najinblue3 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Στις 26/1/2021 στις 8:57 ΠΜ, zahos147 είπε Τσεκαρετε Jujutsu Kaisen! Πολυ δυνατο manga αλλα κ anime To anime σπερνει imho, πολυ ωραιοι χαρακτηρες και μουσικη 1
Skywalker333 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δεν βλέπω σειρές πριν ολοκλωθεί η σεζόν, σχεδον πάντα κάνω binge. Αλλα το Jujutsu Kaisen είναι στη wishlist και περιμενει καρτερικά μαζί με διάφορα αλλα (Log Horizon 3, Dr Stone 2, Tatoeba Last Dungeon, Neverland 2, Wave, Slime 2 και διαφορα αλλα ) 2
Grim Ripper Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 57 λεπτά πριν, Skywalker333 είπε Δεν βλέπω σειρές πριν ολοκλωθεί η σεζόν, σχεδον πάντα κάνω binge. Αλλα το Jujutsu Kaisen είναι στη wishlist και περιμενει καρτερικά μαζί με διάφορα αλλα (Log Horizon 3, Dr Stone 2, Tatoeba Last Dungeon, Neverland 2, Wave, Slime 2 και διαφορα αλλα ) Άρχοντα μου, δεν ήξερα ότι ξεκίνησε το Log Horizon ξανά. Είχα δει την ανακοίνωση πριν καιρό. Ευχαριστώ. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Χαρά και σήμερα με την Kumoko. Και το full ED song (visual spoilers μέχρι και το σημερινό επεισόδιο στο 2ο μισό του βίντεο και αν ψάξετε τα subs γενικά, έχει spoilers για το στόρυ, οπότε απλά ακούτε την Aoi Yuuki να τραγουδάει σούπερ-γρήγορα. )
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Κοίτα τον postη τον Oda που έγραψε στο σημερινό One Piece ότι ΔΕΝ θα έχει break next week...βρε δεν γ...
KilliK Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 σορρυ δεν ηξερα που αλλου να το βαλω, αλλα ειναι συνεχεια του προσφατου ποστ μου για τον χειμαρο copyright strikes που εξαπελυσαν οι Ιαπωνες publishers. τωρα η κυβερνηση τους θελει να μπαναρει το cosplay μεσω αυστηροτερου copyright νομου που θεσπιζουν: The Japanese government threatens the cosplay world for the first time 1
W0zzAp Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 17 ώρες πριν, KilliK είπε σορρυ δεν ηξερα που αλλου να το βαλω, αλλα ειναι συνεχεια του προσφατου ποστ μου για τον χειμαρο copyright strikes που εξαπελυσαν οι Ιαπωνες publishers. τωρα η κυβερνηση τους θελει να μπαναρει το cosplay μεσω αυστηροτερου copyright νομου που θεσπιζουν: The Japanese government threatens the cosplay world for the first time Προσωπικά δεν νομίζω να καταφέρουν κάτι, είναι στα όρια της παράνοιας σε ότι αφορά το cosplay. Βέβαια δεν είναι απίθανο στον κόσμο που ζούμε....
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Άντε να βγάλει 2η σαιζόν και το Demon Slayer.
maarinos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Χαμός όπως είπαν πιο πάνω στο Attack on titan μέχρι το 66 που είδα. Στα πρώτα επεισόδιά βλέπω μπλά μπλά, ωχχ την κάτσαμε λέω. Καλές οι 4D στολές, δεν θυμάμαι να της είδα στην 3η σεζόν, βγήκε special - OVA?? manga δεν το έχω διαβάσει.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Attack on Titan Ep. 67 - SPOILERS Spoiler Περίμενα καιρό να δω πώς θα γίνει η σκηνή στο anime μιας και διαβάζω το manga το οποίο είναι αρκετά μπροστά. Was not disappointed. RIP Potato Girl. 2
Skywalker333 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Τα αγαπημένα μας Anime TV Series για το 2020
omghi2u Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Επος το τελευταιο επεισοδιο του jujutsu kaisen. 1
panther_512 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Μόλις τελείωσα το Devilman: Crybaby. Παραξενεύτηκα με τον εκθειασμό του animation του, το οποίο μου φαινόταν ώρες ώρες κάπως αναχρονιστικό/πεπαλαιωμένο. Μου θύμισε hand drawn animations τύπου Fantastic Planet του 1973. Ωραία ιστορία, αν και θα ήθελα περισσότερα επεισόδια. Κάποια πράγματα έτρεξαν πάρα πολύ γρήγορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα