W0zzAp Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 15 ώρες πριν, Thresh είπε Και ΝΑΙ κυρς και κυρ! Δεν θα έχει break την άλλη βδομάδα το One Piece, θα πιάσει τα 1000 chapters φέτος! Δευτερο manga που διαβαζω με 1000+ chapters μετα το Hajime no Ippo το οποιο εχει περασει τα 1300 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Just now, W0zzAp said: Δευτερο manga που διαβαζω με 1000+ chapters μετα το Hajime no Ippo το οποιο εχει περασει τα 1300 Έχει αρχίσει να με κουράζει το Hajime No ΦΛΩΡΟΣ... 1
W0zzAp Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, Thresh είπε Έχει αρχίσει να με κουράζει το Hajime No ΦΛΩΡΟΣ... Λογικο ειναι μετα απο ποσα χρονια και ετσι οπως το εχει παει το πραγμα με την υποθεση....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 1 hour ago, W0zzAp said: και ετσι οπως το εχει παει το πραγμα με την υποθεση.... Δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό του, αλλά το ενδιαφέρον είναι στο ναδίρ...
W0zzAp Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Ήταν θέμα χρόνου και έγινε, το demon slayer έσπασε το ρεκόρ του spirited away στο box office της Ιαπωνίας. Θέμα χρόνου επίσης είναι να σπάσει και το ρεκόρ του your name ως η εμπορικοτερη anime ταινία παγκοσμίως.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δεν λέω, μου άρεσε το Kimetsu No Yaiba / Demon Slayer (είχαμε και πρόσφατα και άλλο κεφάλαιο-επίλογο στο manga που τέλειωσε), αλλά το Infinite Train Arc movie να σπάσει όλα τα ρεκόρ, μου φαίνεται κάπως... 1
W0zzAp Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε Δεν λέω, μου άρεσε το Kimetsu No Yaiba / Demon Slayer (είχαμε και πρόσφατα και άλλο κεφάλαιο-επίλογο στο manga που τέλειωσε), αλλά το Infinite Train Arc movie να σπάσει όλα τα ρεκόρ, μου φαίνεται κάπως... Ειναι καπως αλλα τι να κανουμε.Πιστευω οτι το συγκεκριμενο manga/anime επεσε στην περιοδο covid που δεν ειχαν τι να δουν τα τζαπανια και ξεσπασαν σε αυτο μιας και ειχαν καιρο να δουν τοσο κλισεδιαρικο shounen 1
Edel Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Τώρα σε 10 μέρες βγαίνει η ταινία gintama κινηματογράφους, θα δείτε τι θα γίνει, θα πέσει το σύμπαν, το box office θα καταρρεύσει, μέχρι και ο Κουτσογιαννόπουλος από Αθηνόραμα θα τη δει. Τι όχι ?
W0zzAp Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Τώρα που έφτασε τα 1000 chapter το one piece γίνεται πρώτη φορά παγκόσμιο character poll https://onepiecewt100.com/en/ Μία ψήφος την μέρα αποτι διάβασα γίνεται, οπότε μπορουν να ψηφιστουν παραπάνω από ένα χαρακτήρες. Έχω μια περιέργεια για το πόσες ψήφοι θα υπάρξουν συνολικά. Έγινε και διαφήμιση στο New York times Έχουν βγει και 2 βιντεακια το ένα για το poll και το άλλο για τα 1000 chapter 3
Edel Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Το 2021 ξεκινάει με αυτή την ανακοίνωση! Μου έπεσε το σαγόνι στο πάτωμα. Αν κάνουν adapt τα τελευταία τσαπτερ θα πέσει το ΚΛΆΜΑ. ένα από τα καλύτερα κλεισίματα σε σπορτ ανιμε. Είναι έπος. Θεϊκά νέα 1
W0zzAp Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 6 λεπτά πριν, Edel είπε Το 2021 ξεκινάει με αυτή την ανακοίνωση! Μου έπεσε το σαγόνι στο πάτωμα. Αν κάνουν adapt τα τελευταία τσαπτερ θα πέσει το ΚΛΆΜΑ. ένα από τα καλύτερα κλεισίματα σε σπορτ ανιμε. Είναι έπος. Θεϊκά νέα Γενικά απορω πόσα χρόνια δεν έχουν κάνει μεταφορά τα τελευταία chapter. Έχουν ακουστεί πολλά ότι δεν είχαν πολύ budget ή ότι δεν ήταν ευχαριστημένος ο mangaka από την μεταφορά αλλά δεν νομίζω κάτι από αυτά να είναι επίσημο. Το slam dunk άλλωστε θεωρείται το κορυφαίο sport anime/manga στην Ιαπωνία οπότε πρέπει να γίνει η συνέχεια. Βέβαια τα εναπομειναντα chapter είναι αρκετά και δεν νομίζω να χωράνε όλα σε μια ταινία. Ίσως να είναι κάτι άλλο ή ταινία κάποια συνέχεια του manga που ίσως να ήταν πιο ενδιαφέρον. Θα δείξει.
KilliK Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) το βαζω και εδω, για οσους ποσταρουν στο twitter τους απλες manga pages, meme, fanart , screenshots, κτλ) απο DBZ, One PIECE, JoJo, κτλ. ρισκαρετε να φατε ban απο DMCA απο την εκδοτρια αυτων των IP Shueisha more info: Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2021 από KilliK
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Έλα ντε. Συνήθως οι ιάπωνες ήταν πιο κυριλέ σε αυτά νόμιζα...
john2gr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Το επος συνεχιζεται (για οσους εχουν διαβασει το manga, της π@πης εχει να γινει σε λιγο ). 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα