Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Super Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Επιτέλους βγήκε νέο chapter Solo Leveling... 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Tο 3ο trailer. 3
Edel Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Κλάμα από τα γέλια, κλάμα συγκίνησης, κλάμα πορωσης, κλάμα αναμονής. Gintama
ikaruga24 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Goblin slayer! Άψογο, ποτέ δεν περίμενα να δω το starter monster για σφάξιμο να έχει τόσο μεγάλο και ευρύ πεδίο δράσης. 1
W0zzAp Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Πολύ ωραίο βιντεακι από bleacher report για τα playoff του nba αλά cowboy bebop
chek2fire Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Τελικά το your name νομίζω το είχα αδικήσει και το θεωρούσα αν και κορυφαίο anime αλλά κατώτερο από το a silent voice. Τα είχα δει μαζί τότε, το καθένα από 3 φορές γιατί μου άρεσαν αρκετά αλλά πάντα είχα στο μυαλό μου το silent voice πολύ ανώτερο από το your name με το δεύτερο να είναι ποιο mainstream. Χθές κάθισα και το είδα για 4φορά μετά από καιρό. Απλά το ξανακάλυψα. Οντος κορυφαίο story και anime από αυτά που τα θυμάσαι για πάντα.
Ola150 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Παιδιά, SOS, αν κάποιος ξέρει που μπορώ να βρω τα πρώτα επεισόδια του Dragonball (1-153) με την ελληνική τους μεταγλώττιση, διότι τα ψάχνω σαν τρελός. Έχω βρει τα Dragonball Z & GT αλλά όχι το πρώτο του 1986! Πρέπει να δείξω στα ανίψια μου τι χάνουν!
najinblue3 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Γτ επεσε σιγη στο τοπικ? Τι βλεπετε αυτο τον καιρο, ψαχνω καινουργιο υλικο να ξεκινησω @GhostRiderLSOV καμια προταση?
Grim Ripper Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Εγώ το god of Highschool βλέπω μιας και μου αρέσουν οι πολεμικές τέχνες, οκ προφανώς έχει και το υπερφυσικό στοιχείο αλλά γενικά εγώ το βλέπω ευχάριστα. 1
chek2fire Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) εγώ βλέπω ξανά το Sidonia απίστευτο. τελειώνω τώρα το fate unlimited blade, βλέπω Tokyo Ghoul. Οταν τελειώσω το fate ξεκινάω asap Macross frontier. Ασχετο αλλά μου αρέσει η cosplay πιανίστρια Pan Piano που ανεβάζει καθημερινά σχεδόν στο youtube κομμάτια από anime. Σε μια μέρα μαζεύει 1-2 εκατομμύρια view. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2020 από chek2fire 3
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, najinblue3 είπε Γτ επεσε σιγη στο τοπικ? Τι βλεπετε αυτο τον καιρο, ψαχνω καινουργιο υλικο να ξεκινησω @GhostRiderLSOV καμια προταση? Αυτόν τον καιρό βλέπω Fruits Basket S2, Re:Zero S2("I love you"), Oregairu S3, Uzaki-chan wants to hang out ("SENPAAAAAAAAAAI!") , The misfit of the Demon Academy και Monster Girl Doctor. 2
Edel Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, najinblue3 είπε Γτ επεσε σιγη στο τοπικ? Τι βλεπετε αυτο τον καιρο, ψαχνω καινουργιο υλικο να ξεκινησω @GhostRiderLSOV καμια προταση? Με προσβάλεις που δε ρωτάς κι εμένα για προτάσεις. Κοψου χαστη, για κάνα παλαμάκι καλός είσαι
najinblue3 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Edel είπε Με προσβάλεις που δε ρωτάς κι εμένα για προτάσεις. Κοψου χαστη, για κάνα παλαμάκι καλός είσαι The clapper, κλαιω Θανασαρα
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 @najinblue3 Τι γίνεται στο Re:Zero μιλάμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα