najinblue3 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, kourt71724 είπε Έχει κανείς να προτείνει κάνα horror anime; Higurashi (crazy shit), Gantz, Monster αν και ειναι πιο πολυ mystery αλλα το προτεινω απ τα αγαπημενα μου, corpse party, shiki(το πιο brutal απ ολα) 1
chek2fire Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Στις 4/7/2020 στις 12:53 ΜΜ, lactate είπε Κάποιο ανιμε που να την παλεύει στο νετφλιξ; Είδα 2 επεισόδια του blue exorcist, μου φάνηκε πολύ αφελές. Έχω λατρέψει το fullmetal alchemist και έψαχνα κάτι να με μαγέψει εξίσου έντονα. Το ναρουτο για καποιο λογο δεν το εχει το ελληνικο νετφλιξ και δεν ξερω αν θα μαρεσει νομιζω παρα ειναι παλια τα γραφικα του στις πρωτες season εστω. Υπάρχει κάτι καλό στο νετφλιξ; εγώ τελειώνω τώρα το Samurai 7 πολύ καλό που το έχει το netflix. Δεν είναι κορυφαίο αλλά είναι αρκετά καλό. ένα άλλο που μου άρεσε αρκετά στο netflix και τρέχει τώρα σε manga στην Ιαπωνία είναι το AICO 2
Edel Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Το καλύτερο που τρέχει τώρα μάλλον στο Netflix είναι το beastars, το οποίο είναι εκπληκτικό.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 @najinblue3 Είσαι έτοιμος για άλλη μια σαιζόν Re:Zero που θα βλέπουμε τον Subaru να υποφέρει; 1
najinblue3 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 48 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε @najinblue3 Είσαι έτοιμος για άλλη μια σαιζόν Re:Zero που θα βλέπουμε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου τον Subaru να υποφέρει; και 25 επεισοδια, πω hype τρελο, περιμενω να τον βασανισουν περισσοτερο τον σκατοψυχο subaru 😈
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Κοιτάω να δω και βλέπω να γράφουν "Episode 26", αντί για Season 2, Episode 1. Και ναι γιατί μπήκε με τσίτα τα γκάζια. Θυμάστε πόσο καλά πάνε όλα μετά από καλή έκβαση; Κρατείστε τα χέρια και τα πόδια σας μέσα στο όχημα, γιατί πάμε για fucking wild ride!" 1
nickarmy Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Το έφτιαξα απο διάφορα πανελς και η εκτύπωση βγήκε φοβερή 3
Aruil Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 6 hours ago, nickarmy said: Το έφτιαξα απο διάφορα πανελς και η εκτύπωση βγήκε φοβερή I see best girl, I press like. 1
najinblue3 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 summer season πολυ καλο πραμα, μαζεμενο απο kotaku 2
Edel Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Τα καινούρια μου παπούτσια. Ζηλεψτε ελεύθερα. Όλο ζωγραφισμένο στο χέρι από φίλο μου. Τουαλέτα, χέρι, γνωστή κίνηση ενθουσιασμού κλπκλπ 4
Tommygre Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Μιας και το χω παρατησει το σπορ (συνιδρυτης animeclipse, plawress sanshiro η αλλιως jumaru και deathnote με ελληνικα subs κλπ κλπ), ψαχνω καποιο ψυχολογικο σε στυλ kaiji, one outs, akagi, monster να ψιλοειναι ρεαλιστικο. Ευχαριστω
Edel Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Tommygre είπε Μιας και το χω παρατησει το σπορ (συνιδρυτης animeclipse, plawress sanshiro η αλλιως jumaru και deathnote με ελληνικα subs κλπ κλπ), ψαχνω καποιο ψυχολογικο σε στυλ kaiji, one outs, akagi, monster να ψιλοειναι ρεαλιστικο. Ευχαριστω Πωπω, ήσουν και στο animexclusive.gr? Θυμάμαι τον hatebreed κάπως έτσι το χε γραμμένο. Θα σου πρότεινα το death parade Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2020 από Edel
Tenshi Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Στις 10/7/2020 στις 3:20 ΜΜ, najinblue3 είπε summer season πολυ καλο πραμα, μαζεμενο απο kotaku Ανέλπιστα καλή σεζόν!
najinblue3 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 6 ώρες πριν, Tenshi είπε Ανέλπιστα καλή σεζόν! μονο που εχουμε re:zero ειναι επικη η σεζον 😍
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα