ikaruga24 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 λες και δεν μπορούσαν να ξαναβγάλουν την σειρά αλλά αυτή την φορά να την συνεχίσουν όπως στο manga... Για ποιο λογο? Αφου δεν ειναι ολοκληρομενη ετσι και αλλιως. Παντως το πρωτο κομματι και μεχρι τη μεση περιπου στο manga ειναι και το καλυτερο. Οχι οτι δεν γαμει και μετα τη μεση αλλα σιγουρα το ποιο ενδιαφερον σημειο ειναι απο την αρχη ως τη μεση. Και το κερατο μου μεσα γιατι μου το θυμησες τωρα?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 για φρέσκο animation
blacktulip Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 δεν εχω διαβασει τι εχουν γραψει οι προηγουμενη αλλα θα αναφερω αυτα που εχω δει και ειμαι σιγουρη οτι εχουν ειποθει hellsing one piece full metal alchemist neon genesis evangelion claymore ergo proxy elfen lied code geass death note fairy tail
blacktulip Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 άμα διαβάσεις και bersesk θα είσαι ok η αληθεια ειναι οτι μου το εχουν προτεινει και αλλοι αλλα δεν εχει τυχει ακομα
ikaruga24 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 η αληθεια ειναι οτι μου το εχουν προτεινει και αλλοι αλλα δεν εχει τυχει ακομα ΜΗ το κανεις. Δες το anime καλυτερα.
filip123go Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Παίδες κανένα σε στυλάκι another έχετε να προτείνετε..??
viper2005 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Παίδες κανένα σε στυλάκι another έχετε να προτείνετε..?? ελα ντε να πουμε higurashi...
Dimitris1948 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 ΜΗ το κανεις. Δες το anime καλυτερα. μάλλον την ταινία ήθελες να πεις, το anime έχει σταματήσει στα 25 επεισόδια και δεν του δώσανε καν τέλος, για πιο λόγο να μην αρχίσει κατευθείαν το μάγκα?
ikaruga24 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 μάλλον την ταινία ήθελες να πεις, το anime έχει σταματήσει στα 25 επεισόδια και δεν του δώσανε καν τέλος, για πιο λόγο να μην αρχίσει κατευθείαν το μάγκα? Γιατι ειναι τρομερα βασανιστικο. Το να δει τα anime (και οχι την ταινια η οποια δεν πρεπει να κυκλοφορησε ακομα) τουλαχιστον θα "τελειωσει" εχωντας στο μυαλο του οτι απλα ηταν ενα κακο τελος. Το manga ομως φιλε δεν τελειωσε ποτε και δεν προκειται απο οτι φενεται, ειναι πραγματικα μαλακια να ξεκινησει να διαβαζει κατι που κυριολεκτικα τον αφηνει με το πουλι στο χερι.
theomalegan Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Το αγαπημένο μου είναι το Naruto. One piece δεν έχω δει και δεν ξέρω αν θα δω. Συνεχίζεται ακόμα κανονικά η ιστορία ή τελείωσε? Fairy Tail το είχα σταματήσει στο 40κάτι επεισόδιο όταν ακόμα έβγαιναν. Θα το συνεχίσω κάποια στιγμή. Αυτό τελείωσε ή ακόμα βγαίνει? One piece και Naruto για μένα.
Dimitris1948 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) Γιατι ειναι τρομερα βασανιστικο. Το να δει τα anime (και οχι την ταινια η οποια δεν πρεπει να κυκλοφορησε ακομα) τουλαχιστον θα "τελειωσει" εχωντας στο μυαλο του οτι απλα ηταν ενα κακο τελος. Το manga ομως φιλε δεν τελειωσε ποτε και δεν προκειται απο οτι φενεται, ειναι πραγματικα μαλακια να ξεκινησει να διαβαζει κατι που κυριολεκτικα τον αφηνει με το πουλι στο χερι. αν δεις το anime και σου αρέσει δεν παίζει να μην τρέξεις να διαβάσεις το manga για να δεις τι γίνετε παρακάτω!! Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2012 από Dimitris1948
viper2005 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 αυτο το mirai nikki χειροτερο απο game of thrones καταντησε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα