Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετα απο καιρο αρχισα νεα ανιμε, Tower Of God omg απλα, και τα 4 επεισοδια παρα πολυ καλα, σχεδιο μουσικη χαρακτηρες κανει μπαμ απ το 1ο επεισοδιο οτι προκειται για τελεια ιστορια και θα διαβασω το manga σιγουρα μετα το τελος του

Citrus, λιγο ανεμελο slice of life μου ψιλοαρεσε 😄

DrStone το ειχα αφησει στη μεση και το τελειωσα μου αρεσε πολυ

Sing Yesterday for me, 4 eps so far ❤️ 

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Εγώ είδα τις 3 πρώτες σαιζόν Symphogear (θεά η Nana Mizuki όταν τραγουδάει, κλασσικά). Έχει άλλες 2, αλλά θα κάνω ένα break για τώρα.
Και μετά συνεχίζοντας την μουσική και για να πάμε σε κάτι πιο light, πήγα στο κλασσικό "Cute Girls Doing Cute Things" της KyoAni, K-On! και είμαι στα μισά της 2ης σαιζόν. ^_^

• Like 1
Δημοσ.

To tower of God έχει εκπληκτικό επικό lore θα το έβαζα πιο πάνω και από το one piece (και ας ακουγεται ιεροσυλια) !!! Nα το διαβάσεις οπωσδήποτε ανήκει στα webtoon και έχει πανέμορφο σχέδιο. Στο anime κάναν καλούτσικη δουλειά αν κρίνω από τα πρώτα επεισόδια. Bεβαια είμαστε καμία 500ρα τσαπτερ στην ιστορία και είναι μόνον η κορυφή του παγόβουνου.... Αν συνεχίσει το ανιμε θα τραβήξει πολύ, πάρα πολύ. 

Στις 28/4/2020 στις 3:01 ΜΜ, najinblue3 είπε

Μετα απο καιρο αρχισα νεα ανιμε, Tower Of God omg απλα, και τα 4 επεισοδια παρα πολυ καλα, σχεδιο μουσικη χαρακτηρες κανει μπαμ απ το 1ο επεισοδιο οτι προκειται για τελεια ιστορια και θα διαβασω το manga σιγουρα μετα το τελος του

😄 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, di maria kun είπε

To tower of God έχει εκπληκτικό επικό lore θα το έβαζα πιο πάνω και από το one piece (και ας ακουγεται ιεροσυλια) !!! Nα το διαβάσεις οπωσδήποτε ανήκει στα webtoon και έχει πανέμορφο σχέδιο. Στο anime κάναν καλούτσικη δουλειά αν κρίνω από τα πρώτα επεισόδια. Bεβαια είμαστε καμία 500ρα τσαπτερ στην ιστορία και είναι μόνον η κορυφή του παγόβουνου.... Αν συνεχίσει το ανιμε θα τραβήξει πολύ, πάρα πολύ. 

Ισχυει απ τη πρωτη στιγμη με πορωσε, φανταζομαι το manga ποσο δυνατο θα ειναι. Τωρα ποιος περιμενει καθε εβδομαδα για επεισοδιο -_- Moy φαινεται θα ξεκινησω το διαβασμα νωριτερα 😄

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει ισχυρά hxh vibes ως προς τον άγνωστο κόσμο του!  Αυτό από μόνο του του δίνει άπειρα συν 

Επεξ/σία από Edel
  • Like 1
Δημοσ.

πλέον 5 επεισόδιο, ναι έχει πολύ φάση hxh,  πολύ φάση ο τύπος με τη τσάντα τρολ... μόλις τελειώσει το ανιμε με βλέπω να το διαβάζω   

• Like 1
Δημοσ.
Στις 29/4/2020 στις 11:31 ΜΜ, Edel είπε

Έχει ισχυρά hxh vibes 

Εντελως ομως! Aυτη η lizard ειναι by far ο αγαπημενος μου χαρακτηρας 😁.

Εχει πολυ καλο world building, και πραγματικα το crunchyroll εκανε πολυ καλη δουλεια με την παραγωγη. Και τα intro/outro ειναι πραγματικα φωτια

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Τέλος και το K-On! (2 seasons/OVA + movie).
Cute και wholesome stuff. ^_^

Mάλλον θα συνεχίσω το girls+music σερί και θα πάω στο (επίσης από KyoAni) Sound! Euphonium.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, GhostRiderLSOV είπε

Τέλος και το K-On! (2 seasons/OVA + movie).
Cute και wholesome stuff. ^_^

Mάλλον θα συνεχίσω το girls+music σερί και θα πάω στο (επίσης από KyoAni) Sound! Euphonium.

Καλο? 

Εγω μολις τελειωσα το Juuni Taisen, με ψιλοαρεσε αλλα μπορουσε να ηταν πολυ καλυτερο. Για 12 επεισοδια ηταν μια χαρα και περασε η ωρα νερο. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αυτή η σεζόν έχει στραμμένη τους προβολείς της πάνω στο tower of God, ίσως δικαίως, αλλά θα αφήσω αυτό εδώ. Φτάνοντας στη μέση (6 επεισόδια so far) μιλάμε για ένα μικρό και τρυφερό διαμάντι το οποίο παίζει-θα παίξει πολύ άσχημα με τη καρδούλα και τη ψυχούλα μας. Δείτε το, είναι αριστούργημα.

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά κανά άνιμε κωμωδία καλό; Εντάξει δε λέω τυπου Gintama γιατί βάζω ψηλά τον πήχη :P αλλά κάτι που να είναι κατά βάση κωμωδία;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, tartaki είπε

Παιδιά κανά άνιμε κωμωδία καλό; Εντάξει δε λέω τυπου Gintama γιατί βάζω ψηλά τον πήχη :P αλλά κάτι που να είναι κατά βάση κωμωδία;

Konosuba δεν εχω δει καλυτερο tbh

Πολυ καλο και το Hinamatsuri, αλλα still Konosuba number1

Επεξ/σία από najinblue3
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...