Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιας και πρόσφατα (δηλαδή πριν 3 μήνες) έβγαλα το δίπλωμα οδήγησης (δεν το έχω στα χέρια μου ακόμα...) είπα να ξεκινήσω το Initial D.

Ωραία σειρά. :D

Δυστυχώς παίζει και cgi μέσα σε αρκετές σκηνές με τα αμάξια κάτι που με χαλάει λίγο. Σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος, υποθέτω στις επόμενες σεζόν τα πράγματα θα είναι κάπως διαφορετικά.

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Μιας και πρόσφατα (δηλαδή πριν 3 μήνες) έβγαλα το δίπλωμα οδήγησης (δεν το έχω στα χέρια μου ακόμα...) είπα να ξεκινήσω το Initial D.

Αν ακούσω κωλίδια (ελπίζω όχι τρακάρισμα) και eurobeat στην διαπασών, θα ξέρω ποιος είναι. :P

Δημοσ.

Τι λες, υπάρχει ανακοίνωση και για τσαπτερ το Μάιο. Έπρεπε να έρθει η παγκόσμια συντέλεια για να γράψει ο μιουρα

• Moderators
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Edel είπε

Τι λες, υπάρχει ανακοίνωση και για τσαπτερ το Μάιο. Έπρεπε να έρθει η παγκόσμια συντέλεια για να γράψει ο μιουρα

Μπα, γράφει παράλληλα και το Duranki.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ο Miura μου θυμίζει τον μλκ τον Κινέζο "Mad Snail" ο οποίος γράφει το Wuxia novel  Tales of Demons and Gods, το οποίο σχεδόν παράτησε για να γράψει το κλάσης κατώτερο Star Martial God Technique...

Δημοσ.
4 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε

Να κάνω την ετήσια ανακοίνωση ότι βγήκε το chapter 360 του Berserk. ^_^

Έχω να διαβάσω 3-4 χρόνια berserk. Παίζει να είχα μείνει στο 350! 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε

Να κάνω την ετήσια ανακοίνωση ότι βγήκε το chapter 360 του Berserk. ^_^

Τρολια παλι απο τον miura

το 359 τελιωνει με το που βλεπουμε τον skull knight, το 360 παλι τελιωνει με το που βλεπουμε τον skull knight και απλα ειπε μια προταση 

:P. Αντε στο επομενο θα τον δουμε λιγο παραπανω :D

• Moderators
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, W0zzAp είπε

Τρολια παλι απο τον miura

Απόκρυψη περιεχομένων

το 359 τελιωνει με το που βλεπουμε τον skull knight, το 360 παλι τελιωνει με το που βλεπουμε τον skull knight και απλα ειπε μια προταση 

:P. Αντε στο επομενο θα τον δουμε λιγο παραπανω :D

Spoiler

361 θα ξεκινάει με τον Skull Knight να φεύγει και "We'll talk about this some other time". :P

• Like 1
Δημοσ.

το μόνο που έχω δει είναι το death note μου αρεσε πολύ!!

είχα προσπαθήσει να ξεκινήσω το steins gate αλλα δεν κατάφερα να το βρω με ελληνικούς υποτίτλους και το παράτησα.

έχετε να προτείνετε κανένα (τύπου death note) σε τέτοιο στυλ?

Δημοσ.
12 ώρες πριν, BWAY είπε

το μόνο που έχω δει είναι το death note μου αρεσε πολύ!!

είχα προσπαθήσει να ξεκινήσω το steins gate αλλα δεν κατάφερα να το βρω με ελληνικούς υποτίτλους και το παράτησα.

έχετε να προτείνετε κανένα (τύπου death note) σε τέτοιο στυλ?

Tokyo ghoul και Code Geass.

• Thanks 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε

Πρέπει να είναι με ελληνικούς υπότιτλους;

εντάξει όχι απαραίτητα αλλά ιδανικά

αν υπάρχει κάποια πρόταση που να υπάρχουν υπότιτλοι ή μεταγλώττιση στα αγγλικά καλοδεχούμενη

Δημοσ.

Αποφάσισα επιτέλους να δω Cowboy Bebop. Βρίσκομαι στο 7 επεισόδιο και, αν εξαιρέσουμε ένα ή δύο, τα υπόλοιπα  τα είδα με αρκετή προσπάθεια. Καταλαβαίνω την όλη αρτιστίκ προσέγγιση, την "ψαγμένο" soundtrack, τις σινεφίλ αναφορές, αλλά δεν μου αρκούν.  Έχω να ελπίζω σε κάτι καλύτερο παρακάτω όσον αφορά την υπόθεση ή έτσι πάει όλη η σειρά; 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Voodooman είπε

Αποφάσισα επιτέλους να δω Cowboy Bebop. Βρίσκομαι στο 7 επεισόδιο και, αν εξαιρέσουμε ένα ή δύο, τα υπόλοιπα  τα είδα με αρκετή προσπάθεια. Καταλαβαίνω την όλη αρτιστίκ προσέγγιση, την "ψαγμένο" soundtrack, τις σινεφίλ αναφορές, αλλά δεν μου αρκούν.  Έχω να ελπίζω σε κάτι καλύτερο παρακάτω όσον αφορά την υπόθεση ή έτσι πάει όλη η σειρά; 

Οχι. Όλη η σεζόν είναι σε αυτό το επίπεδο. Ίσως  στο τέλος δένει λίγο. Θα σου πρότεινα απλά να δεις την ταινία αφού είσαι ήδη στο 7 και ξέρεις πάνω κάτω τι παίζει στο lore. 

Γενικά τυγχάνει υψηλής εκτίμησης στην κοινή γνώμη σαν ανιμε γιατί ανήκει στα πρώτα τα 'ορθόδοξα' αν έβγαινε ακριβώς η ίδια σειρά σήμερα στο 2020 δεν θεωρώ ότι θα είχε τις ίδιες αξιολόγησεις. Λίγο στεγνό αυτό που λέω γιά τούς ρομαντικούς αλλά... Ισχύει (όπως και με αρκετές άλλες) 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...