Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από anime έχω μείνει πίσω στο one piece,η αλήθεια είναι βαρέθηκα το αργό progression της πλοκής.

Τωρα βλέπω my hero academia το οποίο μου αρέσει μπορώ να πω αυτό το hero style anime μετά το one punch man 🤣😂

Και για ποιο ερωτικού περιεχομένου φαντασίας είναι αυτό το anime Interspecies Reviewers και εννοείται τα uncensored επεισόδια,αυτή την στιγμή είναι στο 8ο.

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Drake27 είπε

Από anime έχω μείνει πίσω στο one piece,η αλήθεια είναι βαρέθηκα το αργό progression της πλοκής.

Τωρα βλέπω my hero academia το οποίο μου αρέσει μπορώ να πω αυτό το hero style anime μετά το one punch man 🤣😂

Και για ποιο ερωτικού περιεχομένου φαντασίας είναι αυτό το anime Interspecies Reviewers και εννοείται τα uncensored επεισόδια,αυτή την στιγμή είναι στο 8ο.

Άμα σου αρέσει opm και boku no hero, δες επειγόντως Hunter x hunter και mob psycho 10

Your welcome 

• Like 1
Δημοσ.

To Netflix αρχισε να ανεβαζει ανιμε, για οποιον θελει να τα δει εκει. Η αρχη εγινε με το Jojo, Akame ga Kill(top favorite προσωπικο) και βλεπω και καποια αλλα λιγοτερο γνωστα. Μακαρι να φερει περισσοτερο πραμα να τα βλεπω ολα σε μια πλατφορμα, εχω γεμισει 30 apps -_- 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Edel είπε

Άμα σου αρέσει opm και boku no hero, δες επειγόντως Hunter x hunter και mob psycho 10

Your welcome 

Σε ευχαριστώ για την πρόταση σου,το Hunter X Hunter το έχει και το παλιό αλλά και το καινούριο. Το Mob psycho 10 θα το βάλω στην λίστα μου να το ξεκινήσω.

1 ώρα πριν, najinblue3 είπε

To Netflix αρχισε να ανεβαζει ανιμε, για οποιον θελει να τα δει εκει. Η αρχη εγινε με το Jojo, Akame ga Kill(top favorite προσωπικο) και βλεπω και καποια αλλα λιγοτερο γνωστα. Μακαρι να φερει περισσοτερο πραμα να τα βλεπω ολα σε μια πλατφορμα, εχω γεμισει 30 apps -_- 

Έχει βάλει καλά κομμάτια από anime,τόσο που κίνησε και το ενδιαφέρον της γυναικας μου να δει,μερικά από αυτά που μας άρεσαν και τους δύο είναι τα fate εκτός του encore που ήταν λίγο κουραστικό,την retsuko και τον saiki k που πεθάναμε στο γέλιο και στα δυο,Και το blue exorcist.

• Moderators
Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος, δεν είναι anime.

Είμαι όμως 100% σίγουρος ότι κάποια πράγματα από τα παιχνίδια θα έπρεπε να μην τα βάζουν στην μικρή ή μεγάλη οθόνη. :P

Δημοσ.
Στις 6/3/2020 στις 2:48 ΜΜ, najinblue3 είπε

Τι φάση είναι το Akame? Πέρα από τα κλασσικά tags που μπορείς να βρεις παντού(βλέπε mal) με ποιο ας πούμε θα έλεγες ότι μοιάζει?(αν φυσικά μοιάζει)

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Xero1991 είπε

Τι φάση είναι το Akame? Πέρα από τα κλασσικά tags που μπορείς να βρεις παντού(βλέπε mal) με ποιο ας πούμε θα έλεγες ότι μοιάζει?(αν φυσικά μοιάζει)

Tokyo Ghoul, Darken than Black, Fate/zero/stay αυτα θα ελεγα μοιαζουν περισσοτερο λογω ενος στοιχειου, δε θελω να σου πω γτ θα στο χαλασω

Οπως εγραψα προκειται για ενα απο τα τοπ αγαπημενα μου ανιμε, απολαυστικες μαχες, plot που δε  παιζει να βαρεθεις κ ενα αρκετα καλο τελος. Αξιζει να διαβασεις το manga, ενα απο τα λιγα που διαβασα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, najinblue3 είπε

Tokyo Ghoul, Darken than Black, Fate/zero/stay αυτα θα ελεγα μοιαζουν περισσοτερο λογω ενος στοιχειου, δε θελω να σου πω γτ θα στο χαλασω

Οπως εγραψα προκειται για ενα απο τα τοπ αγαπημενα μου ανιμε, απολαυστικες μαχες, plot που δε  παιζει να βαρεθεις κ ενα αρκετα καλο τελος. Αξιζει να διαβασεις το manga, ενα απο τα λιγα που διαβασα

Το fate/zero με κούρασε/κουράζει απίστευτα(προσωπικά ποτέ δεν κατάλαβα το hype) αλλά τα άλλα 2 τα αγαπάω. Ειδικά το DtB. 
Επίσης μιας και προτιμώ manga, σίγουρα θα το ρίξω μια ματιά. Thanks :3

Δημοσ.

Ergo proxy
Fullmetal Alchemist
Rurouni Kenshin
Naruto (Shippuden)
Death Note
Bleach
One Punch Man
Tokyo Ghoul
Neon Genesis Evangelion
Black Clover
Slam Dunk
Haikyuu
Kuroko No Basket
Hellsing
Castlevania
Σίγουρα ξεχνάω κάποια...

• Like 1
Δημοσ.

παιδιά είδα λόγο ότι μπήκε στο netflix το The Tale of The Princess Kaguya και μου άρεσε αρκετά. Ιδίως για να μην σποιλάρω έχει μια απίστευτη σκηνή με τρελό ελεύθερο σκίτσο που δείχνει πόσο μπροστά γενικά στο animation ειναι πλέον οι Ιάπωνες και πόσο έχουν ξεφύγει καλλιτεχνικά από όλους τους υπόλοιπους. 

Φυσικά από το γνωστό studio Ghibli και το story είναι από ένα μυθιστόρημα του 15 αιώνα της Ιαπωνίας με την προφορική του παράδοση να πηγαίνει ακόμα ποιο πίσω. 

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γράφτηκα σήμερα στο νετφλιξ και ψάχνω κάποιο ανιμε να δω. Τα μοναδικά δύο που έχω δει είναι η sailor moon (ντρέπομαι που το λεω) η παλιά και η κρυσταλ και fullmetal alchemist (original + brotherhood). Το fullmetal απλά το λάτρεψα, είναι ότι καλύτερο έχω δει. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο με αυτά; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, lactate είπε

Γράφτηκα σήμερα στο νετφλιξ και ψάχνω κάποιο ανιμε να δω. Τα μοναδικά δύο που έχω δει είναι η sailor moon (ντρέπομαι που το λεω) η παλιά και η κρυσταλ και fullmetal alchemist (original + brotherhood). Το fullmetal απλά το λάτρεψα, είναι ότι καλύτερο έχω δει. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο με αυτά; 

Αφου εχεις Netflix, δες seven deadly sins, code geass. Αντιστοιχα αλλα δε θα ελεγα οτι υπαρχουν στο Νετφλιξ. Πολυ καλα ανιμε ειναι το violet evergarden, το angel beats, και τελος το sword art online. 

• Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, W0zzAp είπε

Μετά την πανδημία του κορονοϊού έσκασε και δεύτερη.....

https://www.animenewsnetwork.com/news/2020-03-20/bleach-manga-thousand-year-blood-war-arc-gets-anime/.157678

Γιατί θέλαμε να δούμε την καταστροφή του Bleach και σε animated μορφή. Αυτά είναι. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...