rudigarcia222 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 22 ώρες πριν, najinblue3 είπε Εχω καιρο να διαβασω manga, βρηκα τα πρωτα 5 του Tokyo Ghoul προσφατα και εκατσα και τα καταπια σε ενα απογεμα. επαθα το ιδιο με το solo leveling,ξεκινησα ετσι για την φαση και σταματησα στο τσαπτερ 200!!!!!!!!!(δεν ειχε αλλο)
Xero1991 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 19 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε επαθα το ιδιο με το solo leveling,ξεκινησα ετσι για την φαση και σταματησα στο τσαπτερ 200!!!!!!!!!(δεν ειχε αλλο) W8. Το manga του solo leveling μόνο 100κατι δν έχει βγάλει?
rudigarcia222 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, Xero1991 είπε W8. Το manga του solo leveling μόνο 100κατι δν έχει βγάλει? σορρι το διορθωνω 100 ηθελα να γραψω γενικα απο οσο εχω ασχοληθει με κορεατες,συνηθως παρολο που εχουν χρωμα και ωραιο σχεδιο και ειναι κουλ και εντυπωσιακα,μετα απο ενα σημειο μενει καπως ρηχο,δεν εχει αυτη την μαγεια που εχουν οι ιαπωνες που συνεχιζει και βαθαινει και βαθαινει,λοιπον το συηκεκριμενο το solo καθως επισης και το tower of god τα βαζω διπλα διπλα και τα θεωρω και καλυτερα απο πολλα μανγκα Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2020 από rudigarcia222
Xero1991 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 6 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε σορρι το διορθωνω 100 ηθελα να γραψω γενικα απο οσο εχω ασχοληθει με κορεατες,συνηθως παρολο που εχουν χρωμα και ωραιο σχεδιο και ειναι κουλ και εντυπωσιακα,μετα απο ενα σημειο μενει καπως ρηχο,δεν εχει αυτη την μαγεια που εχουν οι ιαπωνες που συνεχιζει και βαθαινει και βαθαινει,λοιπον το συηκεκριμενο το solo καθως επισης και το tower of god τα βαζω διπλα διπλα και τα θεωρω και καλυτερα απο πολλα μανγκα Yeah, συμφωνώ απόλυτα. BUT, να πω την αλήθεια, το Tower of God σε κάποια σημεία με κουράζει. Μου θυμίζει one piece, ένα arc καλό, ένα για skip. Γενικά έχει ανοίξει τόσα πολλά μέτωπα με την ιστορία, που το βλέπω να το κρατάει κανα 10χρονο ακόμα.
rudigarcia222 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, Xero1991 είπε Yeah, συμφωνώ απόλυτα. BUT, να πω την αλήθεια, το Tower of God σε κάποια σημεία με κουράζει. Μου θυμίζει one piece, ένα arc καλό, ένα για skip. Γενικά έχει ανοίξει τόσα πολλά μέτωπα με την ιστορία, που το βλέπω να το κρατάει κανα 10χρονο ακόμα. ναι εντελως ονε πις/μακαρι να παει 10 μην κανει παραπανω...και οντως αυτα δεν ειναι για ενα τσαπτερ την βδομαδα εγω περιμενω μεσο ορο τριμηνα να μαζευτουν αλλιως δεν παλευεται
Edel Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 18 ώρες πριν, najinblue3 είπε Έφαγες τη παράλυση ε; θα δεις ωραία πράγματα 1
di maria kun Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Τώρα που ξαναείδα το τρέιλερ μετά από τον αρχικό ενθουσιασμό.... Φου φάνηκε λίγο καλτιλα... Δεν με πολύ γεμίζει για ένα τόσο επικό μάνγκα έπρεπε να είναι top notch ολα
Xero1991 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Μιας και ξανά έπιασα μετά από χρόνια αυτό το τοπικ. Τώρα ξανάρχισα το Vampire Knight και μετά θα πάω στο Trinity Blood(και τα 2 manga). Μετά έχετε να προτείνετε κάτι καλό? Το Crepuscule έχω στο μάτι μου, αλλά θυμάμαι διάβασα τα πρώτα τσάπτερ και μου υπερφάνηκαν βαρετά.
chek2fire Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Akira Neo Tokyo Χθές ακυρώθηκε και η μεγαλύτερη anime, manga έκθεση στο Tokyo
Edel Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Καλά ξέρουν από το 88, 32 χρόνια πριν, ότι οι ολυμπιακοί θα γίνουν στο Τόκυο? Οι πέτυχαν τόσες πολλές ραντομιλες; εντυπωσιακό πάντως!
nickarmy Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Lelouch of the Re surrection ... δεν θα έλεγα ότι είναι η καλύτερη ταινία που έχει βγει αλλά είχε όλα τα στοιχεία του code geass .... ικανοποιητικότατο τέλος που σε αυτό πόνταρα τόσα χρόνια άρα μόνο και μόνο η ηθική ικανοποιήσει που προσφέρει μου αρκεί
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Συνεχίζοντας το Ιsekai Quartet "background check", τέλειωσα και το Youjo Senki (War Chronicles Of A Little Girl ή όπως είναι πιο γνωστό Saga Of Tanya The Evil). Μου άρεσε το όλο σκηνικό με τον (σχεδόν) 1ο Παγκόσμιο Πόλεμο + μαγικά, άλλα κατά τ'άλλα είναι λίγο mixed η άποψή μου για το πώς αποδίδεται η ιστορία σε manga/anime. Από την μία το anime έχει προφανώς τις μάχες εν κινήσει, το soundtrack και την Aoi Yūki που κάνει την Tanya, η οποία έχει μπει στα ονομάτα των seiyuus που θα θυμάμαι με το vocal range που έχει (μου είχε βάλει φίλος σκηνές και από το Aho Girl που κάνει την πρωταγωνίστρια κι εκεί και οκ, απλά το κατέχει να αλλάζει την φωνή), από την άλλη προσπερνά πολλά πράγματα που το manga παίρνει εξηγεί πολύ καλύτερα (αν και διάβασα ότι το manga πάει πιο πολύ και από το novel σε λεπτομέρειες). Δηλαδή κάτι που στο manga πιάνει 4 κεφάλαια και ίσως παραπάνω για να δείξει και κάτι που θα που πιο μετά στο στόρυ, το anime το κάνει μισό επεισόδιο και αν. Spoiler (π.χ. την ψεύτικη υποχώρηση της Αυτοκρατορίας που κρατάει η Tanya και η 203η, στο manga δείχνει τον χαμό που γίνεται μέχρι να τους απαλλάξουν επιτέλους και στο anime, μοιάζει βολή να πηγαίνει πάνω στην Tanya και επόμενη σκηνή έχει τελειώσει το θέμα και η Tanya δεν είναι καν τραυματισμένη.) Σκέτο το anime με την ταινία, έχει πλακίτσα, αλλά είναι πολύ...ρηχό; Το manga δείχνει και συνέχεια τι σκέφτεται η Tanya και οι άλλοι χαρακτήρες (που σχεδόν ποτέ δεν συμπίπτουν οι σκέψεις της με των άλλων όταν συζητάνε, συνήθως για κωμικό effect), επίσης έχει αφήγηση για τις μάχες πώς προχωράνε ή για το lore γενικά, έστω και αν το σχέδιο εκείνη την στιγμή γίνεται σαν παιδική ιστορία, που κατά τ'άλλα το σχέδιο είναι πολύ ωραίο (ο artist έχει κάνει και το manga του Code Geass) και το προτιμώ σίγουρα από του anime. Επίσης το manga δεν έχει φτάσει ακόμα το anime και υπάρχουν και κάποιες διαφορές στην ιστορία. Τα novels δεν τα έχω τσεκάρει. Γενικά πάντως ήταν πιο σοβαρό απ' ότι περίμενα (κοιτάζοντας πίσω άλλα military anime με lolis: Girls und Panzer, High School Fleet, Kotobuki Squadron in Wilderness που είναι light-hearted), μου άρεσε τo στόρυ του και οι περιπέτειες της Tanya (όπως και ότι πάντα σκάβει τον λάκο της χωρίς να το θέλει aka "How did this happen!?") περιμένω την συνέχεια στο manga. Στο anime και να μην βγάλει άλλη σαιζόν, είμαι 50-50 στο πόσο καλό ή κακό είναι με το ότι περνάει πράγματα γρήγορα, αλλά Aoi Yūki is too good. Επίσης τραγουδάει και το πρώτο ending theme (Los! Los! Los!) : Συνέχεια έχω με το Overlord που ξέρω πάνω-κάτω τι παίζει από spoilers, αλλά θέλω να δω το anime. Αν το καλοσκεφτεί κανείς, εκτός του Konosuba, το Isekai Quartet κάνει παρωδία σε νταρκίλες κυρίως (δεν ξέρω για το Shield Hero που είναι guest της 2ης σαιζόν, αλλά το Cautious Hero που έγινε cameo tease χτες, απ' όσο ξέρω δεν είναι dark). 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα