Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχει Robot. Άρα είναι το ίδιο είδος. Πχ. Neogenesis , Voltron (πολύ καλύτερο από το Evangelion) και το Lazirion (ή κάτι τέτοιο με την ελληνική μεταγλώτιση). Και το Robotech (macros-micros πως το λένε) κάτι έλεγε αλλά παλιό. Raxhephon ρε

:confused:

το οτι εχει ρομποτ θα μπορουσε αμεσα να συγκριθει με το οτι εχει οπλα

δλδ οτι ολα ειναι δρασης...

επισης δεν μπορεις να συγκρινεις διαφορετικα πραγματα οπως eva , macross , raxephon...

και τα 3 ειναι διαφορετικα...

Δημοσ.

εγω δεν καταλαβαινω γιατι τα συγκρινεις...

μιας και δεν υπαρχουν ομοιοτητες μεταξυ τους...

δεν τα συγκρίνω σαν είδος . η σύγκριση που κάνω είναι καθαρά προσωπική.

και τα 2 είναι στο "τοπ10 μου με τα καλύτερα anime - λίστα μου". και τα 2 μου άρεσαν πάρα πολύ αλλά το gurren lagann είναι λίγο πιο ψηλά (για εμένα). θα με ρωτήσεις γιατι?

γιατί ετσι.... λίστα μου είναι ότι θέλω κάνω :-D

hint: μην παίρνεις και πολύ στα σοβαρά ότι γράφω

Δημοσ.

Παιδια εγω δεν ξερω για εσας αλλα για μενα ειναι απο τα καλυτερα το One Piece και μετα αξιζει το Fairy Tail και Naruto

Δημοσ.

Παιδια εγω δεν ξερω για εσας αλλα για μενα ειναι απο τα καλυτερα το One Piece και μετα αξιζει το Fairy Tail και Naruto

Το αγαπημένο μου είναι το Naruto. One piece δεν έχω δει και δεν ξέρω αν θα δω. Συνεχίζεται ακόμα κανονικά η ιστορία ή τελείωσε? Fairy Tail το είχα σταματήσει στο 40κάτι επεισόδιο όταν ακόμα έβγαιναν. Θα το συνεχίσω κάποια στιγμή. Αυτό τελείωσε ή ακόμα βγαίνει?

• Super Moderators
Δημοσ.

όλα συνεχίζονται, το πρώτο που θα τελειώσει λογικά θα είναι το Bleach μιας και το ήδη τραβηγμένο manga του έχει μπει στην final arc...

Δημοσ.

όλα συνεχίζονται, το πρώτο που θα τελειώσει λογικά θα είναι το Bleach μιας και το ήδη τραβηγμένο manga του έχει μπει στην final arc...

και το bleach το είχα σταματήσει σε ένα σημείο κοντά στο 280 επεισόδιο. Πρέπει να τα συνεχίσω κάποια στιγμή. Μες το καλοκαίρι πιθανόν. :rolleyes:

• Super Moderators
Δημοσ.

λες και δεν μπορούσαν να ξαναβγάλουν την σειρά αλλά αυτή την φορά να την συνεχίσουν όπως στο manga...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...