Toufas Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 το voltron πιο καλο απο το πιο καλο anime ever? :|
viper2005 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Έχει Robot. Άρα είναι το ίδιο είδος. Πχ. Neogenesis , Voltron (πολύ καλύτερο από το Evangelion) και το Lazirion (ή κάτι τέτοιο με την ελληνική μεταγλώτιση). Και το Robotech (macros-micros πως το λένε) κάτι έλεγε αλλά παλιό. Raxhephon ρε το οτι εχει ρομποτ θα μπορουσε αμεσα να συγκριθει με το οτι εχει οπλα δλδ οτι ολα ειναι δρασης... επισης δεν μπορεις να συγκρινεις διαφορετικα πραγματα οπως eva , macross , raxephon... και τα 3 ειναι διαφορετικα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 trololololed βαρβάτο bait
grouspen Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 εγω δεν καταλαβαινω γιατι τα συγκρινεις... μιας και δεν υπαρχουν ομοιοτητες μεταξυ τους... δεν τα συγκρίνω σαν είδος . η σύγκριση που κάνω είναι καθαρά προσωπική. και τα 2 είναι στο "τοπ10 μου με τα καλύτερα anime - λίστα μου". και τα 2 μου άρεσαν πάρα πολύ αλλά το gurren lagann είναι λίγο πιο ψηλά (για εμένα). θα με ρωτήσεις γιατι? γιατί ετσι.... λίστα μου είναι ότι θέλω κάνω hint: μην παίρνεις και πολύ στα σοβαρά ότι γράφω
viper2005 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 ποτε δεν καταλαβα γιατι τα βγαζουν αυτα τα live action...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 επιτέλους βγήκε το 301 chapter του Vagabond
size Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Παιδια εγω δεν ξερω για εσας αλλα για μενα ειναι απο τα καλυτερα το One Piece και μετα αξιζει το Fairy Tail και Naruto
naruto14 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Παιδια εγω δεν ξερω για εσας αλλα για μενα ειναι απο τα καλυτερα το One Piece και μετα αξιζει το Fairy Tail και Naruto Το αγαπημένο μου είναι το Naruto. One piece δεν έχω δει και δεν ξέρω αν θα δω. Συνεχίζεται ακόμα κανονικά η ιστορία ή τελείωσε? Fairy Tail το είχα σταματήσει στο 40κάτι επεισόδιο όταν ακόμα έβγαιναν. Θα το συνεχίσω κάποια στιγμή. Αυτό τελείωσε ή ακόμα βγαίνει?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 όλα συνεχίζονται, το πρώτο που θα τελειώσει λογικά θα είναι το Bleach μιας και το ήδη τραβηγμένο manga του έχει μπει στην final arc...
naruto14 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 όλα συνεχίζονται, το πρώτο που θα τελειώσει λογικά θα είναι το Bleach μιας και το ήδη τραβηγμένο manga του έχει μπει στην final arc... και το bleach το είχα σταματήσει σε ένα σημείο κοντά στο 280 επεισόδιο. Πρέπει να τα συνεχίσω κάποια στιγμή. Μες το καλοκαίρι πιθανόν.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 λες και δεν μπορούσαν να ξαναβγάλουν την σειρά αλλά αυτή την φορά να την συνεχίσουν όπως στο manga...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα