Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως, αυτά που είδα εγώ σαν "anime oscars" είναι από Gigguk, Mother's Basement και UnderTheScope. Σε κάποια συμφωνώ που λένε, σε άλλα όχι.
Προφανώς υπάρχουν διαφορετικές απόψεις για διάφορα, αλλά μου αρέσει να ακούω τις ανάλογες εξηγήσεις και behind the scenes (αν υπάρχουν/λένε). 

Επεξ/σία από GhostRiderLSOV
Δημοσ.

Είναι πολύ δυνατο και πρωτότυπο. Ξεκίνα το. Είναι weird το setting και η σκηνοθεσία λίγο χαοτική στο πως κάνει κάποιες μεταβάσεις από τη μια σκηνή στην άλλη αλλά αξίζει με χίλια. Επειδή έχω διαβάσει το manga έχουν κάνει καλή μεταφορά. 

• Like 2
Δημοσ.

Εχω καιρο να διαβασω manga, βρηκα τα πρωτα 5 του Tokyo Ghoul προσφατα και εκατσα και τα καταπια σε ενα απογεμα. Ειναι απιστευτο ποσο ανωτερα ειναι απο μια απο τις αγαπημενες μου σειρες. Πραγματικα απιστευτα και ψηθηκα να δω το anime ξανα(για 3η φορα) ❤️

Tα εχει διαβασει καποιος αλλος?

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τέλειωσα το Re:Zero (normal edition), δεν είδα το OVA ακόμα, αλλά σκέφτομαι να δω το Director's Cut όταν ολοκληρωθεί.

Επεισόδιο 15 δεν ήξερα αν ο Subaru ή εγώ είχα περισσότερο PTSD. :P

Γενικά, σαν videogame που πρέπει να κάνεις όλους τους τερματισμούς πριν το golden ending και όλοι οι άλλοι τερματισμοί είναι soul-crushing.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε

Τέλειωσα το Re:Zero (normal edition), δεν είδα το OVA ακόμα, αλλά σκέφτομαι να δω το Director's Cut όταν ολοκληρωθεί.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Επεισόδιο 15 δεν ήξερα αν ο Subaru ή εγώ είχα περισσότερο PTSD. :P

Γενικά, σαν videogame που πρέπει να κάνεις όλους τους τερματισμούς πριν το golden ending και όλοι οι άλλοι τερματισμοί είναι soul-crushing.

και? Σου αρεσε?

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι, είπα να πάθω ψυχολογικά τραύματα και να δω 25 επεισόδια γιατί είμαι μαζόχας. :P /s

Βtw, επόμενο έχω το Youjo Senki και τελευταίο το Overlord για το Isekai Quartet. ^_^

Δημοσ.
14 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε

Όχι, είπα να πάθω ψυχολογικά τραύματα και να δω 25 επεισόδια γιατί είμαι μαζόχας. :P /s

Βtw, επόμενο έχω το Youjo Senki και τελευταίο το Overlord για το Isekai Quartet. ^_^

Α για το Ινσομνια δεν ειμαι ποτε σιγουρος, αλλοι βλεπουν ταινιες και σειρες για να κραζουν...

• Moderators
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Α για το Ινσομνια δεν ειμαι ποτε σιγουρος, αλλοι βλεπουν ταινιες και σειρες για να κραζουν...

Αν κάτι δεν μου αρέσει τότε το drop ή το διαβάζω να δω πού θα καταλήξει (7 deadly sins, Bleach).
Το Re:Zero δεν είχε τέτοιο θέμα και βλέπω η 2η season θα έχει more "fun times" για τον SufferSubaru. ^_^ 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GhostRiderLSOV είπε

Αν κάτι δεν μου αρέσει τότε το drop ή το διαβάζω να δω πού θα καταλήξει (7 deadly sins, Bleach).
Το Re:Zero δεν είχε τέτοιο θέμα και βλέπω η 2η season θα έχει more "fun times" για τον SufferSubaru. ^_^ 

Βασικα μακαρι να υποφερει κ αλλο το κοπροσκυλο, μετα απο εκεινη τη στιγμη με την Rem(<3) τον σιχαθηκα -_-

Δημοσ.
20 ώρες πριν, najinblue3 είπε

Εχω καιρο να διαβασω manga, βρηκα τα πρωτα 5 του Tokyo Ghoul προσφατα και εκατσα και τα καταπια σε ενα απογεμα. Ειναι απιστευτο ποσο ανωτερα ειναι απο μια απο τις αγαπημενες μου σειρες. Πραγματικα απιστευτα και ψηθηκα να δω το anime ξανα(για 3η φορα) ❤️

Tα εχει διαβασει καποιος αλλος?

Ναι και τα 2. Είδα πρώτα άνιμε, μου άρεσε(κάπως) και επειδή γενικά προτιμώ τα manga τα διάβασα. Και τα 2 αξίζουν για μένα. Βέβαια υπάρχει ένα αλλά, για την πορεία που πήρε στο τέλος, όπου δεν μ άρεσε. Overall καλό.
Τελευταία έχω κολλήσει με το Solo Leveling ενώ διαβάζω σταδιακά(για να βγούνε τσαπτερς) και το Tower of God. Λογικά έχουν αναφερθεί και τα 2 σε προηγούμενες σελίδες, αλλά ποιος διαβάζει :D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...