Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Σε ποια εκρηξη αναφερεσαι? Με ειδες μηπως να κραζω καποιες απο τις σειρες που πηραν βραβειο?Εβαλα μηπως τιποτα περιεργα emote που να δειχνουν ''εκρηξη''?

Επισης τι εννοεις δεν καταλαβαινεις το νοημα του post μου?

Mini σχολιασμος/αποψη για τα χθεσινα βραβεια του cruncryroll ειναι για οποιον τα παρακολουθησαν, που ειναι το περιεργο?

Ειναι crunchyroll awards, εσυ περιμενες να μην ειναι fan-related? Αυτο δεν καταλαβαινω.

Οσο για το demon slayer, απολυτα λογικο να κερδισει το βραβειο, ειναι popular, το production της σειρα ειναι πολυ καλο και εκανε outsell ολα τα υπολοιπα manga. Κ εγω το θεωρω οτι καλυτερο ειδα προσφατα, αλλα still ειναι προσωπικο γουστο

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω το ξερω οτι ειναι fan related τα βραβεια αλλα δεν ξερω οι υπολοιποι που παρακολουθουν το εδω θεμα αν το γνωριζουν, γιαυτο και το ανεφερα.

Βεβαια απο την αλλη αν ειναι να κερδιζουν μονο τα πιο γνωστα/δημοφιλη anime,τοτε αυτο σημαινει οτι τα λιγοτερο δημοφιλη δεν εχουν καμια απολυτως ελπιδα να κερδισουν και αρα ουτε καθολου προβολη που χρειαζονται περισσοτερο.

Επισης επειδη ειναι fan related,αυτο σηκωνει και μεγαλη κουβεντα για το κατα ποσο αυτοι που τα ψηφισαν ειδαν ολες τις σειρες που ηταν υποψηφιες. 

Αλλα τελος παντων τα προσπερναω αυτα.

Ουτως ή αλλως το θεμα μου δεν ηταν τοσο τα βραβεια αυτα καθαυτα(κοινως το ποιος κερδισε),οσο ο τροπος που τα παρουσιασαν που ηταν τραγικος,και δεν εννοω μονο για τις ιδιες τις διαφημισεις.

Οπως εκατσε και τα ειδε(και εβλεπε ταυτοχρονα και τα σχολια), θα καταλαβει πολυ καλα τι εννοω.

Δημοσ.

Δεν ειδα το event οποτε δε μπορω να πω και τιποτα. Αυτο με τα πιο γνωστα ανιμε ειναι ενα θεμα, και εχεις δικιο. Αλλα και παλι, νομιζω οι περισσοτεροι(βαζω κ μενα μεσα) βλεπουν τα πιο popular per season. Μακαρι να ειχα ελευθερο χρονο να δω περισσοτερα.

Αυτη η σεζον ειναι πραγματικα ευκαιρια να αναδειχθουν αγνωστες σειρες, δεν κυκλοφορει και πολυ πραμα απο τα πολυ γνωστα. Οπως ειπα κ πιο πισω, βλεπω το Itai no wa Iya κ ειναι εξαιρετικο μεχρι τωρα στο 6ο επεισοδιο. Ακομα καλυτερο απο πολυ-διαφημισμενα Isekais

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο άρθρο γράφει "Νezuki", ελπίζω ότι ήταν typo επειδή τo i και το o είναι δίπλα δίπλα, αλλά proofread the damned thing...

Επεξ/σία από GhostRiderLSOV
Δημοσ.

Συγγνώμη για το θεσμό αλλά αυτό το fanrelated μου κάθεται στο λαιμό. Γιατί fan related =12-15 ηλικίες. Δε γίνεται τη χρονιά που έπαιξε vinland saga και jojo part 5(το πιο σοβαρό τηλεοπτικό jojo μέχρι στιγμής) να πήραν μόνο best drama και για voice acting o bucciarati. Ασπρίζουν οι τρίχες μου με το demon slayer 

• Confused 1
  • Moderators
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Edel είπε

Ασπρίζουν οι τρίχες μου με το demon slayer 

Για να γίνεις σαν τον Gintoki. :P

Σοβαρά όμως, τα Crunchyroll τόσα χρόνια δεν έβγαζαν My Hero Academia πρώτα; (βαριέμαι να κοιτάξω)
Αν είναι πολύ mainstream, θα κερδίσει. Κι εμένα μου αρέσει πολύ το Demon Slayer αλλά δεν θα το έλεγα καλύτερο της χρονιάς (πάντως Tanjirou vs Rui = all the hype).

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Edel είπε

Συγγνώμη για το θεσμό αλλά αυτό το fanrelated μου κάθεται στο λαιμό. Γιατί fan related =12-15 ηλικίες. Δε γίνεται τη χρονιά που έπαιξε vinland saga και jojo part 5(το πιο σοβαρό τηλεοπτικό jojo μέχρι στιγμής) να πήραν μόνο best drama και για voice acting o bucciarati. Ασπρίζουν οι τρίχες μου με το demon slayer 

Μακάρι αμισθί κ κβρ

Δημοσ.

Έπρεπε να κάναμε ψηφοφορία εμείς εδώ του φόρουμ να δεις τι θα βγάζαμε κάθε χρόνο :P

Δεν νομίζω να αξίζει κανείς να ασχοληθεί με τα συγκεκριμένα βραβεία,δεν έχουν και καμιά ουσία. Στανταρακι οι περισσότεροι που ψηφίζουν θέμα είναι αν θα έχουν δει κάτι άλλο εκτός από τα πολύ mainstream που βγαίνουν κάθε χρόνο.

• Like 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε

Για να γίνεις σαν τον Gintoki. :P

Σοβαρά όμως, τα Crunchyroll τόσα χρόνια δεν έβγαζαν My Hero Academia πρώτα; (βαριέμαι να κοιτάξω)
Αν είναι πολύ mainstream, θα κερδίσει. Κι εμένα μου αρέσει πολύ το Demon Slayer αλλά δεν θα το έλεγα καλύτερο της χρονιάς (πάντως Tanjirou vs Rui = all the hype).

Y ισχυει το crunchy προμοταρει μονο τα πιο mainstream. Αλλα νομιζω εδω εχουν δικιο, το demon slayer ηταν μακραν το καλυτερο της χρονιας imho. Παραγωγη, animation, μουσικη ηταν top-notch imho. Overall νομιζω δικαιουται αυτο τον τιτλο.

• Moderators
Δημοσ.

Σίγουρα έκανε τον περισσότερο πάταγο με το επεισόδιο 19 (και πού να φτάσουμε σε αυτά που γίνονται στο manga) αλλά περισσότεροι βρήκαν Vinland Saga και Mob Psycho (όποια σαιζόν είναι) καλύτερα. Εγώ θα έβαζα DS (ή Kaguya-sama :P) για μένα, γιατί δεν είδα πολλά, αλλά that doesn't mean much. :P

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε

Σίγουρα έκανε τον περισσότερο πάταγο με το επεισόδιο 19 (και πού να φτάσουμε σε αυτά που γίνονται στο manga) αλλά περισσότεροι βρήκαν Vinland Saga και Mob Psycho (όποια σαιζόν είναι) καλύτερα. Εγώ θα έβαζα DS (ή Kaguya-sama :P) για μένα, γιατί δεν είδα πολλά, αλλά that doesn't mean much. :P

To mob psycho ηταν τελειο, αλλα δεν ειναι για best anime(η 1η σεζον ισως ναι). Το vinland αν κ δεν το τελειωσα ακομη, νομιζω ειναι περιπου ισαξιο με το demon slayer. Και βαζω το περιπου λογω animation. To animation k τα χρωματα, η κινηση των χαρακτηρων και τα sword moves ηταν απλα spectacular γ αυτο και ειμαι biased af και το θεωρω το καλυτερο ανιμε που ειδα περσι!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GhostRiderLSOV είπε

Δεν είναι μόνο τα τεχνικά στοιχεία, αλλά και η ιστορία. Anyways, if biased, then biased. :P ρ

Ρε συ ghost εδώ είναι η μεγάλη μου ένσταση. ποια ιστορία; πραγματικά δε μπόρεσα να ταυτιστω σε κανένα απολύτως σημείο. Μου φάνηκε τόσο μα τόσο generic. Και οι χαρακτήρες πιο φλατ τυποποιημενοι πεθαίνεις. Το δέχομαι, ότι είχε εκπληκτικό animation και χορογραφίες. Αλλά το αναθεματισμενο storytelling με τρώει και εδώ δεν υπήρχε. 

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εννοώ ότι για να πεις best of the year δεν είναι μόνο να είναι άρτιο σε τεχνικό τομέα, αλλά και σε ιστορία.

Γι' αυτό δεν θα έβαζα (κι ας μην έχω δει Vinland Saga, Mob Psycho, αλλά έχω διαβάσει αρκετά για αυτά) το DS σαν best of the year.
Φάνηκε σαν να έγραψα ότι είχε φοβερή ιστορία αλλά δεν είχε. Συμπαθητική σίγουρα και δεν με χαλάνε οι shounen-ιές, αλλά not the best.

Επεξ/σία από GhostRiderLSOV
  • Like 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...