chek2fire Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, GhostRiderLSOV είπε Είπα χτες το βράδυ να δω το πρώτο επεισόδιο του Violet Evergarden και μόλις τέλειωσα την σειρά και το OVA. Υep, binge-watched. Αν και είχε κλισεδιές, ήταν ωραίο. Edit: Παίζει να διαβάσω και το novel, αν και είδα ήδη κάποιες διαφορές. π.χ. Απόκρυψη περιεχομένων Το Witchcraft. την ταινία περιμένουμε φέτος. Για το novel υπάρχει στα αγγλικά πουθενά?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, chek2fire είπε την ταινία περιμένουμε φέτος. Για το novel υπάρχει στα αγγλικά πουθενά? Θα σου στείλω PM. 1
Edel Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 16 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε Είπα χτες το βράδυ να δω το πρώτο επεισόδιο του Violet Evergarden και μόλις τέλειωσα την σειρά και το OVA. Υep, binge-watched. Αν και είχε κλισεδιές, ήταν ωραίο. Edit: Παίζει να διαβάσω και το novel, αν και είδα ήδη κάποιες διαφορές. π.χ. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Το Witchcraft. Τώρα με απογοητεύεις. Ήταν τόσο κλισέ και ψιλό forced drama που με το ζόρι το τελείωσα 😭😭 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 10 λεπτά πριν, Edel είπε Τώρα με απογοητεύεις. Ήταν τόσο κλισέ και ψιλό forced drama που με το ζόρι το τελείωσα 😭😭 Τέλειο δεν θα το έλεγα σίγουρα, αλλά μου άρεσε, τι να σου κάνω.
najinblue3 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Edel είπε Τώρα με απογοητεύεις. Ήταν τόσο κλισέ και ψιλό forced drama που με το ζόρι το τελείωσα 😭😭 πλακα σπανεις δεν σε αρεσε η violet? θα σε κανω mute
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, najinblue3 είπε πλακα σπανεις δεν σε αρεσε η violet? θα σε κανω mute Έχουμε και (sequel?) ταινία φέτος (αυτήν εύκολα θα την τσεκάρω camripped, can't wait ). Και κάποια στιγμή θα μας εμφανιστεί subbed η "Eternity and the Auto Memory Doll" sidestory ταινία του 2019. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2020 από GhostRiderLSOV
Edel Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 17 λεπτά πριν, najinblue3 είπε πλακα σπανεις δεν σε αρεσε η violet? θα σε κανω mute Σε έχω και στο fb, θα σε κάνω exposed για τα like σου σε τσικι καφενείο. 😂😂 Στο θέμα μας, ρε γαμωτο ήθελα να μου αρέσει με όσα είχα διαβάσει, αλλά δε με άγγιξαν οι ιστορίες του, δε ξέρω ίσως δεν ήμουν στο μουντ!
najinblue3 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 15 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Έχουμε και (sequel?) ταινία φέτος (αυτήν εύκολα θα την τσεκάρω camripped, can't wait ). Και κάποια στιγμή θα μας εμφανιστεί subbed η "Eternity and the Auto Memory Doll" sidestory ταινία του 2019. εγω σε προτεινω να δεις αυτο που ανεφερα πιο πανω, πραγματικα δακρυα αξιζει full. Τσεκαρε μονο το 1ο ειμαι σιγουρος θα σε αρεσει, αλλα δε ξερω αν εισαι γενικα του Isekai
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, najinblue3 είπε εγω σε προτεινω να δεις αυτο που ανεφερα πιο πανω, πραγματικα δακρυα αξιζει full. Τσεκαρε μονο το 1ο ειμαι σιγουρος θα σε αρεσει, αλλα δε ξερω αν εισαι γενικα του Isekai Konosuba τα έχω φάει μονορούφι. Πρέπει να πιάσω Re:Zero και Overlord (και λόγω του πόσο γνωστά είναι αλλά και λόγω του Isekai Quartet όπου όλα είναι παρωδίες, αλλά Konosuba = Konosuba. -κι από εκεί περιμένω την ταινία, camrip δεν άντεξα, γιατί δεν ήταν από άδειο σινεμά και όλο γέλαγαν -). Και όπως είχα πει πιο πριν, περιμένω το "Kumo desu ga, nani ka?". If it's fun (Konosuba) / Interesting (Overlord/Re:Zero), I watch. Απλά backlog για τώρα.
najinblue3 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 6 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Konosuba τα έχω φάει μονορούφι. Πρέπει να πιάσω Re:Zero και Overlord (και λόγω του πόσο γνωστά είναι αλλά και λόγω του Isekai Quartet όπου όλα είναι παρωδίες, αλλά Konosuba = Konosuba. -κι από εκεί περιμένω την ταινία, camrip δεν άντεξα, γιατί δεν ήταν από άδειο σινεμά και όλο γέλαγαν -). Και όπως είχα πει πιο πριν, περιμένω το "Kumo desu ga, nani ka?". If it's fun (Konosuba) / Interesting (Overlord/Re:Zero), I watch. Απλά backlog για τώρα. Δεν εχεις δει Re:Zero? Tα mutes αυξανονται,τι διαβαζω Θεε μου εδω μεσα τρεχα γρηγορα και ξεκινα
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, najinblue3 είπε Δεν εχεις δει Re:Zero? Tα mutes αυξανονται,τι διαβαζω Θεε μου εδω μεσα τρεχα γρηγορα και ξεκινα Έχουμε άλλα πράγματα να κάνουμε μέχρι τότε. Δεν γίνεται να συνδεθούμε με το Matrix και να τα βάλουμε στο κεφάλι μας. Edit: Άλλωστε δεν ξέρω αν έχεις δει όλα όσα έχω δει/διαβάσει εγώ και μου αρέσουν. Δεν μπορώ να είμαι μόνο στα mainstream. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2020 από GhostRiderLSOV
najinblue3 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Έχουμε άλλα πράγματα να κάνουμε μέχρι τότε. Δεν γίνεται να συνδεθούμε με το Matrix και να τα βάλουμε στο κεφάλι μας. Edit: Άλλωστε δεν ξέρω αν έχεις δει όλα όσα έχω δει/διαβάσει εγώ και μου αρέσουν. Δεν μπορώ να είμαι μόνο στα mainstream. Πραγματικα εμεινα, εγω νομιζα το ειχες δει. Ειναι με διαφορα το καλυτερο Isekai (ισως το overlord στη 2η σεζον να το πλησιασε) με τρομερο story και απιστευτη μουσικη. Βασικα ολα ειναι τρομερα γ αυτο απορρησα πως σου ξεφυγε. Σιγουρα δε μπορουμε να κανουμε πολλα πραγματα αλλα αυτο ειναι must-watch πραγματικα Ειναι το μοναδικο ανιμε που εχω ψηφισει ξερο 10, οχι γτ ειναι απλα τελειο αλλα νομιζω η ιστορια ξεδειπλωνεται καταπληκτικα και αξιζει απλα να το εχεις δει, οπως λεω και για το the wire στα tv shows, η το Εmpire strikes back για sci-fi space operas ταινιες. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2020 από najinblue3
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Ε εντάξει, θα έρθει κι αυτό. Ξέρω αρκετά από spoilers (muted again ) και γι'αυτό και το Overlord (τα novels του βασικά). Dark stuff που αυτή τη στιγμή δεν θέλω τόσο, γι'αυτό και είδα Violet που είναι πιο heartwarming stuff αν και όπως είπα και γι'αυτό, έχει αρκετές διαφορές στα novels με το anime και το στόρυ και η χαρακτήρας στο πώς εξελίσσεται. 1
RasAlGhul Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Παιδικη σειρά (τελη 90 αρχες 2000 νομιζω στον ant1) με πιλοτους μαχητικών αεροσκαφών τα οποια συνδυαζονταν σε ρομποτ (τυπου power rangers). Το ενδιαφερον στοιχειο ηταν ενα ρομποτ (αιλουροειδες) το οποιο ηλεγχε αγνωστος μαχητης και συνδυαζοταν μαλιστα με τα υπολοιπα ρομποτ. Δεν μπορω να θυμηθω πως λεγοταν με τιποτα. Ελπιζω να μην το εχω δει στον υπνο μου 🤣
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Oh fun...guess the combiner mecha anime. Τώρα αν ήταν απλά "αεροπλάνα" θα έλεγα κάνα Getter Robo αλλά το αιλουροειδές με ρίχνει off, που αν ήταν μόνο αιλουροειδή θα ήταν Voltron. Kαμιά πάραπάνω πληροφορία; Πόσοι πρωταγωνιστές; Πόσα αεροπλάνα; Χρώματα; ΚΑΤΙ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα