Fulgore Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Ουτε εγω το ειδα αν και ειχα πει οτι θα το ξεκινησω μολις τελειωσει. Δυστηχως εχει μαζευτει backlog σε παιχνιδια+τις νεες κυκλοφοριες και πλεον δεν υπαρχει χρονος για manga(ειδικα μιας και εχουν το γνωστο κουσουρι του περιμενε για επομενη season). 1
Edel Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, Fulgore είπε Ουτε εγω το ειδα αν και ειχα πει οτι θα το ξεκινησω μολις τελειωσει. Δυστηχως εχει μαζευτει backlog σε παιχνιδια+τις νεες κυκλοφοριες και πλεον δεν υπαρχει χρονος για manga(ειδικα μιας και εχουν το γνωστο κουσουρι του περιμενε για επομενη season). Λυσσαξες με τα ηλεκτρονικά. Μα καλά δεν είσαι πλέον 12. 😂
Fulgore Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 25 λεπτά πριν, Edel είπε Λυσσαξες με τα ηλεκτρονικά. Ε καλα και τα video games να μην υπηρχαν,δεν βγαινουν πολλα αξιολογα anime,τα ειχαμε πει και πιο πισω οτι πλεον μονο με συνεχειες παει το πραγμα https://myanimelist.net/anime/season/later Ενταξυ το Vinland Saga τωρα που τελειωσε η season του δεν ειναι τιποτα,ενα 3ημερο υποθεση. Απο αυτη την season μονο το Haikyuu και το Eizouken ni wa Te wo Dasu na! με βλεπω να κοιταζω.
Edel Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Τα χω ξεκινήσει και τα δύο. Για το haikyuu τα ξέρεις, στα γνωστά υψηλά επίπεδα παραγωγής. Το δεύτερο έχει ενδιαφέρον κονσεπτ, έχει νσ κάνει με μαθήτριες που θέλουν να φτιάξουν ανιμε. Το χουμε ξαναδεί, αλλά ως τώρα το κάνει με ωραίο ευφάνταστο τρόπο. Δείχνει τις μαθήτριες να το ζούνε όλο αυτό. Έχει ξεκινήσει καλά, θα δούμε πως θα καταλήξει
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μισό off-topic, αλλά βγήκε το Dragon Ball Z: Kakarot σε PC και κονσόλες την προηγούμενη εβδομάδα. Υποτίθεται ότι είναι όλη η ιστορία του Z όποτε δεν την (XA!) έχουμε ξαναδεί (σε άλλα 25 παιχνίδια ). Δεν το έχω πάρει ακόμα, αλλά κοίταζα για μερικές σκηνές. Είμαστε στο 2020. Galick-ho vs Kamehameha στο Kakarot. Spoiler timestamped Kαι με εξαίρεση την Masako Nozawa που είναι 83 και δεν βγάζει την φωνή για πολλοστή φορά σε ένα παιχνίδι, ούτε καν τα εφέ δεν φτάνουν την σκηνή που βγήκε 30 χρόνια πριν (20 Δεκεμβρίου 1989). Δεν βρήκα καλύτερη ανάλυση που να μην είναι από το (χειρότερο) Kai ή αγγλικά. Spoiler Kαι ξέρω πολλούς που λένε για την γιαγιά, αλλά this (του παλιού anime προφανώς) is what peak Dragon Ball Z sounds like. :PΑπλά μου κάνει εντύπωση ότι ακόμα δεν μπορούμε να πιάσουμε (ή δεν θέλουμε) τεχνολογικά τέτοιες σκηνές. 30 χρόνια μετά. Edit: Fixed τελικά. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2020 από GhostRiderLSOV 1
Edel Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Θα το αγοράσεις; οι κριτικές είναι πάρα πολύ καλές. Μόλις πέσει η τιμή λέω να το τσιμπήσω τιμής ένεκεν
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, Edel είπε Θα το αγοράσεις; οι κριτικές είναι πάρα πολύ καλές. Μόλις πέσει η τιμή λέω να το τσιμπήσω τιμής ένεκεν Ε... έχω πάρει κάμποσα DBZ games που βγήκαν στο PC (Xenoverse 1-2 αλλά όχι τα DLCs, FighterZ, ποτέ(?) το Heroes ), οπότε θα το τιμήσω κι αυτό κάποια στιγμή, αλλά τρώω μια απογοήτευση, οπότε μόνο σε sale. Kαι για το on-topic: Έχει διαβάσει κανείς το web novel ή light novel του "Kumo desu ga, nani ka?" ; Διαβάζω το manga (που έχει άλλο σχέδιο από το LN) και έχει πλακίτσα. In a subversion of the usual "reincarnated into an RPG universe" story, our protagonist is a quiet, lonely girl who is reincarnated not as the next Chosen One... but as a spider. No, not a Cute Monster Girl spider, but the lowest level of spider monster Mooks, that you would kill in a starter RPG cave. Now she has to use all her wits in order to survive in the world's deadliest labyrinth. -TVTropes Επίσης θα βγάλει και anime κάποια στιγμή το 2020 λένε. (έχει αγγλικά subs αν τα ανοίξετε)
Edel Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Καλά περιττό να σου πω ότι με έκαψες. Είμαι δουλειά τώρα και έβαλα να δω το δεύτερο βίντεο, γκοκου βετζετα από τη σειρά. Μου σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο. Το ανιμεσιον και το acting είναι αφταστα. Το χα ξεχάσει πόσο καλό είναι. Αδιανόητη ένταση και soundtrack. Γι αυτό έκανε τέτοια καριέρα το DragonBall 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, Edel είπε Καλά περιττό να σου πω ότι με έκαψες. Είμαι δουλειά τώρα και έβαλα να δω το δεύτερο βίντεο, γκοκου βετζετα από τη σειρά. Μου σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο. Το ανιμεσιον και το acting είναι αφταστα. Το χα ξεχάσει πόσο καλό είναι. Αδιανόητη ένταση και soundtrack. Γι αυτό έκανε τέτοια καριέρα το DragonBall Βλέπεις ότι στο Kakarot έχει μια πιο action σκηνοθεσία με την κάμερα και τα zooms και ισχύει ότι ξέρουμε τι θα γίνει, αλλά μοιάζει σαν...άλλο ένα shounen. Bλέπεις από την άλλη το original του anime που μπορεί να μην "κινείται" τόσο, αλλά φέρνει (σε μένα τουλάχιστον) πιο καλά την ιδέα ότι 2 τεράστιες δυνάμεις ετοιμάζονται και μετά χτυπιούνται μεταξύ τους με τον Goku να τα δίνει όλα. 1
Edel Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Είναι το σχέδιο στο χέρι. Όταν έπαψαν να ζωγραφίζουν καρέ καρέ με το χέρι χάθηκε η μαγεία.
Barnabas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Είπα και εγώ να θυμηθώ λίγο τα παλιά και είπα να ξεθάψω το Hellsing Ultimate. Όταν το είχα δει παλιότερα, δεν είχα δώσει και πολύ σημασία στις ατάκες που λέγανε οι πρωταγωνιστές, αλλά τώρα απλά έπαθα την πλάκα μου. Ίσως να βοήθησε και το ότι διάβαζα και το manga παράλληλα. Από τα αγαπημένα μου anime με διαφορά. Και στο καπάκι είδα και το Hellsing Abring, εντάξει εκεί έκλαψα, δεν παλευόταν!!!! Τώρα έχω ξεκινήσει το drifters, το έχει δει ή και διαβάσει κάποιος να μας πει τη γνώμη του; Κινήται στα πλαίσια του Hellsing, ως προς τις μάχες, προς το παρόν και ο χαρακτήρας μοιάζει πολύ με τον Alucard(και εμφανισιακά και στο πόσο brutal είναι). Αξίζει να το συνεχίσω(είμαι στο 4ο επεισόδιο) ή να το παρατήσω;
Fulgore Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Μετα απο 6χρονια απο οταν βγηκε η 2ρη season,φετος θα εχουμε επομενη season για το αντιπαλο δεος του Sword Art,το Log Horizon https://myanimelist.net/anime/41109/Log_Horizon__Entaku_Houkai?q=Log Horizon 1 1
Grim Ripper Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 26 λεπτά πριν, Fulgore είπε Μετα απο 6χρονια απο οταν βγηκε η 2ρη season,φετος θα εχουμε επομενη season για το αντιπαλο δεος του Sword Art,το Log Horizon https://myanimelist.net/anime/41109/Log_Horizon__Entaku_Houkai?q=Log Horizon Επιτέλους.
najinblue3 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Ενα ανιμε που πετυχα τυχαια και κλαιω πραγματικα, ειναι το "Ι hate being in pain, so I think I will make a full defence build" 😛 Ειναι σε mmo κλασσικα, που η πρωταγωνιστρια φτιαχνει ενα εντελως tanky build. Οποιος γουσταρει με Isekai και τετοια να το δει asap, 4 επεισοδια so far μου αρεσει παρα πολυ
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Είπα χτες το βράδυ να δω το πρώτο επεισόδιο του Violet Evergarden και μόλις τέλειωσα την σειρά και το OVA. Υep, binge-watched. Αν και είχε κλισεδιές, ήταν ωραίο. Edit: Παίζει να διαβάσω και το novel, αν και είδα ήδη κάποιες διαφορές. π.χ. Spoiler Το Witchcraft. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2020 από GhostRiderLSOV
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα