Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 ώρες πριν, Edel είπε

Shonen που χαίρεσαι να βλέπεις, δε κουράζει καθόλου και έχει και ενδιαφέρον η ιστορία ως προς το που το πάει και

Ναι μεν η τελευταια season του γενικα καλου Academia ειναι ισως οτι καλυτερο σε αυτη την season,αλλα απο την αλλη δυστηχως δεν υπαρχει κατι αλλο να ξεχωριζει.

Και αυτο φαινεται να συνεχιζεται και στις επομενες season,μιας και με μια γρηγορη ματια στους 2 επομενες season μονο οι συνεχειες των Haikyuu και Re Zero ξεχωριζουν με διαφορα https://myanimelist.net/anime/season

Οχι μονο απουσιαζουν νεες καλες σειρες (κατι σαν το Vinland saga της προηγουμενης),αλλα και οι αλλες σειρες της season αυτης για χ,ψ λογους που αναφερθηκαν πιο πανω(πχ 7deadly sins,Food Wars) δεν ειναι οτι το καλυτερο. Γενικα υπαρχει μια πτωση στο κομματι των anime τα τελευταια χρονια που φαινεται δυστηχως πιο εντονα τον τελευταιο καιρο.

Αρα λογικο ειναι να ξεχωριζει τοσο πολυ το Academia, αν και δεν συμφωνω οτι ειναι το καλυτερο Arc του αυτο,τουλαχιστον οχι με βαση το τι εχουν παρουσιασει ως τωρα(στο anime παντα,στο manga δεν ξερω).

Βεβαια απο την αλλη η δραση του τωρα στα τελευταια επεισοδια εχει ανεβει καπως με τις σχετικες μαχες(οι οποιες ομως δεν κρατανε πολυ και εχουν δυστηχως προβλεπομενη εξελιξη/κινησεις),γιατι ας πουμε μεχρι και τα μισα της αρχης της season ηταν ψιλο υπνος η σειρα απο πλευρας εξελιξης/χαρακτηρων/διαλογων.

Βασικα η δραση του Academia σε αρκετες περιπτωσεις θυμιζει slide show οπως στις αλλες σειρες,κατι που δεν θυμαμαι να ισχυε τοσο στις προηγουμενς seasons.

Οι 2 κακοι που μπηκαν τωρα απο League στα τελευταια επεισοδια ξεπεταχτηκαν απο το πουθενα ας πουμε.

Επισης σαν Shonen δυστηχως το Academia κουβαλαει και τα κακα αυτης της κατηγοριας μιας και δυστηχως ειναι σειρες οι οποιες κανονικα απευθυνονται σε νεαρες κυριως ηλικιες.

Δηλαδη να βλεπεις παιδια σχολειου να ειναι τερμα OP και να κερδιζουν/κοντραρουν τον κεντρικο κακο(εκει που οι Pro με χρονια εμπειριας και καλες δυναμεις τα βρισκουν σκουρα)γιατι....shonen, μαζι με κλισε γραψιμο/διαλογους(μπολικους δυστηχως)και ελλειψη σε ποικιλια κινησεων.Α και φυσικα οσο κρισιμα χτυπηματα και να δεχτουν,φυσικα θα ζησουν γιατι εχουν plot armor.

• Like 2
  • Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 ώρες πριν, amalianda είπε

το top 1 anime για εμένα είναι το avatar the last airbender :)

Το τοπ 1 στα πόσα αν επιτρέπεται; 

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

+ ότι το The Last Airbender τεχνικά δεν είναι anime και ούτε είχε γίνει από ιαπωνικό studio στα visuals (όπως π.χ. Thundercats και των 80s και του 2011).

Edit: Είχαμε κάνει ποτέ αντίστοιχο τόπικ για cartoons;

Επεξ/σία από GhostRiderLSOV
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάθομαι στον υπολογιστή συγκλονισμένος από το τελευταίο επεισόδιο του Vinland Saga για να γράψω ξανά δυο αράδες εδώ για την εν λογω σειρά. Ενώ ηξερα επ ακριβώς το θα γίνει λόγω manga, η εκτέλεση είναι τόσο άρτια και μαγική που χάθηκα στο συναίσθημα και στην ένταση του τέλους του "προλόγου". Έτσι ονομάζεται το πρώτο αρκ του manga, αυτό που έγινε και σειρά τώρα. 

Το χα γράψει πριν ενάμιση χρόνο όταν διάβαζα το manga, το χω γράψει και σε ανύποπτους χρόνους, το ανέφερα ξανά όσο προβαλλόταν η σειρά, κουράζω για να το ξαναγράψω τώρα. Πρέπει να το δείτε. Είναι σειρά όνειρο. Θα μείνετε άφωνοι με τους χαρακτήρες και τη κατάθεση ιδεών του συγγραφέα. Για μένα είναι το 5o ατόφιο δεκάρι που βάζω σε σειρά μετά από FMA, Gintama, HxH, Jojo. Και φυσικά, άφησαν υπόνοιες ότι θα το συνεχίσουν και θα κάνουν adapt και το επόμενο arc, το farmland, που μαζί με το chimera Ants από HxH είναι τα καλύτερα arcs που έχω δει στα 16 χρόνια που ασχολούμαι με τα κινέζικα μικι μάου.

Το wit studio παρέδωσε μαθήματα του πως πρέπει να γίνονται οι μεταφορές τέτοιων διαμαντιών. Με πόσο σεβασμό, πάθος και αγάπη. Αυτά ειδικά πρέπει να τα βλέπουν κάποιες εγκληματικές οργανώσεις σα κι αυτές που είχαν αναλάβει να κάνουν το berserk και να παραδειγματίζονται.

Σε άλλα συναρπαστικά νέα σήμερα το νετφλιξ έβγαλε στον αέρα νέα επεισόδια saiki Kusuo no Ψ-nan !!!! Είναι κάποια τσάπτερ που δεν είχαν γίνει adapt. Τέλεια νέα για κλείσιμο της χρονιάς, 6 επεισοδιάκια αυτής της σπαρταριστής random gintamalike κωμωδίας! 

Επεξ/σία από Edel
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Αγόρασα ένα manga του fullmetal alchemist. Μαρεσει που έχω κάτι έντυπο από αυτό αλλά μου φαίνεται κάπως πιο άψυχο από το anime.

Επίσης ψάχνω κάποιο άλλο ανιμε να δω σαν το fullmetal. Για το ναρουτο τι λετε; Μου φαίνεται λίγο αρχαιολογία αλλά οπτικά μαρέσει. Το one piece ενώ είναι πολύ δημοφιλές μου τη δίνει στα νεύρα η φάτσα του πρωταγωνιστή και λίγο καραγκιόζης μου φαίνεται. 

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, lactate είπε

Αγόρασα ένα manga του fullmetal alchemist. Μαρεσει που έχω κάτι έντυπο από αυτό αλλά μου φαίνεται κάπως πιο άψυχο από το anime.

Επίσης ψάχνω κάποιο άλλο ανιμε να δω σαν το fullmetal. Για το ναρουτο τι λετε; Μου φαίνεται λίγο αρχαιολογία αλλά οπτικά μαρέσει. Το one piece ενώ είναι πολύ δημοφιλές μου τη δίνει στα νεύρα η φάτσα του πρωταγωνιστή και λίγο καραγκιόζης μου φαίνεται. 

Αν σου αρεσε το fma, δες made in abyss, steins gate, attack on titan

Σε αυτο το σημειο να πω, ποσο επικο ειναι το vinland saga, ακομα δε το τελειωσα αλλα εχω καιρο να πορωθω τοσο με ενα ανιμε, ευγε edel για την προταση

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
14 ώρες πριν, najinblue3 είπε

Τελείωσες το vinland? 

Dorohedoro πολύ καλή αρχή και πρώτο επεισόδιο. Το weird kai shitty σχέδιο και αισθητική του manga εξαρχής θα ταν δύσκολο να αποτυπωθεί αλλά κάνανε καλή δουλειά. Ελπίζω σε αντίστοιχη συνέχεια 

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Edel είπε

Τελείωσες το vinland? 

Dorohedoro πολύ καλή αρχή και πρώτο επεισόδιο. Το weird kai shitty σχέδιο και αισθητική του manga εξαρχής θα ταν δύσκολο να αποτυπωθεί αλλά κάνανε καλή δουλειά. Ελπίζω σε αντίστοιχη συνέχεια 

Τσου, ακομα στη μεση. Δεν εχω χρονο καθολου 😢

• Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...