Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 7/12/2019 στις 12:06 ΜΜ, papp0us είπε

Full Metal Alchemist Brotherhood

Ειδα το full metal του 2003 και τωρα βλέπω το brotherhood. το FMA03 ήταν απλά τέλειο. Το brotherhood δεν ξέρω γιατί το θεωρούν οι περισσότεροι καλύτερο. Δηλαδή καλό είναι αλλά το παλιο του 2003 ειναι με διαφορα καλυτερο για μενα.

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, lactate είπε

Ειδα το full metal του 2003 και τωρα βλέπω το brotherhood. το FMA03 ήταν απλά τέλειο. Το brotherhood δεν ξέρω γιατί το θεωρούν οι περισσότεροι καλύτερο. Δηλαδή καλό είναι αλλά το παλιο του 2003 ειναι με διαφορα καλυτερο για μενα.

Γιατί το Brotherhood ακολουθεί την πλήρη ιστορία του manga που είχε στο μυαλό που είχε η δημιουργός του. Το FMA του 2003, κλασσικά για την εποχή, προσπέρασε το manga και πήγε σε διαφορετικό στόρυ που αν και ενδιαφέρον δεν είναι canon.

Επεξ/σία από GhostRiderLSOV
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, lactate είπε

Είναι περισσότερο dark και καταθληπτικό αυτό του 2003, έχει και καλύτερο ost, καταλαβαίνω τι λες, απλά από τη στιγμή που δεν είναι η πλήρης ιστορία δε μπορεί να μπει στη συζήτηση :P

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Edel είπε

Είναι περισσότερο dark και καταθληπτικό αυτό του 2003, έχει και καλύτερο ost, καταλαβαίνω τι λες, απλά από τη στιγμή που δεν είναι η πλήρης ιστορία δε μπορεί να μπει στη συζήτηση :P

Αυτο το dark και το καταθλιπτικο ειναι δυο στοιχεια που με τραβανε πολυ. Νομίζω δίνουν βάθος στην ιστορία. Το άλλο το βλέπω τώρα.. ούτε στο επ 10 δεν εχω φτάσει. Μου φαίνεται πολύ πιο επιφανειακό μέχρι στιγμής. Λείπουν κομμάτια. Επίσης μαρέσει που είναι μια season. Δεν το ξεχείλωσαν σαν κάτι άλλα ανιμε. Και σε συγκριση με τη sailor moon (το μοναδικο που εχω δει) έχει πιο ωραία δομή. Στην SM ήξερες ότι στο 9ο λεπτο καθε επεισοδιου θα ξεκίναγε η μάχη. Ηξερες οτι αν η μάχη ξεκίναγε πιο νωρίς η επίθεση δε θα έπιανε. Είχες τις μεταμορφώσεις που μπορεί να κράταγαν 3 λεπτά από ένα 20λεπτο επεισόδιο. Και είχες πολύ γλυκανάλατους διαλόγους (αν και σαν στορυ ελεγε γενικα)

Δημοσ.

Seven deadly sins s3 ep 12

escanor vs meliodas περίμενα πώς και πώς αυτήν την μάχη και μας έδωσαν ΕΝΑ ΈΚΤΡΩΜΑ, έψαχνα να δω αν είναι fan made το animation η αν έχει χρεοκοπήσει το studio που το έχει αναλάβει.

Δυστυχώς δεν πρόκειται να μου φύγει από το μυαλό αυτό που είδα, και νόμιζα το dragonball είχε χαλιά animation 

Τι να πω..

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, solidsnake222 είπε

Seven deadly sins s3 ep 12

Το είδα κι εγώ από περιέργεια (δεν βλέπω το anime του, διαβάζω μόνο το manga) και...

Oύτε σε flash animations τέτοια ..."ποιότητα". Eλπίζω ότι το budget πήγε για το επόμενο επεισόδιο.

Επεξ/σία από GhostRiderLSOV
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 26/12/2019 στις 12:56 ΠΜ, solidsnake222 είπε

Απόκρυψη περιεχομένων

έψαχνα να δω αν είναι fan made το animation η αν έχει χρεοκοπήσει το studio που το έχει αναλάβει.

Δυστυχώς δεν πρόκειται να μου φύγει από το μυαλό αυτό που είδα, και νόμιζα το dragonball είχε χαλιά animation 

Τι να πω..

Το ειχα αναφερει οταν ειχε ξεκινησει η νεα season οτι αυτος ηταν ο βασικος λογος που η νεα season ειχε παρει τοσο χαμηλες βαθμολογιες(+το censor σε blood).

Δημοσ.
Στις 25/12/2019 στις 7:37 ΜΜ, costacurta είπε

Πω ρε μαν συγκρίνεις το fma με τη sailor moon. Σηκώνω τα χέρια ψηλά. Και οι άλλος από πάνω σε απαντάει και σοβαρά. Υμαρτον 

Θεωρώ ότι η μια season της SM είχε αρκετά κοινά. Επίσης είχε και τη σκοτεινή της πλευρά. Ειδικά από την season S.

Στις 25/12/2019 στις 1:05 ΜΜ, Edel είπε

Τώρα που τέλειωσα και το brotherhood (ειναι νορμαλ που το ειδα σε 5 μερες ξερω γω;) έχω να πω ότι ήταν εξαιρετικό. Όντως ήταν βαρετό μέχρι εκεί που είδα αλλά μετά ανέβηκε πολύ. Αν κάποιος μου έλεγε ποιο να δει δεν ξερω ποιο θαπρότεινα. Μου άρεσαν εξίσου και τα 2. 

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει, αν είχες δει παραπάνω σειρές νομίζω δε θα τα έβαζες καν σε σύγκριση αλλά περι ορέξεως. Δεν έχω δει sailor moon για σου απαντήσω! 

Σε άλλα τώρα, το σημερινό επεισόδιο academia ήταν εκπληκτικό. Το Αρκ που δείχνει αυτή η σεζόν είναι ίσως το καλύτερο της σειράς μέχρι σήμερα και σε συναίσθημα και σε δράση. Έχει επικεντρωθεί στον red riot kai στον mirio μέχρι τώρα και έχει δώσει πόνο. Shonen που χαίρεσαι να βλέπεις, δε κουράζει καθόλου και έχει και ενδιαφέρον η ιστορία ως προς το που το πάει και τις προεκτάσεις της!

Και μια φοβερή πικ τριμπιουτ στο σημερινό επεισόδιο 

f4a4e66.jpg

• Like 3
Δημοσ.

Έκανα αποχή από τα μάνγκα που διαβάζω κάνα χρόνο και ξεκίνησα με το berserk χθες. Με λύπη διαπιστώνω ότι με τον ρυθμό που γράφει ο συγγραφέας θα κάνει περισσότερο από 100 χρόνια να το ολοκληρώσει και δυστυχώς δεν νομίζω να το προλάβω. Έχει τόσο μεγάλο lore και δεν μας έχει δείξει πάρα ελάχιστα... Μεταξύ άλλων και για τους evil big 4 και την φύση τους. Για το one piece αντίθετα είμαι αισιόδοξος ότι σε καμία δεκαριά χρόνια θα τελειώσει. 

Δημοσ.
Στις 27/12/2019 στις 9:52 ΜΜ, Fulgore είπε

Το ειχα αναφερει οταν ειχε ξεκινησει η νεα season οτι αυτος ηταν ο βασικος λογος που η νεα season ειχε παρει τοσο χαμηλες βαθμολογιες(+το censor σε blood)

Σύμφωνο φαινόταν ότι το art και το animation σε αυτή την season έφαγαν downgrade αλλά αυτό το πράγμα που είδα δεν ήταν απλώς downgrade ήταν προσβολή προς τους fans τους και τον δημιουργό του manga.

Ντροπή τους

Δημοσ.

φωτογραφιες με στοματα που κινουνται ηταν. εμετος και αηδια.

το ιδιο κανουν σχεδον και σε ολη τη φετινη σεζον του shokugeki no souma , εκατονταδες stills. αυτο το πραγμα δεν θα επρεπε να ειναι το 70%+ ενος ANIME.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...