Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Το επόμενο chapter One Piece αναμένεται epic, ελπίζω να μην κάνει break ο μλκς πριν τελειώσει την φάση αυτή...
Edel Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, ThReSh είπε Το επόμενο chapter One Piece αναμένεται epic, ελπίζω να μην κάνει break ο μλκς πριν τελειώσει την φάση αυτή... Πόσο μακρυά είμαστε εμείς του ανιμε ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 6 minutes ago, Edel said: Πόσο μακρυά είμαστε εμείς του ανιμε ? Δεν έχω ιδέα που είναι το anime. 1
maarinos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Με το επεισόδιο 913 που προβλήθηκε 8 Δεκεμβρίου, το manga ήταν το chapter 922 που που βγήκε πέρυσι 29 Οκτώβριοι 2018 Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2019 από maarinos 1 1
Arkin Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) One Punch Man[Season 2] https://www.imdb.com/title/tt4508902/episodes?season=2&ref_=ttep_ep_sn_nx Μεσα στα 5 καλυτερα anime. Ο Saitama είναι ο πιο κουλ χαρακτηρας που θα συνατησετε. Είναι ένα σκαλι κατω από την πρωτη σεζον αλλα κραταει το πολύ υψηλο επιπεδο της. Τρομερες μαχες μαζι με το πολύ καλο soundtrack σε πορωνουν οσο τιποτα. Τα επεισοδια είναι 20λεπτα και φαινονται για 5λεπτα. Εξαιρετικο animation με καποια κακα σημεια που δεν θα ενοχλησουν μιας και είναι πολύ λιγα. Πολύ ομορφα και τα νοηματα που θελει να περασει. Αναμενω πως και πως την τριτη σεζον μιας και εχει παρα πολύ ζουμι το ολο lore. Επισης ένα μεγαλο μπραβο στην ομαδα που ανελαβε το project με μεταφραση ακομα και τους στιχους από το opening το μερακι τους φαινεται σε κάθε σκηνη. 9/10 Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2019 από Arkin 1
Edel Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ στη δεύτερη σεζόν του opm έβαλα μεγαλύτερο βαθμό από τη πρώτη. Plot wised ήταν πολύ καλύτερη και προχώρησε την πλοκή, σε συνδυασμό με ωραίες σκηνές δράσης δε κατάλαβα ποτέ γιατί έπεσε τόση γκρίνια. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2019 από Edel 1
Arkin Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Προσωπικα ποτε δεν διαβαζω κριτικες πριν δω κατι. Ετσι δεν ειμαι biased για τιποτα και κρινω αποκλειστικα με τα δικα μου κριτηρια. Τωρα αν ο αλλος την εχει βαλει 3 ενω την πρωτη την εβαλε 10 λιγο με ενδιαφερει. Εγω ξερω οτι ειδα μονοκοπανια και τα 12 επεισοδια και την απολαυσα σε καθε επιπεδο και αναμενω με μεγαλη αγωνια την τριτη σεζον. 1
najinblue3 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 @Edel τι βλεπεις αυτη τη σεζον εσυ? Κανα καλο slice εχουμε? Δεν βλεπω τπτ δυστηχως atm 😓
Edel Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, najinblue3 είπε @Edel τι βλεπεις αυτη τη σεζον εσυ? Κανα καλο slice εχουμε? Δεν βλεπω τπτ δυστηχως atm 😓 Slice θα πας καρφωτος να δεις το daily lives of high school boys. Οταν λεμε καρφωτα έχεις ξεκινήσει ήδη. Από τη σεζόν που έπαιξε περίμενε δυο τρεις βδομάδες να τελειώσει το vinland saga και το ξεκινάς άμεσα. Είναι ατόφιο δεκάρι. Θα πάθεις πολυτισμικο σοκ με το ποσό εξαιρετική σειρά είναι. Επίσης είδα το dr stone το οποίο δε μου άρεσε. Μια ταλαιπωρία το βρήκα, νόμιζα θα εξεταστω στο τέλος της σεζόν, βέβαια τελείωσε σε ένα σχετικά καλό σημείο, που θα με ωθήσει να δω και τη δεύτερη σεζόν μόλις βγει 2
najinblue3 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, Edel είπε Slice θα πας καρφωτος να δεις το daily lives of high school boys. Οταν λεμε καρφωτα έχεις ξεκινήσει ήδη. Από τη σεζόν που έπαιξε περίμενε δυο τρεις βδομάδες να τελειώσει το vinland saga και το ξεκινάς άμεσα. Είναι ατόφιο δεκάρι. Θα πάθεις πολυτισμικο σοκ με το ποσό εξαιρετική σειρά είναι. Επίσης είδα το dr stone το οποίο δε μου άρεσε. Μια ταλαιπωρία το βρήκα, νόμιζα θα εξεταστω στο τέλος της σεζόν, βέβαια τελείωσε σε ένα σχετικά καλό σημείο, που θα με ωθήσει να δω και τη δεύτερη σεζόν μόλις βγει Μονο που διαβασα την συνοψη ψηθηκα. Εισαι ωραιος
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Glorious One Piece chapter 966.
Shipper Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Στις 7/12/2019 στις 12:01 ΜΜ, lactate είπε Είδα πρόσφατα τα (σχετικά) καινούρια επεισόδια της sailor moon και πέραν από τηην πλάκα είναι πολύ ωραία σειρά. Στον κύκλο S είχε ένα πολύ ωραίο θέμα σχετικό με επιστήμονες (έναν γιατρό που έκανε κάτι πειράματα στην κόρη του), μετενσαρκώσεις και ένα αρκετά νταρκ σκηνικό. Θα ήθελα κάτι σε αυτό το στυλ. Υπάρχει; Αν σου αρέσει ο συνδυασμός magical girls και νταρκ στυλ δες Puella Magi Madoka Magica ,δεν θα σου φανεί στην αρχή αλλά είναι. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Shipper είπε Αν σου αρέσει ο συνδυασμός magical girls και νταρκ στυλ δες Puella Magi Madoka Magica ,δεν θα σου φανεί στην αρχή αλλά είναι. Είχα δει λίγο από αυτό και ήμουν σε φάση "ε, cute σαν τα άλλα είναι", μετά είδα παραπάνω και..."dafuq".
chek2fire Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Είναι κανείς εδώ που του αρέσει η δουλειά του Tsutomu Nihei (弐瓶 勉)? Για μένα το Blame! manga είναι από τα ποιο αγαπημένα μου που έχουν κυκλοφορήσει ever. Τα έχω διαβάσει τρεις και τέσσερεις φορές το καθένα-. Απίστευτος δομημένος κόσμος, dark scifi και φυσικά έχει ένα από τους ποιο αγαπημένους μου χαρακτήρες που έχω βρει ποτέ σε comic, manga, anime, games και οτιδήποτε άλλο. Pcell ftw! να ξέρετε δεν είναι κάποιο εύκολο manga που θα διαβάσετε. Το σχέδιο του είναι τόσο περίπλοκο που σε κάθε εικόνα θα πρέπει να την διαβάσετε ξανά και ξανά για να βρείτε όλες τις πληροφορίες. Ακόμα και ο κόσμος του είναι τόσο περίπλοκα δομημένος που μόνο αν διαβάσετε όλους τους τόμους δύο φορές και τα prequel θα μπορείτε να έχετε ολοκληρωμένη εικόνα στο τι συμβαίνει σε αυτό τον scifi κόσμο παρακμής και καταστροφής. Και μια pcell για το τέλος 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα