Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
13 ώρες πριν, najinblue3 είπε

To manga ειναι απιστευτο, ενα απο τα αγαπημενα μου 

Πολύ gore-ιλα το manga, μακάρι  να το αποτυπώσουν στη σειρά. 

Μαζί με haikyuu τα πιο αναμενόμενα του Γενάρη 

• Like 1
Δημοσ.

Είδα πρόσφατα τα (σχετικά) καινούρια επεισόδια της sailor moon και πέραν από τηην πλάκα είναι πολύ ωραία σειρά. Στον κύκλο S είχε ένα πολύ ωραίο θέμα σχετικό με επιστήμονες (έναν γιατρό που έκανε κάτι πειράματα στην κόρη του), μετενσαρκώσεις και ένα αρκετά νταρκ σκηνικό. Θα ήθελα κάτι σε αυτό το στυλ. Υπάρχει;

• Super Moderators
Δημοσ.

Τα anime/manga συμπεριλαμβάνονται κι αυτά στο κανόνα του forum για παράνομο υλικό/πνευματικά δικαιώματα κτλπ. 😛

Δημοσ.
9 hours ago, lactate said:

Στον κύκλο S είχε ένα πολύ ωραίο θέμα σχετικό με επιστήμονες (έναν γιατρό που έκανε κάτι πειράματα στην κόρη του), μετενσαρκώσεις και ένα αρκετά νταρκ σκηνικό. Θα ήθελα κάτι σε αυτό το στυλ. Υπάρχει;

Δεν ξερω το υφος της συγκεκριμενης σειρας, αλλα το πρωτο που μου ερχεται για αντιστοιχη σειρα και ταινιες ειναι το υπεροχο Black Jack. Εχε το στα υποψην σου.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 8/12/2019 στις 1:27 ΜΜ, maarinos είπε

Τα δύο τελευταία επεισόδια του Op ήταν ομολογουμένως εντυπωσιακά. Ο Kaiko καταπληκτική επιβλητική παρουσία.

Ξέρεις όμως ποιο είναι το τεράστιο θέμα μου? Η απουσία της απώλειας και του θανάτου στο κόσμο του One Piece. Δεν αισθάνεσαι ποτέ άβολα ότι μπορεί να φύγει κάποιος πρωταγωνιστής και πλέον με χαλάει άπειρα αυτό, δε μπορώ να το απολαύσω. Οκ ήταν μια εντυπωσιακή επίθεση, υπερτούμπανη. Έχεις άγχος μήπως πέθανε κανείς? Προφανώς και όχι.  Ειδικά όσα υπάρχουν Shonen εκεί έξω όπως Jojo, Naruto, FMA, Deathnote, HxH που δε φοβήθηκαν να οι δημιουργοί να ξεπαστρέψουν κόσμο, το One Piece θα ναι πάντα ένα βήμα πίσω.

Όχι δεν είμαι κανείς καταθληπτικός που γουστάρει θανάτους, ούτε να γίνει το one piece Game of thrones προς Θεού, αλλά όταν μιλάμε για πολέμους, ξυλίκια μέχρι εσχάτων, σου δημιουργεί hype για 4 emperors και παγκόμσιο στρατό κλπ κλπ, ε δε γίνεται να σε βάλει μέσα όταν νιώθεις safe για όλους. Τέλος γκρίνιας. 

Δημοσ.

Θα λιωσουν οι παγοι στην Γη και θα συνεχισει να βγαινει One Piece. Α και ο Luffy θα συνεχιζει να ειναι νεαρος σε ηλικια :D

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Fulgore είπε

Θα λιωσουν οι παγοι στην Γη και θα συνεχισει να βγαινει One Piece. Α και ο Luffy θα συνεχιζει να ειναι νεαρος σε ηλικια :D

επειδη τα βλεπω ανα 20-20 τα επς,τωρα σαν να εχει γινει πιο μυωδης παντως το σχεδιο στο σωμα του εχει αλλαξει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...