Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ερωτηση προς γνωστες. Θελω να δω ενα slice of life σαν το My roommate is a cat. Εχει κανεις καμια προταση? Η καποιο απο τα καινουργια που αξιζουν που τρεχουν τωρα η το καλοκαιρι? 

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Το εχω δει αλλα τι σχεση εχει με αυτο που ζηταω xD

Α νομιζα εννοούσες καποιο απο τα καινουρια γενικα ασχετου κατηγοριας σορυ τοτε καταλαβα λαθος μαλλον 😄

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

Α νομιζα εννοούσες καποιο απο τα καινουρια γενικα ασχετου κατηγοριας σορυ τοτε καταλαβα λαθος μαλλον 😄

Νο no no, slice of life που να χτυπαει στα feels θελω 😛

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Είδα χτες με το κολλητό μου Dragonball Super brolly τη ταινία σε 49αρα 4k nanocell Lg τηλεόραση.

Μου έπεσε το σαγόνι στο πάτωμα. Τι ταινιάρα Dragonball ήταν αυτή. Τι σκηνές μάχης και animation. Ήμουν με σηκωμένη τρίχα για κανα 40λεπτο ατελείωτου ξύλου. Η toeι έκανε μυθική δουλειά. Ξύπνησα σήμερα και ακόμα σκέφτομαι. 

Ακόμα και μη φανς του Dragonball πρέπει να τη δουν για να δουν γιατί το DB θεωρείται η αρχή όλων των Shonen

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, Edel είπε

Είδα χτες με το κολλητό μου Dragonball Super brolly τη ταινία σε 49αρα 4k nanocell Lg τηλεόραση.

Μου έπεσε το σαγόνι στο πάτωμα. Τι ταινιάρα Dragonball ήταν αυτή. Τι σκηνές μάχης και animation. Ήμουν με σηκωμένη τρίχα για κανα 40λεπτο ατελείωτου ξύλου. Η toeι έκανε μυθική δουλειά. Ξύπνησα σήμερα και ακόμα σκέφτομαι. 

Ακόμα και μη φανς του Dragonball πρέπει να τη δουν για να δουν γιατί το DB θεωρείται η αρχή όλων των Shonen

Όταν o Broly έγινε σωστός χαρακτήρας. :D
(άλλο αν στο

trailer του για το FighterZ,
μόνο ουρλιάζει :P ) Επεξ/σία από GhostRiderLSOV
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε

Όταν o Broly έγινε σωστός χαρακτήρας. :D
(άλλο αν στο

Απόκρυψη περιεχομένων

trailer του για το FighterZ,

μόνο ουρλιάζει :P )

Kαλά και στη ταινία δε λέει και πολλά αλλά έχει μια υπόσταση και δικαιολογεί όλο αυτό το πρωτόγονο και κτηνώδες που κουβαλάει πάνω του. Είναι όπως το πες, έγινε σωστός χαρακτήρας στο σύμπαν του DB.

Εν τω μεταξύ το παιχνίδι έχω να το βάλω στη κονσόλα μήνες, ευκαιρία με τον broly να το ξαναβάλω :P

• Moderators
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Edel είπε

Kαλά και στη ταινία δε λέει και πολλά αλλά έχει μια υπόσταση και δικαιολογεί όλο αυτό το πρωτόγονο και κτηνώδες που κουβαλάει πάνω του.

Είναι όπως έχει ειπωθεί, ο Tarzan αν ήταν Saiyan. ^_^

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Από σπόντα ξεκίνησα να βλέπω Mob Psycho 100 επειδή με είχαν πει ότι εφόσον σου αρέσει το one punch man τότε επιβάλλεται και αυτό. Ε λοιπόν το Mob είναι 100 φορές καλύτερο (pun intented). Πραγματικά τι καταπληκτική δουλειά κάνανε τα άτομα; Οχι μόνο είναι διασκεδαστικό αλλά έχει και πραγματικά μηνύματα μέσα. Ρούφηξα την πρώτη σεζόν νερό και τώρα είμαι να πάω στο τρίτο επεισόδιο της δεύτερης. Δεν ξέρω αν τελειώνει στη δεύτερη σεζόν αλλά η ποιότητα του συγκεκριμένου απλά είναι απίστευτη. Εύγε πραγματικά.

• Like 3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, ikaruga24 είπε

Από σπόντα ξεκίνησα να βλέπω Mob Psycho 100 επειδή με είχαν πει ότι εφόσον σου αρέσει το one punch man τότε επιβάλλεται και αυτό. Ε λοιπόν το Mob είναι 100 φορές καλύτερο (pun intented). Πραγματικά τι καταπληκτική δουλειά κάνανε τα άτομα; Οχι μόνο είναι διασκεδαστικό αλλά έχει και πραγματικά μηνύματα μέσα. Ρούφηξα την πρώτη σεζόν νερό και τώρα είμαι να πάω στο τρίτο επεισόδιο της δεύτερης. Δεν ξέρω αν τελειώνει στη δεύτερη σεζόν αλλά η ποιότητα του συγκεκριμένου απλά είναι απίστευτη. Εύγε πραγματικά.

Εύγε. Ένας δικός μας ακόμα. Θα βγει και τρίτη σεζόν, υπάρχει το τελικό υλικό. Είναι πολύ ανώτερο από opm

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Edel είπε

Εύγε. Ένας δικός μας ακόμα. Θα βγει και τρίτη σεζόν, υπάρχει το τελικό υλικό. Είναι πολύ ανώτερο από opm

Σαφώς και πολύ ωραίο το OPM αλλά το Mob είναι απλά καταπληκτικό. Περνάει σε άλλη λίγκα. Ο τρόπος που πάντρεψαν τα ψυχολογικά, κοινωνικά και υπαρξιακά ερωτήματα με την διασκέδαση είναι απλά σκέτη μαεστρία και είναι από αυτά που βλέπει άνετα και μικρός και μεγάλος και όλοι έχουν να παίρνουν κάτι από αυτό.

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 29/10/2019 στις 2:23 ΜΜ, najinblue3 είπε

Ερωτηση προς γνωστες. Θελω να δω ενα slice of life σαν το My roommate is a cat. Εχει κανεις καμια προταση? Η καποιο απο τα καινουργια που αξιζουν που τρεχουν τωρα η το καλοκαιρι? 

Θα έλεγα ότι θα μπορούσες να παρακολουθήσεις Gakuen Babysitters ως πρώτη επιλογή και μετά  Udon no Kuni. Και το Barakamon επίσης. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...