Grim Ripper Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Βγαίνει νέα σεζόν του Shokugeki; Τελευταία υποθέτω;
Fulgore Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, Grim Ripper είπε Βγαίνει νέα σεζόν του Shokugeki; Τελευταία υποθέτω; Βγαινει νεα season ναι και οντως ακουγεται οτι μαλλον θα ειναι η τελευταια απο πλευρας anime.
Grim Ripper Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Βγαινει νεα season ναι και οντως ακουγεται οτι μαλλον θα ειναι η τελευταια απο πλευρας anime. Λογικό το βλέπω μιας και το manga έχει τελειώσει, το οποίο βέβαια τελευταίο arc ήταν λίγο meh.
Fulgore Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δεν το διαβαζω το manga,αλλα μακαρι να το τελειωσουν μια και καλη,γιατι οσο και αν μαρεσει η εν λογω σειρα,δεν εχει το αναλογο περιεχομενο(λογω θεματολογιας)για να την τραβανε τοσο πολυ.
najinblue3 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 3/10/2019 στις 9:41 ΠΜ, Edel είπε Η απλά στα 30 μου έχω γίνει υπερβολικά αυστηρός. Αυτο. Δε ξερω τι σας χαλαει τοσο στο ανιμε, μια χαρα ειναι. Τα site τυπου mal τα κραζω εδω και παρα πολυ καιρο. Τερμα ανουσια και προμοταρουν συγκεκριμενα genre. Και απο κατω γραφουν και οι ξερολες που μου τη δινει στα νευρα 😛 Και να προσθεσω και τα γουστα του καθενος. Ο @Edel γουσταρει τερμα jojo, εμενα δεν μ αρεσει καθολου. Εγω γουσταρω τερμα slice of life και isekai, που το 90% του κοσμου τα κραζει. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2019 από najinblue3 1
Fulgore Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Εγω προσωπικα παντως οπως ειπα μου αρεσε η σειρα,απλα οχι τοσο πολυ ωστε να μιλαω για επος/οτι καλυτερο εχω δει 9-10/10 κλπ
Skywalker333 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 ειδα μπολικα πραγματα τις τελευταίες εβδομάδες. Isekai Cheat Magician - ένα ακόμα isekai του κιλού, τίποτα το πρωτότυπο ή ιδιαίτερο. Kanata no Astra - μεγάλη έκπληξη. αν και χαλαρή σειρά, προσφέρει μια ολοκληρωμένη ιστορία με αρκετες εκπλήξεις κ ωραίο τέλος. Οι χαρακτήρες ειναι ολίγον paperthin ομως. Dungeon ni Deai wo Motomeru no wa Machigatteiru Darou ka II - Μετά από μια συμπαθητική πρώτη σεζόν, η 2η ηταν απλά για φάπες... Cop Craft - με πήρε ο ύπνος 4-5 φορες οσο το έβλεπα. ωραια ιδεα αλλά απο εκτέλεση μηδεν.
najinblue3 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Εγω προσωπικα παντως οπως ειπα μου αρεσε η σειρα,απλα οχι τοσο πολυ ωστε να μιλαω για επος/οτι καλυτερο εχω δει 9-10/10 κλπ Δεν νομιζω κανεις να την χαρακτηρισε και επος. Ειναι πολυ καλη σειρα μεχρι εκει
Fulgore Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ε μα δεν εγραψε και κανεις ουτως ή αλλως για την σειρα τωρα που τελειωσε. Εγω και ο Edel μονο γραψαμε,ως απαντηση σε ερωτηση που εκανε ο συμφορουμιτης για το ποσο καλη ειναι η εν λογω σειρα. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2019 από Fulgore
omghi2u Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 rofl μολις ειδα οτι σημερα ξεκιναει 2η season Fairy Gone... ξεκινησα την 1η και στο 4ο ή 5ο επεισοδιο το εκανα drop... what the actual fck?!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Στις 4/10/2019 στις 9:36 ΜΜ, Grim Ripper είπε Λογικό το βλέπω μιας και το manga έχει τελειώσει, το οποίο βέβαια τελευταίο arc ήταν λίγο meh. Καλά, όχι μόνο λίγο meh, αλλά το γ@μησαν και ψόφησε. Ακόμη και τα 3 κεφάλαια του επιλόγου ήταν... *αναστεναγμός* 1
nickarmy Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Psycho-Pass: Sinners of the System μπαίνει δυναμικά 1
Fulgore Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Καλα ξεκινησε η νεα season. Βλεπω χαμηλη βαθμολογια στο γνωστο Seven Deadly sins λεω τι στο καλο εγινε,ολα filler ειναι? Και μετα διαβαζω σε σχολια οτι αλλαξε το studio απο τα προηγουμενα και οχι μονο εχει πεσει το animation αλλα εχει πεσει censor στο αιμα... Οτι να ναι παλι ρε γμτ... 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) (subbed) Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2019 από GhostRiderLSOV 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα