Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Grim Ripper είπε

Βγαίνει νέα σεζόν του Shokugeki; Τελευταία υποθέτω;

Βγαινει νεα season ναι και οντως ακουγεται οτι μαλλον θα ειναι η τελευταια απο πλευρας anime.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Βγαινει νεα season ναι και οντως ακουγεται οτι μαλλον θα ειναι η τελευταια απο πλευρας anime.

Λογικό το βλέπω μιας και το manga έχει τελειώσει, το οποίο βέβαια τελευταίο arc ήταν λίγο meh.

Δημοσ.

Δεν το διαβαζω το manga,αλλα μακαρι να το τελειωσουν μια και καλη,γιατι οσο και αν μαρεσει η εν λογω σειρα,δεν εχει το αναλογο περιεχομενο(λογω θεματολογιας)για να την τραβανε τοσο πολυ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/10/2019 στις 9:41 ΠΜ, Edel είπε

Η απλά στα 30 μου έχω γίνει υπερβολικά αυστηρός. 

Αυτο. Δε ξερω τι σας χαλαει τοσο στο ανιμε, μια χαρα ειναι. Τα site τυπου mal τα κραζω εδω και παρα πολυ καιρο. Τερμα ανουσια και προμοταρουν συγκεκριμενα genre. Και απο κατω γραφουν και οι ξερολες που μου τη δινει στα νευρα 😛

Και να προσθεσω και τα γουστα του καθενος. Ο @Edel γουσταρει τερμα jojo, εμενα δεν μ αρεσει καθολου. Εγω γουσταρω τερμα slice of life και isekai, που το 90% του κοσμου τα κραζει. 

Επεξ/σία από najinblue3
  • Sad 1
Δημοσ.

Εγω προσωπικα παντως οπως ειπα μου αρεσε η σειρα,απλα οχι τοσο πολυ ωστε να μιλαω για επος/οτι καλυτερο εχω δει 9-10/10 κλπ

Δημοσ.

ειδα μπολικα πραγματα τις τελευταίες εβδομάδες.

Isekai Cheat Magician - ένα ακόμα isekai του κιλού, τίποτα το πρωτότυπο ή ιδιαίτερο.

Kanata no Astra - μεγάλη έκπληξη. αν και χαλαρή σειρά, προσφέρει μια ολοκληρωμένη ιστορία με αρκετες εκπλήξεις κ ωραίο τέλος. Οι χαρακτήρες ειναι ολίγον paperthin ομως.

Dungeon ni Deai wo Motomeru no wa Machigatteiru Darou ka II - Μετά από μια συμπαθητική πρώτη σεζόν, η 2η ηταν απλά για φάπες...

Cop Craft - με πήρε ο ύπνος 4-5 φορες οσο το έβλεπα. ωραια ιδεα αλλά απο εκτέλεση μηδεν.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Εγω προσωπικα παντως οπως ειπα μου αρεσε η σειρα,απλα οχι τοσο πολυ ωστε να μιλαω για επος/οτι καλυτερο εχω δει 9-10/10 κλπ

Δεν νομιζω κανεις να την χαρακτηρισε και επος. Ειναι πολυ καλη σειρα μεχρι εκει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ε μα δεν εγραψε και κανεις ουτως ή αλλως για την σειρα τωρα που τελειωσε.

Εγω και ο Edel μονο γραψαμε,ως απαντηση σε ερωτηση που εκανε ο συμφορουμιτης για το ποσο καλη ειναι η εν λογω σειρα.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.

rofl μολις ειδα οτι σημερα ξεκιναει 2η season Fairy Gone... ξεκινησα την 1η και στο 4ο ή 5ο επεισοδιο το εκανα drop... what the actual fck?!

• Moderators
Δημοσ.
Στις 4/10/2019 στις 9:36 ΜΜ, Grim Ripper είπε

Λογικό το βλέπω μιας και το manga έχει τελειώσει, το οποίο βέβαια τελευταίο arc ήταν λίγο meh.

Καλά, όχι μόνο λίγο meh, αλλά το γ@μησαν και ψόφησε. Ακόμη και τα 3 κεφάλαια του επιλόγου ήταν...
*αναστεναγμός*

• Like 1
Δημοσ.

Καλα ξεκινησε η νεα season.

Βλεπω χαμηλη βαθμολογια στο γνωστο Seven Deadly sins λεω τι στο καλο εγινε,ολα filler ειναι?

Και μετα διαβαζω σε σχολια οτι αλλαξε το studio απο τα προηγουμενα και οχι μονο εχει πεσει το animation αλλα εχει πεσει censor στο αιμα...

Οτι να ναι παλι ρε γμτ...

• Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...