Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Edel είπε

Το vinland είναι συγκλονιστικο. Είναι τόσο καλογραμμένο που δεν υπάρχει περίπτωση να μη σε ανατριχιασει και ξεσηκώσει. Κρίμα για μας τους manga readers που περιμένουμε μήνα μήνα το τσαπτερ. Το anime adaption είναι εξίσου θεϊκό. Μεταφορά ισάξια του αρχικού υλικού.

Να ήταν και το Berserk έτσι... :(

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις τελείωσα το BECK - Mongolian Chop Squad, μου άρεσε πολύ, πρώτον γιατί άρχισα να μαθαίνω κιθάρα εδώ και αρκετό καιρό και δεύτερον γιατί είναι “hopeless” με τις σχέσεις του από την αρχή… και... συμπάσχω ειδικά στην ηλικία του, βέβαια ήταν λίγο εκνευριστικά καλός και χαζός σε κάποιες σκηνές but it’s ok, all in all ένα καλό anime με ωραίο soundtrack, κάθε φορά μόλις τελειώσω μια σειρά που μου αρέσει αισθάνομαι κάπως, that shitty feeling.

Επεξ/σία από Havik
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε

Τέλειωσε και η (1η; ) σαιζόν του Kimetsu no Yaiba και μετά τα credits δείχνει ότι το Infinity Train arc θα έρθει σε ταινία.

Αυτό με τις ταινίες και το πως το σκέφτονται οι Ιάπωνες δεν μπορώ να το καταλάβω. 

Γιατί να φτιάξεις ταινια (για 1 μονο arc! )αντί για καινούργια season?

Δηλαδή 1 χρόνο (το ελαχιστο) μεχρι να βγει η ταινια και μετά άλλο 1- 2 χρόνια να βγει η season 2 έχει φύγει όλο το hype.

Επεξ/σία από solidsnake222
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδες το Kimetsu no Yaiba ειναι τοσο καλο που να δικαιολογει το 8,97 και την εισοδο στις πρωτες θεσεις του animelist??η πιστευετε ειναι λιγο φουσκα-μετοχη που ανεβηκε αποτομα λογο timing και φρεσκαδουρας,παρομοια κατασταση με το μετριοτατο promised neverland που επισης στην εκκινηση ειχε μπουσταρει και πλεον επεσε

επισης ο ρυθμος ειναι σταθερος και κορυφωνεται στην συνεχεια???η καμια περιεργη φαση-ξανασυγκρινω με το πονεμενο promised neverland που το πρωτο και το τελευταιο επισοδειο ηταν ολη η ουσια και τα υπολοιπα ηταν σχεδον φιλλερ

Επεξ/σία από rudigarcia222
Δημοσ.

To 8,97 είναι πλασματικό. Αδιανόητος βαθμός για μια σειρά με κακό story telling, καραflat τυπικούς χαρακτήρες, χιλιοτετριμμένα κλισέ Shonen, και σχετικά generic ιστορία. Κάπου χάνεται το μέτρο με τις βαθμολογίες. Βέβαια αν βαθμολογούμε μόνο το animation εκεί παίρνει 20 στα 10. Και έχει και ωραίες χορογραφίες στις μάχες. Αλλά δεν αρκούν αυτά τα 2 στοιχεία μόνο. 

Η απλά στα 30 μου έχω γίνει υπερβολικά αυστηρός. Αλλά όταν υπάρχουν Shonen όπως το HxH, Gintama, Jojo, Naruto (στην ακμή του τη μεγάλη) το Kimetsu no yaiba είναι απλά "ανύπαρκτο". 

• Like 2
Δημοσ.

Η βαθμολογια ειναι υπερβολικη ναι κατι που δυστηχως συμβαινει συχνα τα τελευταια χρονια στο Mal.Δηλαδη εμφανιζεται μια καλη σειρα και τσουπ βαθμολογιες στο Θεο.

Επισης αυτο που με εχει κουρασει προσωπικα με ολες αυτες τις σειρες λογω Shonen,ειναι να βλεπω 15χρονα να γινονται ξαφνικα over powered απλα γιατι ετσι.

Η εν λογω σειρα δεν θεωρειται σε καμια περιπτωση κακη.Απλα περαν του animation/art direction δεν καταφερνει να ξεχωρισει σε κατι αλλο για να δικαιολογει να θεωρειται απο τις καλυτερες ever.

Βασικα οπως εχω γραψει και παλιοτερα,ειναι αδυνατον μια Shonen σειρα να μπει τοσο ψηλα σε μια λιστα μαζι με τις υπολοιπες που θεωρουνται καλυτερες εαν δεν εχει καν ειτε τελειωσει το story της,ειτε δεν εχει προχωρησει παρα πολυ σε αυτο(βλεπε HxH).

Ξεκιναει πολυ δυνατα η εν λογω σειρα,αλλα δυστηχως στην πορεια χανει το momentum της. Και σε αυτο δεν βοηθαει ουτε το ολο story που δεν ειναι κατι το φοβερο,ουτε οι υπολοιποι χαρακτηρες οι οποιοι απλα για ποικιλια εχουν ολως τυχαιως ολοι διαφορετικο χαρακτηρα(ο ενας ειναι crybaby,ο αλλος θυμωνει με τα παντα και μια απο τα ιδια και στους και καλα δυνατους καλους της σειρας τους Hashira).

Νομιζω προσωπικα για μενα ειναι καπου στο  7-7.5/10 η εν λογω σειρα overall. Αν την συνεχισουν την σειρα και προχωρησει παραπανω και το ιδιο το story,ναι εχει προοπτικες για καλυτερα πραγματα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικα μου αρεσε το εν λογω anime,απλα οπως και πολλα αλλα παρομοια με αυτο,ειναι ξενερα που στο κοβουν ετσι πανω που ας το πουμε παει να γινει καλυτερο.

Και αυτο ειναι προσωπικα που με χαλαει σε παρα πολλα anime,γιατι ειναι αγνωστο ποτε και αν θα υπαρχει συνεχεια(κατι λεει στο τελευταιο επεισοδιο οτι ισως βγει και μια ταινια αργοτερα).

Περαν τουτου μπορεις καλου κακου να το ξεκινησεις αν θελεις,και αν απο ενα σημειο ξενερωσεις πχ μπορεις να την αφησεις την σειρα.

Γενικα βλεπεται το anime ανετοτατα,απλα αν πας με παρα πολυ υψηλες προσδοκιες λογω βαθμολογιων,θα ξενερωσεις(εως ενα βαθμο).

Ειναι δηλαδη αστειο που αυτη την στιγμη ειναι το 15ο καλυτερο anime ολων των εποχων με βαση τις βαθμολογιες,ειδικα αν δει καποιος ποια αλλα anime ειναι κατω απο αυτο.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Γενικα τo MAL ειναι χρήσιμο για ένα γενικό μπούσουλα, αλλα οπως ειναι αναμενόμενο, στις κορυφές του πάντα θα βλέπεις τα πιο εμπορικά shows, οχι απαραίτητα τα πιο καλά.

Οπότε τα shonen κυριαρχούν εκεί και συνήθως οι νέες επιτυχίες πάνε ακόμα πιο ψηλά γιατί όλο κ περισσότεροι βλέπουν αλλα κ βαθμολογούν στο internet. όπως λεει κ ο Fulgore, ειναι αστειο να βλεπεις τη θεση ορισμένων καινούργιων κ να ειναι πάνω από αδιανόητα αριστουργήματα. Ούτε στο imdb δε βλέπεις τέτοια (αν κ κανα avenger ή κανα black panther κάνουν κ αυτα τα τραγικά τους!)

Δημοσ.
Στις 3/10/2019 στις 10:41 ΠΜ, Edel είπε

Η απλά στα 30 μου έχω γίνει υπερβολικά αυστηρός. Αλλά όταν υπάρχουν Shonen όπως το HxH, Gintama, Jojo, Naruto (στην ακμή του τη μεγάλη) το Kimetsu no yaiba είναι απλά "ανύπαρκτο". 

Παιζει ρολο και η ηλικια σε αυτο,γιατι ειναι λογικο οταν εισαι μικροτερος σε ηλικια να ενθουσιαζεσαι πιο ευκολα σε τετοια πραγματα(οπως και στα video games)και αργοτερα οσο μεγαλωνεις να εχεις και καποιες απαιτησεις απο αυτο το οποιο το αποκαλεις''ποιοτητα'',προφανως γιατι εχεις δει παρα πολυ περισσοτερα anime λογω ηλικιας και αρα δεν ενθουσιαζεσαι πλεον το ιδιο ευκολα με το παραμικρο.

Να ξεκαθαρισω μονο οτι το εν λογω Anime δεν το θεωρω προσωπικα οπως ειπα και πιο πανω σε καμια περιπτωση κακο. Απλα ειναι τερμα Overrated να βγαινει(χωρις καν να εχει προχωρησει πολυ η ιστορια και να μην εχουμε δει ποσους χαρακτηρες)οσο Top 15 anime που εχουν βγει ποτε.

Για Dr Stone και Vinland Saga δεν εχω προσωπικη αποψη γιατι ακομα δεν τα εχω δει.

Δημοσ.

Μιας και αρχισε και η νεα season καταχαρηκα που εγινε anime το the hero is overpowered but overly cautious , τρομερη η voice actor της θεας!

Επισης χαρηκα που θα δουμε κανονικο basketball anime μετα απο δεκαετιες (το kuroko δεν μπορω να το βαλω σε κανονικη sports anime κατηγορια μιας και πολυ πολυ battle shonen με δυναμεις θυμιζει... που απλα τυγχανει να παιζουν και μπασκετακι) το Ahiru no Sora , ωραια χρωματα και καλο animation και ξεκινησε καλα.

Δημοσ.

Εγω απο την φετινη season παλι για τις γνωστες συνεχειες με βλεπω του τυπου Academia,Food Wars,Seven Deadly Sins και βεβαια εχω στα υποψη και τα 2 προηγουμενα Dr Stone και Vinland Saga.

Τωρα αν ξεπεταχτει καποιο αλλο κρυφο διαμαντι απο τα υπολοιπα,βλεποντας και κανοντας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...