nickarmy Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 10 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε Είδα κι εγώ το Redline και αναρωτιέμαι πώς και μου είχε ξεφύγει τόσο καιρό. ναι δεν θα έπρεπε ... αλλα συμβαίνει όπως εγώ θεωρούσα το hunter x hunter οτι θα ήταν βαρετό μα πόσο λάθος θα μπορούσα να είμαι ...
Skywalker333 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Στις 28/8/2019 στις 10:16 ΜΜ, gaius germanicus είπε φιλοι ανιμ φαπερς,τι γνωμη εχετε για το golgo 13?δεν βλεπω ανιμ αλλα μετα το ξυλικι του τζονυ του γουικ του τριτου ειπα να δω κατι σχετικο μεχρι να κατεβει το blood money. δεν εχω δει την σειρα ακόμα, αλλα η ταινία του 1983 ειναι μεγάλη καλτίλα
Fulgore Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Επιβεβαιωθηκε μαλλον 2ρη season(ακομα αγνωστο ποτε)για το σχετικα προσφατο Anime του Shield Hero https://myanimelist.net/anime/40356/Tate_no_Yuusha_no_Nariagari_2nd_Season?_user=6655231 2
Edel Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Ψάχνοντας στο mal να δω τα top rated Shonen, είδα ότι τα χω δει όλα σχεδόν. Εκεί πέφτει στην αντίληψή μου αυτό εδώ https://myanimelist.net/anime/627/Major_S1 Έχει 6 σεζόν, ταινία κλπ κλπ. Το χει δει κανείς ? Το baseball theme για ακόμα μια φορά με προβληματίζει
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Shingeki no Kyojin 121 Από Reddit links: Unholy level of foreshadowing. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2019 από GhostRiderLSOV
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Σκατά, κλείνει το Mangarock...
Grim Ripper Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Είχα κάποτε την εφαρμογή, meh. Tachiyomi μονο. 😛
Fulgore Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Το Σ/Κ αυτο τελευταιο επεισοδιο για Demon Slayer Kimetsu no Yaiba και Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon? II(Dungeon Ni Deai). Στα μισα της season τους ειναι τα Vinland Saga και Dr Stone. Τα αναφερω για οποιους περιμενουν να τελειωσουν για να τα δουν ολα τα επεισοδια μαζεμενα. 2
rudigarcia222 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 το dr stone λεει τπτ?τι ειναι αλλο ενα κλασσικο σονεν?εχει ενα τσικ πιο ωριμο στοιχειο?το vinland ηταν οκ αλλα ειμαι επηρεασμενος απο το μανγκα οπου Spoiler ανοιγει πολυ μετα στο μανγκα η υποθεση με την αφυπνιση του νεαρου
najinblue3 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 To drstone ειναι πολυ καλο imho. To vinland αξιζει? Εχω δει οτι παιζει πολυ στο reddit και η θεματολογια μου αρεσει πολυ. Γνωμουλα?
Fulgore Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δεν εχω δει κανενα απο τα 2. Περιμενω να τελειωσουν πρωτα σαν επεισοδια για να τα δω ολα μαζεμενα. Επισης αν δεν καταλαβα λαθος,τελευταιο επεισοδιο(επιτελους)και για την σειρα Fairy Tail.
Edel Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, najinblue3 είπε To drstone ειναι πολυ καλο imho. To vinland αξιζει? Εχω δει οτι παιζει πολυ στο reddit και η θεματολογια μου αρεσει πολυ. Γνωμουλα? Το vinland είναι συγκλονιστικο. Είναι τόσο καλογραμμένο που δεν υπάρχει περίπτωση να μη σε ανατριχιασει και ξεσηκώσει. Κρίμα για μας τους manga readers που περιμένουμε μήνα μήνα το τσαπτερ. Το anime adaption είναι εξίσου θεϊκό. Μεταφορά ισάξια του αρχικού υλικού. Συμβουλή. Μη δεις τη σειρά αν δε τελειώσει. Δε θα τη παλεύεις βδομάδα τη βδομάδα 2
najinblue3 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Edel είπε Το vinland είναι συγκλονιστικο. Είναι τόσο καλογραμμένο που δεν υπάρχει περίπτωση να μη σε ανατριχιασει και ξεσηκώσει. Κρίμα για μας τους manga readers που περιμένουμε μήνα μήνα το τσαπτερ. Το anime adaption είναι εξίσου θεϊκό. Μεταφορά ισάξια του αρχικού υλικού. Συμβουλή. Μη δεις τη σειρά αν δε τελειώσει. Δε θα τη παλεύεις βδομάδα τη βδομάδα μου αρεσουν οι υπερβολικες απαντησεις σου 😂θα το ξεκινησω asap ty!
Edel Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, najinblue3 είπε μου αρεσουν οι υπερβολικες απαντησεις σου 😂θα το ξεκινησω asap ty! Mα καλά τυφλός είσαι? Δες τι σου λέω στο τέλος. Μη το ξεκινήσεις αν δε τελειώσει Περί Vinland saga, όταν διάβαζα το manga πριν κανα ενάμιση χρόνο , είχα κάνει και εδώ post εκφράζοντας θαυμασμό για τη θεϊκά φιλοσοφημένη γραφή του. Κάποια τσάπτερς καταπιάνονται με τόσο σημαντικά υπαρξιακά ζητήματα που ξέχναγα ότι διάβασα manga και νόμιζα ότι είναι λογοτεχνία. Και όλα αυτά με το περιτύλιγμα των vikings και τη βία. Κατ' εμέ, τα 2 πρώτα arc του Vinland στέκονται (και ίσως ξεπερνάνε) το golden age arc του Berserk
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα