Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φτάσαμε στο σημείο να ενωνερωνομαστε από το insomnia για το αν βγήκε νεο τσαπτερ berserk. Εύγε μιουρα αναξιοπιστε

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με τον ρυθμούς που πηγαίνει και το τεράστιο lore που ακόμα δεν έχουμε καν δει πιστεύετε θα τελειώσει σε αυτο το κύκλο ζωής μας. 

• Thanks 2
Δημοσ.

Υπαρχει βεβαια και το αλλο ακρο το One Piece,που ετσι οπως το πανε,νομιζεις οτι στην πραξη γυρνάνε ολο τον γαλαξια .

Στις 11/8/2019 στις 10:16 ΜΜ, solidsnake222 είπε

Το 19 άνοιξε πολλά μέτωπα όπως

Τα οποια ομως δεν θα τα δουμε ολα σε αυτη την season, γιατι η σειρα εχει 24-26επεισοδια και στο τελευταιο 20 δεν εδειξαν τιποτα δυστηχως.

Γιαυτο και ειπα οτι ειναι νωρις για τελικα συμπεράσματα.

Δεν ειναι απιθανο σε μερικα απο αυτα που αναφερεις στο spoilers να πεσεις μεσα.

Στο Attack On Titan για παραδειγμα επρεπε να περιμενουμε την φετινη Season μετα απο ποσα επεισοδια για να απαντηθουν τα βασικοτερα ερωτηματα της σειρας.

Δημοσ.

Καλα δε σχολίαζει κάνεις το τρολ το ανηκδιηγητο που στη πρώτη σελίδα ο Miura γράφει για τo ντεμπούτο ενός νέου manga του? Τόσο θράσος ο άνθρωπος! Νέο Manga, μάλιστα. 

Και για να μη μιλήσω που μας παίζει άσχημα μέσω του isidoro που λέει back those were the days, it seems like 20 years ago. Τοσο προκλητικός. 

Οι τελευταίες βέβαια σελίδες με το που αναφέρθηκε το όνομα Judeau ήταν στεγνό παλιό δεκάρι berserk. 

Δυστυχώς δε βλέπω τέλος στον ορίζοντα με τρία τέσσερα τσαπτερ το χρόνο. Και είναι μεγάλο κρίμα 

• Like 1
Δημοσ.

Τουλάχιστον αυτό συνεχίζει. Έχω μια λίστα με παρατημένα διαμάντια.... Vagabond, breaker και το new waves , Uber Blatt, baki (αυτό κάπου χάθηκε στη μετάφραση, yureka, shamo, high-school of the dead, btoom, legandary scalptor, Veritas και άλλα τόσα. Κάποια τα έχω ξεχάσει τα χω διαγράψει από τα αγαπημένα μετά από τόσα χρόνια. Τα νιατα μας 

• Moderators
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Edel είπε

Καλα δε σχολίαζει κάνεις το τρολ το ανηκδιηγητο που στη πρώτη σελίδα ο Miura γράφει για τo ντεμπούτο ενός νέου manga του? Τόσο θράσος ο άνθρωπος! Νέο Manga, μάλιστα.

Ίσως το κάνει για break όπως είχε κάνει με την Γιγαντομαχία.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Edel είπε

BREAK ΑΠΌ ΤΙ? 

Δεν θα επιτρέψω ειρωνείες προς τον miura  :P

Είναι μάλλον αυτής της γενιάς οι mangaka που τρολαρουν τον κόσμο miura-togashi-takehiko inoue-morikawa(αυτόν τον αναφέρω για τα τελευταία γεγονότα και όχι γιατί παίρνει hiatus) και λογικά υπάρχουν και άλλοι.

Δημοσ.

Είναι καλλιτεχναρες, το ξέρουν, και μας έχουν σήκω σήκω κάτσε κάτσε. 

Σε άλλα ο takehiko ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει το real (manga με παιδιά με αναπηρία που παίζουν μπάσκετ, έπος) μετά από πόσα χρόνια ξέρω και γω! 

Επίσης τελείωσα το part 6 του jojo, το stone ocean. Το σχόλιο μου είναι ότι όσο μεγαλώνει ο araki τόσο περισσότερα ναρκωτικά παίρνει. Τα stands και η πλοκή ξεφεύγει.

Ήρθε η μεγάλη ώρα να ξεκινήσω το part 7.  Στο mal είναι στη δεύτερη θέση πίσω από το berserk με τρελές βαθμολογίες. Και είναι και το part όπου αποχώρησε από το Shonen jump και πήγε σε seinen περιοδικό. Έχω μεγάλες προσδοκίες 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε

@Edel

Βγήκε και side-chapter για το τελευταίο του Gintama, ε;
Μας άφησαν λίγο ακόμα trolling. :D

Τι λες ρε αλήτη? στο reddit δεν είδα τίποτα! για στείλε κανα λινκ

Δημοσ.

φιλοι ανιμ φαπερς,τι γνωμη εχετε για το golgo 13?δεν βλεπω ανιμ αλλα μετα το ξυλικι του τζονυ του γουικ του τριτου ειπα να δω κατι σχετικο μεχρι να κατεβει το blood money.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...