Torasu Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Disclaimer: Δεν είμαι manga reader. Ανάμεικτα συναισθήματα μου άφησε το JoJo Part 5... Το απόλαυσα σε κάθε πτυχή του, με τις θεϊκές μάχες του, το παράξενο χιούμορ του και την ιδιαίτερα έντονη αλά Araki αισθητική που είχε καθόλη την διάρκεια του. Για να μην αναφερθώ στο αψεγάδιαστο animation, με το οποίο μας έχουν κακομάθει πλέον οι David Productions. Παρ'όλα αυτά αισθάνομαι πως κάτι λείπει... Και αυτό το κάτι πιστεύω πως είναι το δέσιμο με τους χαρακτήρες, οι οποίοι λόγω πλοκής πιστεύω πως δε κατάφεραν να αναπτυχθούν αρκετά, με ελάχιστες εξαιρέσεις (πχ. Bucciarati). Και επειδή το finale είναι αυτό που διαμόρφωσε τη προσωπική μου άποψη για το part 5 μπορώ να πω πως: Spoiler Αδύναμο κομμάτι η τελική αναμέτρηση ανάμεσα σε main JoJo (Giorno) και main villain (Diavolo). Καθαρό asspull, άποψη μου βέβαια. Καθώς και το πως εξελίχθηκε σαν "μάχη". Επίσης σαν main villain ο Diavolo ήταν κάπως "αδύναμος" σαν χαρακτήρας. Ίσως φταίει η έλλειψη hype μέχρι τα μέσα της σειράς. Σίγουρα το διάστημα 2+ εβδομάδων δε βοήθησε, παρ'όλο που είμαι fan με το ζόρι κάθησα να δω το τέλος σήμερα... Το μόνο θετικό κομμάτι ο επίλογος, και το πόσο δημιουργικά χειρίστηκε την έννοια της μοίρας μέσω ενός συμβάντος prequel που έκλεισε το part 5 με καλύτερο τρόπο για εμένα απ'ότι το να δω τον Giorno στη θέση του αφεντικού της μαφίας. 8/10 Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2019 από Torasu 1
di maria kun Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Στις 30/7/2019 στις 2:15 ΠΜ, GhostRiderLSOV είπε Αν θυμάμαι καλά, το σενάριο ήταν βασικά το ίδιο. Στο manga του BR1 έχει αρκετή βία και κάνει αυτό το μία σελίδα που π.χ. βλέπεις κάποιον και την επόμενη η ίδια σκηνή με την σφαίρα να περνάει ή zoom out για το πτώμα. Battle Royale 2 manga δεν έχω τσεκάρει. Έγινε τελικά είπα να ξεκινήσω με λίγα τσαπτερ και κατέληξα να το ολοκληρώσω. Όντως το γενικό theme έχεις αποδοθεί αρκετά καλά στην ταινία. Έχει κάποιους side characters με back story που απουσίαζαν και φυσικά επιπλέον σκηνές. Ήταν αρκετά καλό ειδικά για την ηλικίας του έχει ίσως κάποια πράγματα που πλέον μετά από τόσα χρόνια θεωρούνται λιγάκι κλισέ αλλά μην ξεχνάμε είναι και μια σχολή μόνο του. Πάμε παρακάτω ερώτηση για όσους ξέρουν. Είδα το εξαιρετικό anime hunter x hunter. 1)Το manga έχει πολλές διαφορές και έξτρα λεπτομέρειες ?Κάπου διάβασα ό,τι είναι αρκετά πιστό. 2)εκει που σταματάει το anime και συνεχίζει το manga υπάρχει υλικό? Εννοώ έχει πάει πολύ μπροστά ο συγγραφέας η είναι κάτι σαν το berserk και όταν θυμάται 2-3 φορες το χρόνο μας δίνει κάποια τσαπτερ.
Edel Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 7 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε @Edel Σήμερα ανακοινώθηκε και ταινία! Λογικά θα ναι adaption τα τελευταία τσάπτερς 1
solidsnake222 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Ανατρίχιασα με το σημερινό επεισόδιο του Kimetsu No Yaiba και σπάνια το παθαίνω αυτό. Πολυ κάλο Anime απο πλευράς animation και story! 10/10 Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2019 από solidsnake222 3
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Moderators Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, solidsnake222 είπε Ανατρίχιασα με το σημερινό επεισόδιο του Kimetsu No Yaiba και σπάνια το παθαίνω αυτό. Πολυ κάλο Anime απο πλευράς animation και story! 10/10 H Ufotable flexαρε για άλλη μια φορά, ήταν και η μουσική από πάνω, πολύ ωραίο το adaptation. 1
Fulgore Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Ενταξυ μην τρελαθουμε κιολας,το Story του εν λογω anime(ως τωρα παντα) ειναι αυτο που λεμε''απλα basic ή τυπικο shonen'',τιποτα το ιδιαιτερο. Για το Animation ειναι που εχει ξεχωρισει η εν λογω μεταφορα,οπως και το οτι αν δεν κανω λαθος ειναι αρκετα δημοφιλες σαν manga. 3
solidsnake222 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Fulgore είπε Ενταξυ μην τρελαθουμε κιολας,το Story του εν λογω anime(ως τωρα παντα) ειναι αυτο που λεμε''απλα basic ή τυπικο shonen'',τιποτα το ιδιαιτερο. Για το Animation ειναι που εχει ξεχωρισει η εν λογω μεταφορα,οπως και το οτι αν δεν κανω λαθος ειναι αρκετα δημοφιλες σαν manga. Συμφωνούσα μαζί σου για το story μεχρι το επεισόδιο 18 Το 19 άνοιξε πολλά μέτωπα όπως Spoiler Αν ο Πατέρας του tanjiro ηταν Demon Slayer Για την Nezuko τι ξεχωριστό έχει Τι σχέση είχε o Muzan με την οικογενεια του tanjiro και αναγνώρισε τα σκουλαρίκια που σύμφωνα με τον Πάτερα του περνάνε απο γενιά σε γενιά Μέτα απο αυτήν την αποκάλυψη ότι τα σκουλαρίκια περνάνε στους απογόνους μου έχει μπει η υποψία ότι τελικά η δολοφονία της οικογενείας του MC δεν ειναι τόσο τυχαία όσο θέλουν να νομίζουμε και θέλω πολύ να δω πως θα δέσουν ολα μαζί. Προσωπικά εμενα ολα αυτα μου ανέβασαν πολύ το ενδιαφέρον και σε καμια περίπτωση δεν θα το χαρακτήριζα το τυπικό shonen με τα ανόητα power up και το ατελείωτο ξυλίκι (πχ Dragonball , Naruto κτλπ) Νταξει Δεν ειναι AOT αλλα οχι και τυπικο shonen... Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2019 από solidsnake222
omghi2u Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Το ξεχωριστο της nezuko ηταν οτι εκεινη την στιγμη χρειαζοταν double asspull.
costacurta Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Kimetsu No Yaiba. Παίδες έχοντας δει και δει σειρές φτάνω σε ένα τύπου κορεσμό με άλλο ένα τέτοιου στυλ ανιμε. Χαιπαρισμενο στον Θεό ηταν απλά οκ. (προσωπική άποψη). Τουλάχιστο ένα τσικ καλύτερο από εκείνο το βδελιγμα the promised neverland. Kengan ashura βλέπει κανείς? Είναι στο Netflix? Έχει ενθουσιώδη review το manga
najinblue3 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 4 ώρες πριν, Fulgore είπε Ενταξυ μην τρελαθουμε κιολας,το Story του εν λογω anime(ως τωρα παντα) ειναι αυτο που λεμε''απλα basic ή τυπικο shonen'',τιποτα το ιδιαιτερο. Για το Animation ειναι που εχει ξεχωρισει η εν λογω μεταφορα,οπως και το οτι αν δεν κανω λαθος ειναι αρκετα δημοφιλες σαν manga. Σπερνει το ανιμε και ειναι μακραν το καλυτερο του 2019 δε καταλαβαινω γτ λες "μην τρελαθουμε". Με τι θα τρελαθουμε δηλαδη?
omghi2u Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 SNK s3 , Dr. Stone , Vinland saga , enen no shouboutai, mob psycho s2 & sarazanmai γελανε απο αποσταση. 1
Edel Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Και γω είμαι της άποψης οτι είναι πολύ generic και μια απ τα ίδια. Το storytelling του είναι κάτω του μετρίου και οι χαρακτήρες έχουν μηδέν βάση. Φουλ εντυπωσιακό το animation αλλα η πρώτη ύλη κακιά. 1 λεπτό πριν, omghi2u είπε SNK s3 , Dr. Stone , Vinland saga , enen no shouboutai, mob psycho s2 & sarazanmai γελανε απο αποσταση. Και το jojo ξεχνάς! 2
omghi2u Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) saving grace το τρελο budget και το επικο animation της ufotable. Μου αρεσει , το βλεπω αλλα ειναι πολυ generic. μεγιστες ass pullies αυτα που γινανε στο τελευταιο επεισοδιο και απο τους 2. ειναι το αγιο δισκοποτηρο της shounenias. Αναφορά σε κείμενο Και το jojo ξεχνάς! δεν την ειδα αυτη την σεζον , αλλα τωρα που ειπες οτι ξεχασα , εκανα ενα τσεκαρισματακι , ξεχασα και το fruits basket και την 3η season του Bungou stray dogs. Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2019 από omghi2u
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Moderators Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 @Edel Μιας και σε είδα και θυμήθηκα, έχω διαβάσει όλο το Gintama αλλά δεν έχω ασχοληθεί με τα anime του. Eυτυχώς που το anime reddit μας δίνει τα καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα