Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 11/7/2019 στις 11:03 ΜΜ, nickarmy είπε

νεα παραλαβή 

67128644_2565947166790678_35287656130926

67024950_2565947306790664_90954903047393

Βγηκε και πριν κατι μερες στο netflix το nge μαζι με το death and rebirth και το the end of evangelion(για οποιον ενδιαφερεται να το δει).Αποτι ειδα εχει και ελληνικους υποτιτλους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε ενα χρονο λοιπον Ιουνιος του 2020 και φανταζομαι αλλο μισο χρονο μεχρι να βγει σε bluray :P

Επισης ας κραξω απο τωρα(γιατι ετσι πρεπει :devil:) για την χρηση 3d που βλεπω σε αρκετα πλανα απο το teaser αλλα και απο το 10λεπτο βιντεο που ειχε βγει πριν λιγο καιρο.Ποσα χρονια το εχουν ανακοινωσει και δεν μπορουν να μαζεψουν ενα σοβαρο budget να δουμε σωστα το φιναλε αυτου του καταραμενου franchise....

Επεξ/σία από W0zzAp
  • Like 2
Δημοσ.

Πως το βλέπετε το Vinland SAga?

Ως μεγάλος λάτρης του manga έχω να πω ότι η μεταφορά μέχρι τώρα είναι εξαιρετική

Δημοσ.

Απο της season τα νεα anime μονο το dungeon εχω ξεκινησει.

Vinland Saga και dr Stone σκεφτομαι να περιμενω να τελειωσουν πρωτα να τα δω ολοκληρωμενα οπως βλεπω τωρα την τελευταια season του Giorno 

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Vinland Saga και dr Stone σκεφτομαι να περιμενω να τελειωσουν πρωτα να τα δω ολοκληρωμενα οπως βλεπω τωρα την τελευταια season του Giorno 

Συνετή επιλογή. Και για Vinland και για Jojo. To οποίο Jojo τελειώνει αυτή τη βδομάδα με επεισόδιο μιας ώρας!!! 

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Dungeon? Dr Stone παρα πολυ καλο, Fire Force τελειο imho αλλα ειμαι αρρωστακι Soul Eater. How to meet girls in a dungeon k αυτο στα επιπεδα της 1ης σεζον.  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελείωσε το Jojo part 5.

Απερίγραπτα συναισθήματα για ακόμα μια φορά. Το πιο διαφορετικό jojo μέχρι στιγμής. Βίαιο, ωμό, με ουσιαστικό σενάριο, ελάχιστα κωμικά στοιχεία, τη καλύτερη μάχη μέχρι στιγμής στα πρώτα 5 parts (Risotto - Doppio είναι στεγνό έπος. Ότι πιο brutal και hardcore έχει γράψει ο Araki). Ένα συγκλονιστικό ταξίδι μέσα στην Ιταλία με κατάληξη που κόβει την ανάσα. Τόσο έντονο Jojo δεν έχουμε ξαναδεί.  

Ο Araki είναι απλά μάγος με τη πένα του. Εξελίσσει το δημιούργημα του συνέχεια. Διάβασα όλο το part 4 μέσα στον Ιούλιο. Είναι εξαιρετικός ο τρόπος που αλλάζει το είδος της ιστορίας που γράφει από part σε part. Πειραματίζεται όσο δε πάει με αποτέλεσμα να βλέπεις εντελώς διαφορετικό πράγμα από το ένα μέρος στο άλλο αλλά παράλληλα να καταλαβαίνεις ότι διαβάζεις Jojo. Από την ανάλαφρη "school comedy δε συμβαίνει τίποτα ποτέ στη Morioh" πήγε στην Ιταλική μαφία και σε μήνυμα κατά των ναρκωτικών. 

Νόμιζα ότι το stardust Crusaders δε θα το ξεπεράσει τίποτα. Αλλά τελικά μεταξύ τους τα παρτς δε συγκρίνονται γιατί είναι διαφορετικά είδη το καθένα! 

Ειδική μνεία στη david productions, to studio που έχει αναλάβει την εκτέλεση, Απλά ξεπέρασαν τους εαυτούς αυτή τη φορά. Μέχρι και στα intro έβαλαν πινελιές που να δίνουν σεναριακή και καλλιτεχνική ώθηση. Έργο τέχνης. 

Δε θέλω να γράψω περισσότερα και αναλυτικότερα για το πέμπτο μέρος γιατί θα κάνω χοντρά σπόιλ. Απλά θα πω αρκεστώ να πω ότι ήταν μαγεία αυτά τα 39 επεισόδια. Για ακόμα μια φορά. 

Δε μπορώ πλέον να δω σειρές ανιμε εύκολα με τόση σαβούρα που κυκλοφορεί όταν υπάρχουν τέτοια διαμαντια έπη.

Επεξ/σία από Edel
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες. Εδώ δει τις ταινίες battle Royale τουλάχιστον 2-3 φορές. 

Σκέφτομαι να διαβάσω το μάνγκα νταξει αναγνωρίζω ότι έχει άλλη αίσθηση απλά ηθελα να ρωτήσω αν σεναριακα η ταινία βασίζεται πίστα στο μάνγκα? Θα δω δήλ παρόμοια πράγματα με την ταινία? Η παίζει να έχει άλλο πλοτ άλλους χαρακτήρες και απλά στη ταινία πήραν το κεντρικό theme 

ΥΓ επίσης αν ξέρετε κάνα παρόμοιο μάνγκα προτείνετε 

• Moderators
Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά, το σενάριο ήταν βασικά το ίδιο. Στο manga του BR1 έχει αρκετή βία και κάνει αυτό το μία σελίδα που π.χ. βλέπεις κάποιον και την επόμενη η ίδια σκηνή με την σφαίρα να περνάει ή zoom out για το πτώμα.
Battle Royale 2 manga δεν έχω τσεκάρει.

Δημοσ.
Στις 29/7/2019 στις 9:29 ΠΜ, Edel είπε

Τελείωσε το Jojo part 5.

Εμενα παντως με ψιλο χαλασε το 5ο part.

Οκ καλυτερο απο το προηγουμενο Overall(ειδικα απο την μεση περιπου και μετα που παιρνει τα πανω του) και η david productions εκανε πολυ καλη δουλεια στην μεταφορα, αλλα με ξενερωσε προσωπικα σε καποια πραγματα οπως η αρχη και ο τροπος που εκλεισε η season αυτη.
Ενω δηλαδη το ξεκινησαν καλα

Spoiler

με τους Kouichi και Joutaro σαν δεσιμο με την προηγουμενη season,μετα απο λιγα επεισοδια τους εξαφανισαν.

Θα ηθελα δηλαδη να εβλεπα περισσοτερο Joutaro και Kouichi(ο οποιος ουτως ή αλλως εκει στην Ιταλια ηταν),και αυτο φανηκε προς το τελος που βαλανε και τον Polnareff.

Και ο Abbachio αρκετα στο περιθωριο. Βασικα να το θεσω πιο απλα περαν απο τον Giorno και τον Bruno(και λιγο και τον Mista),οι υπολοιποι στο περιθωριο(ειδικα ο Fugo).

Και τελος στα 39αυτα επεισοδια ειχαμε και αρκετα recap επεισοδια και δεν με γεμισε το τελος(οχι η τελευταια μαχη ,αλλα ο τροπος που κλεινει η season)οπως στις προηγουμενες.

Δημοσ.

Συμφωνώ με τα point σου αλλά από τη μέση και μετά απογειώνεται τόσο πολύ που δεν είχα ανάγκη να δω ούτε τον Jotaro ( που λάμπει σε κάθε σεζόν) ούτε τον Κόιτσι (που έχει πάρει κι αυτός τη δόξα του στο diamond).

Ως προς το φινάλε μου έκανε εντύπωση που δεν είχε λίγο παραπάνω flavor και κοίταξα τις σελίδες του manga και τελειώνει έτσι απότομα, ακριβώς το ίδιο. Ίσως να θελε λίγο προτότυπο υλικό αλλά κλάιν, ήταν τέτοιο το ταξίδι και η κατάληξη που ανατρίχιασα όπως και να χει.

Μεγάλες μορφές: Μπουκιαράτι, Ριζότο ,Ντόπιο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...