Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

good news everyone!

το Μάρτιο αρχίζει πάλι το Vagabond (manga) μετά από σχεδόν 2 χρόνια hiatus...

Δημοσ.

Μιας και δεν ειχα internet τοσο καιρο εδω περα (και ακομα δεν εχω, κλεβω μεχρι να μου ερθει) καταφερα και ειδα 3 σειρες μεχρι τωρα.

Heroic Age - οχι ασχημο, σιγουρα το περιμενα πολυ καλυτερο απο οσο γραφανε τα review. Το περιμενα πολυ ποιο κοντα στο Xenogears - Xenosaga (οπου και κανει μπαμ οτι παιρνει) αλλα δυστυχως δεν με κρατησε το ενδιαφερον τοσο πολυ οσο θα ηθελα. Σχεδιο καλο γενικα αλλα υπαρχουν πολλα σκηνικα που επαναχρησιμοποιουνται και μουσικη καλη αλλα χωρις μεγαλη ποικιλια. Σαν συνολο θα το πω μετριο προς καλο και τιποτε παραπανω.

Ga-rei zero - Παρα μα παρα πολυ καλο. Επισης πραγματικα adult anime. Πολυ καλη μουσικη, πολυ καλο σχεδιο. Σκοτεινα themes και ψυχολογιες αλλα πολυ μικρο στα 12 episodes. Χαλαρα για οσους θελουν κατι "κλασσικο" japan χωρις τις ζαχαρες.

Ghost in the shell: First GiG - Ναι ναι, ειδα ολα τα υπολοιπα χωρις να εχω δει αυτο. Πραγματικα σε αλλο level αν και οχι τοσο καλο οσο το δευτερο GiG αλλα και παλι σε πολυ πανω επιπεδα.

Λεω να ξεκινησω τωρα καποιο απο τα 2. Shiki ή Guardian of the sacred spirit. Θα δω και απο τα 2 το πρωτο επισοδειο και οποιο με "κρατησει" πρωτο αν και ακουω προτασεις και γνωμες και για τα 2.

Δημοσ.

διάβασες και το The New Wave?

λοιπον

οχι :mrgreen:

ειχε 10 volumes το mangafox...

edit

εχει και την συνεχεια το mangafox

ωραια θα διαβασουμε αλλα 60 chapters tonight

:mrgreen:

Δημοσ.

good news everyone!

το Μάρτιο αρχίζει πάλι το Vagabond (manga) μετά από σχεδόν 2 χρόνια hiatus...

Και γαμώ.

Επιτέλους, το καλύτερο manga , να ξεστραβωθείτε οι υπόλοιποι να το διαβάσετε να δείτε πως είναι το σωστό κόμικ.

• Super Moderators
Δημοσ.

σοβαρά τώρα, μπορεί να μην είναι το "αγαπημένο μου", αλλά είναι με διαφορά ότι καλύτερο έχω διαβάσει...

Δημοσ.

τι censorship ειναι αυτη στο ANOTHER

τι εχουν παθει τα jappania...

διάβασες και το The New Wave?

εντωμεταξύ τρελό product placement στο manga...

:mrgreen:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...