Torasu Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 27 minutes ago, najinblue3 said: Δες και το deadman wonderland Στην κατάσταση που έχουν αφήσει το anime καλύτερα να διαβάσει κανείς το manga... Μπορεί για κάποιους να φαίνομαι γραφικός, αλλά το συγκεκριμένο είναι μόνο το 1/3 animated. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2019 από Torasu
najinblue3 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 6 ώρες πριν, Torasu είπε Στην κατάσταση που έχουν αφήσει το anime καλύτερα να διαβάσει κανείς το manga... Μπορεί για κάποιους να φαίνομαι γραφικός, αλλά το συγκεκριμένο είναι μόνο το 1/3 animated. Έτσι είναι αλλά αξίζει imho να το δεις έστω και όπως το αφησανε
Alastor192 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δεν υπαρχουν λογια για το Attack on Titan.Καθε φορα λες δεν γινεται να γινει καλυτερο και καθε φορα ξεπερνα τις προσδοκιες. Με διαφορα οτι καλυτερο εχει βγει μεχρι στιγμης Στις 11/6/2019 στις 8:21 ΜΜ, spiritclay είπε γειά σας κ πάλι. Επανέρχομαι μετά απο καιρό. είχα ρωτήσει παλιότερα σαν εντελώς άσχετος με anime τί μου προτείνατε για να ξεκινήσω. ο χρόνος μου βέβαια δεν μου επέτρεψε να σχοληθώ με πολλά. τελείωσα death note και τώρα προχοράω attack on titan. και τα 2 τέλεια! τί αλλο μου προτείνετε? έκανα μια πρόχειρη αναζήτηση αλλά ρε παιδιά η φάση είναι χαοτική...! code geass και ergo proxy απιστευτα anime 4
Edel Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Ερωτήσεις γι αυτούς που διαβάζουν το manga attack on titan. Τα επεισόδια είναι κοντά στα τσάπτερ? Και το manga είναι κοντά στο φινάλε? H σειρά μου βγάζει αυτή την αίσθηση. Η φετινή σεζόν είναι κορυφαία
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Moderators Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Το επεισόδιο που έδειξε είναι το κεφάλαιο 87 και το manga έχει φτάσει στο 118 μέχρι στιγμής. Δεν είναι σίγουρο για το manga αν είναι στο φινάλε, αλλά γενικά φαίνεται να είναι στο (no pun intended) Endgame. Αυτό βέβαια, όπως έχουμε δει σε κάτι Tournament of Power, Ninja War ή όπως ξέρεις από Gintama μπορεί να πάρει καιρό. Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2019 από GhostRiderLSOV
Alastor192 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 ε λογικα 140 chapters θα φτασει μεχρι το τελος,αρα καμια 40αρια επεισοδια ακομα εχει σιγουρα το anime πιστευω
Fulgore Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Αισθητα κατωτερη η 2ρη season του opm απο την πρωτη. Και το Dororo αν και ξεκινησε αρκετα καλα,επεσε και αυτο αρκετα στην συνεχεια. Τα 24 επεισοδια οπως φαινεται ηταν πολλα για το υλικο που ηθελαν να δειξουν και το τραβηξαν αρκετα. Stray Dogs,Attack on Titan,Shield Hero και Yaiba ισως τα πιο αξιολογα ως τωρα. 2
najinblue3 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Βγαινουν δυο καλα anime απ οτι φαινεται Dr Stone, Fire Force. Μου φαινονται και τα δυο ενδιαφεροντα 1
Torasu Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 On 20/06/2019 at 20:33, najinblue3 said: Βγαινουν δυο καλα anime απ οτι φαινεται Dr Stone, Fire Force. Μου φαινονται και τα δυο ενδιαφεροντα To Dr. STONE ιδίως το περιμένω με hype. Σχετικά πρωτότυπο setting/story με ιδιαίτερο σχέδιο/drawing style. Αν και ήλπιζα seinen source material και όχι shounen αλλά μικρό το κακό. 1 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Τέλειωσε το Gintama και ο @Edel μάλλον ακόμα σκουπίζει τα δάκρυα της συγκίνησης.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Περιμένω και τις αντιδράσεις των anime-only fans του Attack on Titan για το σημερινό επεισόδιο. Meanwhile, Kimetsu no Yaiba (ή βασικά το studio Ufotable) Spoiler is showing off again with animation/direction. Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2019 από GhostRiderLSOV
Edel Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 23/6/2019 στις 3:16 ΠΜ, GhostRiderLSOV είπε Τέλειωσε το Gintama και ο @Edel μάλλον ακόμα σκουπίζει τα δάκρυα της συγκίνησης. Για πες, πως σου φάνηκε? Εγώ ξετρελάθηκα, ότι πρεσβεύει το gintama ήταν εκεί, καφρίλα και άπειρη συγκίνηση. Ιδανικό κλείσιμο γι' αυτή τη life changing σειρά. Σε ανάμονη του adaption των τελευταίων τσάπτερ.Αυτές οι σελίδες ειδικά με λύγισαν εντελώς Spoiler Spoiler Σα να μιλούσε ο Sorachi σε μας. Έπος Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2019 από Edel 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Νομίζω ότι το τέλος ήταν τελείως Gintama. Πρώτα σοβαρά και μετά όλο κουλαμάρες και ανατροπές. Ακόμη και αυτό που ήταν το bittersweet κομμάτι, ήταν σίγουρο ότι δεν θα έμενε έτσι. Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2019 από GhostRiderLSOV 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα