jerry banana Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, GhostRiderLSOV είπε Boruto διαβάζω μόνο το manga που βγάζει νέο κεφάλαιο του Αγίου Κάποτε. Έχω συνηθίσει κάπως το σχέδιο που στην αρχή δεν έφερνε καθόλο σε Kishimoto αλλά όχι, δεν μπορώ να βλέπω τον Naruto να δυσκολεύεται να κερδίσει ενάντια σε C-lister αντίπαλο, μετά τα όσα έκανε στο τέλος του Shippuden. Μόνο λόγω περιέργειας το διαβάζω. ισχυει 1
najinblue3 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Ειδα το 1ο απο Kimetsu no Yaiba, περα απο το πολυ ωραιο artwork και animation, μου φαινεται μια απο τα ιδια. Στο mal βλεπω score 8,36 ακομα ενας λογος που δεν το εμπιστευομαι και δεν το πολυ-κοιταω. θα το συνεχισω ομως γτ δεν εχω πολλα στο καλενταρι για αυτη τη σεζον περα απο ΑΟΤ και fruits. Το shield hero πραγματικα το τελευταιο επεισοδιο εξαιρετικο, οπως και το black clover Επεξ/σία 2 Μαΐου 2019 από najinblue3
jerry banana Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Το black clover μας άφησε σε cliffhanger και θα έχει fillers τις επόμενες εβδομάδες feelsbadman. Παίζει να αρχίζω manga Επεξ/σία 2 Μαΐου 2019 από jerry banana 1
Edel Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Μετά από αυτό το ταξίδι ζωής βγάζω πρόχειρα τακτοποιημένο το εμπόρευμα που κουβάλησα YG1: Ο θρυλέων προϋπήρχε του Τόκυο. Απλά να πάρει κι αυτός λίγη δόξα ΥΓ2: Να εστιάσετε στους Z Heroes στα δεξιά. Και στα 2 Kamehameha. Ολοκληρώθηκα σαν άνθρωπος που κατάφερα να πάρω και τις 2 εκδοχές ΥΓ3: Όποιος έχει διαβάσει yotsubato νομίζω θα καταλάβει για ποιο λόγο έδωσα τα 30 Ευρώ για το πακέτο με τις μικρές φιγούρες στη 4η φωτό. Είναι επικό manga. ΥΓ4: Αν είχα χώρο και χρήματα θα χα φορτώσει κι άλλα 12
jerry banana Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Edel είπε Μετά από αυτό το ταξίδι ζωής βγάζω πρόχειρα τακτοποιημένο το εμπόρευμα που κουβάλησα YG1: Ο θρυλέων προϋπήρχε του Τόκυο. Απλά να πάρει κι αυτός λίγη δόξα ΥΓ2: Να εστιάσετε στους Z Heroes στα δεξιά. Και στα 2 Kamehameha. Ολοκληρώθηκα σαν άνθρωπος που κατάφερα να πάρω και τις 2 εκδοχές ΥΓ3: Όποιος έχει διαβάσει yotsubato νομίζω θα καταλάβει για ποιο λόγο έδωσα τα 30 Ευρώ για το πακέτο με τις μικρές φιγούρες στη 4η φωτό. Είναι επικό manga. ΥΓ4: Αν είχα χώρο και χρήματα θα χα φορτώσει κι άλλα Τελειο μεγαλε.Θα γραψεις αναλυτικα καθολου σε κανενα αλλο νημα ποσο σου κοστησε κλπ?Πχ για το κοσμο (σαν και εμενα ) που ενδιαφερονται να πανε?Επισης πηγες μονος ή με γονεις ?Κατι ακομα στη φωτογραφια ποιος εισαι?Επισης ελιωσα (για οσους βλεπουν το anime με το "δοχειο για υγρη lotion ". Εαν δεν σου κανει κοπο θα ηθελα πραγματικα να μου στειλεις σε προσωπικο μηνυμα αναλυτικα ποσες μερες εκατσες και τα κοστη γενικα οτι αφορα εναν ταξιδιωτη και που αξιζει να πας. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2019 από jerry banana 1
Edel Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Θα γράψω εδώ ένα αναλυτικό ποστ από βδομάδα να τα βάλω κάτω και θα σας τα πω. Τι γονείς βρε, 30 χρονών μαντράχαλος Με το κολλητό μου πήγα Ποια φωτό? αυτή που αχνοφαίνεται από κάτω? Αυτός με το καρέ κόκκινο πουκάμισο. Αλλά είναι φώτο του 2016
jerry banana Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Edel είπε Θα γράψω εδώ ένα αναλυτικό ποστ από βδομάδα να τα βάλω κάτω και θα σας τα πω. Τι γονείς βρε, 30 χρονών μαντράχαλος Με το κολλητό μου πήγα Ποια φωτό? αυτή που αχνοφαίνεται από κάτω? Αυτός με το καρέ κόκκινο πουκάμισο. Αλλά είναι φώτο του 2016 Εγινε φιλε να εισαι καλα ενταξει 7 χρονια διαφορα εχουμε δεν εισαι μαντραχαλος νεουδι.Βασικα στη ψυχη ειναι ο ανθρωπος οχι στον αριθμο.Επισης εαν δεν με ξεχασεις κανε με tag ή γενικα βαλτο καπου το θεμα να το δω.Εστω και σε αυτο το νημα για να ενημερωθω ευχαριστω και παλι εκ των προτερων. Σ'ωραίος στη φώτο no homo. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2019 από jerry banana 1
Grim Ripper Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 @Edel Ωραίος, για γράψε και εντυπώσεις πώς σου φάνηκε η Ιαπωνία και αν δεν βαριέσαι μέρη που επισκέφτηκες. Λέμε κάποια στιγμή να πάμε με έναν ξάδερφό μου, ίσως προς τα Χριστούγεννα που θα έχουμε άδεια και οι δύο. Πριν λίγες μέρες έμαθα και από φίλο ότι κανονίζουν να πάνε παρέα, μάλλον του χρόνου την άνοιξη, στην Ιαπωνία και βγάζουν σιγά σιγά το budget. 1 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, Edel είπε Όποιος έχει διαβάσει yotsubato νομίζω θα καταλάβει για ποιο λόγο έδωσα τα 30 Ευρώ για το πακέτο με τις μικρές φιγούρες στη 4η φωτό. Είναι επικό manga. I see you are a man of culture (and Azumanga Daioh) as well.
Torasu Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Την μισή Akihabara σήκωσες βλέπω Yotsuba&! αρκετά υποτιμημένο manga, ωραίος. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2019 από Torasu
jerry banana Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Διαβάζει κανεις manga ας τα πούμε <<περίεργα>> για να μην φάω κανά bann όπως τύπου dead tube,manhwa οπως sweet guy,saiteihen no otoko,prison school,kuzu no honkai,drug candy,kiling stalking,ana satsujin,nande koko ni sensei ga,pumpkin night? ή ειμαι ο μονος πειραγμένος?Επισης καλο θα ηταν οσοι ειναι ανηλικοι να μην τα ψαξουν.To χειροτερο απολα καλο ειναι να μην εχετε φαει ειναι το Spoiler Mai-chan's Daily Life,Emergence Επεξ/σία 3 Μαΐου 2019 από jerry banana
jerry banana Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, najinblue3 είπε Δεν εισαι ο μονος πειραγμενος σιγουρα Εντωμεταξυ ξεχασα να πω οτι μερικα ανηκουν σε αλλη κατηγορια και οχι σε manga αλλα oh well..........
Moderators Malthador Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Επειδή είχα ρωτήσει παλιότερα για manga σαν το Sundome (και μου προτείνατε το Goodnight Punpun, το οποίο είναι μεν εξαιρετικό, αλλά σε άλλο στυλ), διαβάζω αυτό τον καιρό το Ibitsu του ιδίου μανγκάκα, το οποίο πιάνει ακριβώς το feeling που μου αρέσει. Σίγουρα θα δω και τις υπόλοιπες δουλειές του μόλις το τελειώσω. Δεν είναι για όλους, έχει μερικά ακραία σεξουαλικά, αλλά προσωπικά το διαβάζω για το συναίσθημα που βγάζει και είναι top.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα