Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε

Satoshi Kon, 2004, Paranoia Agent...?

Αρε φίλε με έπιασες.Ναι ακριβώς ότι καλύτερο έχω δεί και κρίμα που το ανακάλυψα τόσο αργά.....Απλώς το φτιάχνει ακόμα το pc και θα το ανεβάσω αύριο.Οτι κατάλαβα απο το συγκεκριμένο anime που μου θύμισε πολύ David lynch με τις αλληγορίες  του σε ορισμένα σημεία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε

Satoshi Kon, 2004, Paranoia Agent...?

Το έχω βάλει να ανεβαίνει και θα κάνει πρεμιέρα λογικά.Οποιος το δεί χαλάλι και δεν έχει τίποτα να κάνει (βαριέται).Επίσης μην σχολιάσετε τα skills στο sekiro απλως το έβαλα απο πίσω να βλέπετε και να γελάτε μα τα <<skills>>.Βέβαια καλύτερα αύριο να το δείτε γιατί με τη σύνδεση που έχω oof .

Επεξ/σία από jerry banana
Δημοσ.
Στις 13/4/2019 στις 9:14 ΜΜ, solidsnake222 είπε

Άρχισα το Kimetsu no Yaiba

Φοβερο animation (αν και βαζουν λιγο περισσοτερο CGI απο οτι ειναι του γούστου μου) και το story ενδιαφερον

Μακαρι να το συνεχισουν ετσι

Το ξεκινησα και εγω χτες και ειδα τα 3 πρωτα επεισοδια.

Σιγουρα θα το συνεχισω να το βλεπω και μου αρεσε overall απλα εχει ενα θεμα με τον ρυθμο στην αρχη η σειρα ,ειδικα με το αρχικο time skip ετσι οπως περνανε ταχα μου τα χρονια μεσα σε λιγα λεπτα της εκπαιδευσης(wtf).

Βεβαια ειναι το μονο που με τραβηξε απο τη νεα season απο πλευρας νεου anime περαν των γνωστων sequel.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Σιγουρα θα το συνεχισω να το βλεπω και μου αρεσε overall απλα εχει ενα θεμα με τον ρυθμο στην αρχη η σειρα ,ειδικα με το αρχικο time skip ετσι οπως περνανε ταχα μου τα χρονια μεσα σε λιγα λεπτα της εκπαιδευσης(wtf).

Βεβαια ειναι το μονο που με τραβηξε απο τη νεα season απο πλευρας νεου anime περαν των γνωστων sequel.

δες paranoia agent :) 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, jerry banana είπε

δες paranoia agent :) 

Μιλαω για την φετινη season αγαπητε,δεν εχω πλεον διαθεση και χρονο για να ξεκιναω ταυτοχρονα και παλιοτερα anime.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Μιλαω για την φετινη season αγαπητε,δεν εχω πλεον διαθεση και χρονο για να ξεκιναω ταυτοχρονα και παλιοτερα anime.

τοτε προτείνω one punch man season 2.

Δημοσ.

Kimetsu no Yaiba:

Βαρετό setting και concept (demons, samurai), παραδοσιακό shonen μέχρι στιγμής. 

Πολύ νωρίς ακόμη για να κρίνουμε χαρακτήρες, αν και κρατάω μικρό καλάθι.

Το μόνο θετικό που έχει είναι το animation, το Ufotable studio έκανε καλή δουλειά.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Torasu είπε

Kimetsu no Yaiba:

Βαρετό setting και concept (demons, samurai), παραδοσιακό shonen μέχρι στιγμής. 

Πολύ νωρίς ακόμη για να κρίνουμε χαρακτήρες, αν και κρατάω μικρό καλάθι.

Το μόνο θετικό που έχει είναι το animation, το Ufotable studio έκανε καλή δουλειά.

δεν ξερω τον αριθμο επεισοδιων που έχει αλλα ο χρυσος κανονας των ανιμε είναι (δεν ισχυει για ολα ομως) οτι εαν δεν σου εχει κινησει το ενδιαφερον μεχρι και το 3ο τότε πάει για pass.

9 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Το εγραψα πιο πανω οτι ηδη το βλεπω :)

α δεν ηξερα οτι συμπεριλαμβανεται και στα sequels που εχεις δει :P .Επισης το seven deadly sins το εχω ακουσει απο πολλους το προτεινεις?Η θα χασω το χρονο μου?

Δημοσ.
Just now, jerry banana said:

δεν ξερω τον αριθμο επεισοδιων που έχει αλλα ο χρυσος κανονας των ανιμε είναι (δεν ισχυει για ολα ομως) οτι εαν δεν σου εχει κινησει το ενδιαφερον μεχρι και το 3ο τότε πάει για pass.

Το ότι το κρίνω αυστηρά δε σημαίνει ότι δεν το διασκεδάζω.

Πχ. Goblin Slayer είναι για 6/10 το πολύ, παρ'όλα αυτά το διασκέδασα παρακολουθώντας το.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Torasu είπε

Το ότι το κρίνω αυστηρά δε σημαίνει ότι δεν το διασκεδάζω.

Πχ. Goblin Slayer είναι για 6/10 το πολύ, παρ'όλα αυτά το διασκέδασα παρακολουθώντας το.

οχι δεν ειπα αυτο απλως ειπα τον κανονα :P σαν να σου λεω οτι περιμενε τουλαχιστον μεχρι το 3ο επεισοδιο.Επισης goblin slayer ειναι οντως πολυ διασκεδαστικο και κριμα που το manga του ανανεωνεται αργα τοσο αργα...Αλλα απο την αλλη θυμαμαι και το berserk που παιζει να παντρευτω να κανω παιδια να πεθανω και ακομη θα βγαζει ο γιος του Miura.

Επεξ/σία από jerry banana
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Όντως πέρασε 1,5 χρόνος(η δυο χρόνια? κάπου το έχασα) μέσα σε 15 λεπτά. Υπερβολικό αλλά υπάρχει και ένα  θετικό ότι ότι δεν είδαμε τιποτα απο την εκπαίδευση του και θα δούμε μέσα στις ''real'' μάχες τις ικανότητες του που για έμενα αυτό το κάνει πιο ενδιαφέρον. 

Overall καλα το πανε μεχρι τωρα. 

• Sad 1
Δημοσ.

Παίδες τώρα που τελείωσε η σεζόν πείτε μου τι στυλ είναι το promised neverland? Θα το δω σίγουρα απλά να ρωτήσω είναι τόσο καλό όσο το βαθμολογούν η συμβαίνει απλά επειδή είναι φρέσκαδουρα (όπως έχει γίνει παράδοση στο ανιμελιστ) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...