Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παρα παρα πολυ μου αρεσε το sanjay and creg ( σαντζε και κρεγκ) αλλα δεν ξερω που μπορω να το δω τα επεισοδια ? εχει κανενας καμια ιδεα? εψαξα αλλα δεν βρηκα τιποτα που να λειτουργει μονο καποια που ηθελαν διαφημησεις

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξεκίνησε και η 2η σαιζόν του One Punch Man. ^_^

Το νέο opening, κλασσικά σε μορφή outro, όπως γίνεται σε αρκετά πρώτα επεισόδια. Παίζει να εξαφανιστεί βέβαια μιας και Youtube.

Επεξ/σία από GhostRiderLSOV
Δημοσ.

μια χαρα το op, διαβασα και ολο το promised neverland και θελω να δω και το kaguya για μανγκα 

το αλλο ανιμε με τη δασκαλα και το μαθητη που το είδα και πηγα να συνεχίσω και εκει manga δεν παλευοταν σκιπππ

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το νέο anime film από Makoto Shinkai (το πιο πρόσφατό του είναι το Kimi no na wa / Your name) για να έχουμε στα υπόψιν:

Weathering With You.

Επεξ/σία από GhostRiderLSOV
  • Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε

Το νέο anime film από Makoto Shinkai (το πιο πρόσφατό του είναι το Kimi no na wa / Your name) για να έχουμε στα υπόψιν:

Weathering With You.

Σε ταινίες anime με μεγάλο budget (για δεδομένα anime εννοείται) δεν χορταίνω το animation. Απτό trailer βλέπω ότι έχει κοινά με το your name ακόμα και από μουσικής άποψης. Δεν φοβάμαι ταινίες από τον Shinkai τις έχω δει όλες και είμαι ευχαριστημένος από αυτά που έχει βγάλει.

Όσο για την καινούργια σεζόν θέλω να δω κάποια anime απ'την προηγούμενη που έχω μείνει πίσω για να προχωρήσω στην τωρινή. Βλέπω ένα μικρό κράξιμο στο opm λόγω animation κυρίως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλούτσικο το πρώτο επεισόδιο δεύτερης season του Saitama.

Είχα ενδοιασμούς λόγω αλλαγής studio από Madhouse σε J.C. Staff, κυρίως από τα κακής ποιότητας PV που είχαν ανεβάσει.

Παρ'όλα αυτά, το animation με άφησε ικανοποιημένο.

Επεξ/σία από Torasu
  • Like 1
Δημοσ.

Άρχισα το Kimetsu no Yaiba

Φοβερο animation (αν και βαζουν λιγο περισσοτερο CGI απο οτι ειναι του γούστου μου) και το story ενδιαφερον

Μακαρι να το συνεχισουν ετσι

• Confused 1
Δημοσ.

Παιδιά δεν γίνετε αυτό.... οι παλιοί θα θυμηθείτε ,μόλις τελείωσα το anime και στο καπάκι βίντεο μόνο για εσάς.Αύριο λογικά (μέχρι να ανέβει ) έρχεται ένα anime του 2004 απο τον μαστερ του είδους ,κύριο ,συγχωρεμένο Σατόσι Κον.

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...