Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
On 21/03/2019 at 01:38, Kanesan said:

Ανακοινώθηκε 2η season για το BAKI

Spoiler

baki.jpeg

Καλα νεα. Μακαρι να βελτιωθει το σχεδιο στο νεο κυκλο, ο προηγουμενος ηταν κατω του μετριου..

Τελικα εχει καταλαβει κανεις τι συμβαινει με τον τριτο κυκλο του Overlord; Η καθε σελιδα εχει την δικη της εκδοχη και δεν εχω βγαλει ακρη.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Getta Robo είπε

Καλα νεα. Μακαρι να βελτιωθει το σχεδιο στο νεο κυκλο, ο προηγουμενος ηταν κατω του μετριου..

Συμφωνώ! Και να είναι και ο Baki περισσότερο στο κέντρο. Ή τουλάχιστον να παλεύει συχνότερα.

Επίσης, 2η season και για το re:ZERO ☺️ Πολλά καλά νέα αυτές τις μέρες, αν και βλέπω Emilia . Αν κάποιος δεν έχει δει το key visual https://twitter.com/Crunchyroll/status/1109361245419782144 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Kanesan είπε

Ανακοινώθηκε και το sequel του Made in Abyss. Εντάξει θα περιμένουμε "λίγο" διότι η ταινία έρχεται το 2020, αλλά η χαρά είναι μεγάλη για ένα τόσο καλό manga/anime.  😄

madeinabyss.jpg

μμ ήθελα season 

• Like 1
Δημοσ.

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω πού είναι το πρόβλημα και γιατί εμμένετε σε αυτό με "confused" emoticons και τόσα posts μετά. Επειδή αντί για "Ανακοινώθηκε το release του sequel", έγραψα "ανακοινώθηκε το sequel"; Νομίζω ήταν ξεκάθαρο από όλο το post ότι εστίαζα στο νέο key visual, στο ότι θα περιμένουμε ως τον Ιανουάριο του 2020 και, κυρίως, στη χαρά μου που είχαμε νέα και θέλησα να μοιραστώ με όποιον τυχόν ενδιαφέρεται. Όποιος θεωρεί περιττή την ανάρτηση ή ό,τιδήποτε τέλος πάντων, απόλυτα σεβαστό, απλά το προσπερνά και ασχολείται με το επόμενο post. Φανς είμαστε όλοι, ας μείνουμε σε αυτό :)

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Kanesan είπε

"ανακοινώθηκε το sequel"; 

Εγραψες οτι ανακοινωθηκε το sequel για το made in abyss(υποτιθεται για την 2ρη season)κατι που το γνωριζουμε οπως ειπα 1.5χρονο πριν, αλλα δεν ανακοινωθηκε πουθενα επισημη ημερομηνια για την ιδια την σειρα,αλλα η ημερομηνια αφορα την ταινια αυτου.

Οπως εγραψα και πιο πανω,λαθος περιγραφη :)

Δημοσ.

Δεν υπονόησα ποτέ 2η season. Μίλησα ξεκάθαρα για ταινία, της οποίας ημερομηνία και visual τώρα ανακοινώθηκαν, όπως επίσης χρησιμοποίησα τη λέξη sequel διότι έτσι είναι καταχωρημένη η ταινία (εν αντιθέσει με τις άλλες δύο που είναι summary) τόσο στο MAL όσο και σε ενημερωτικά accounts στο twitter. Η μόνη διαφορά είναι, όπως προείπα, ότι θα μπορούσα να είχα χρησιμοποιήσει τη λέξη release, το οποίο είναι όμως πραγματικά ασήμαντο για να γίνεται θέμα. Αυτά από μένα, δεν επανέρχομαι :)

Σε άλλα νέα, έχει κανείς διαβάσει το manga του Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba; Είδα χθες το preview, και ενθουσιάστηκα, θετικό ότι πίσω από το animation είναι η Ufotable, ενδιαφέρουσα και η υπόθεση, είναι όντως η εξέλιξη όσο υποσχόμενη δείχνει;

Δημοσ.
Στις 21/3/2019 στις 12:38 ΠΜ, Kanesan είπε

Ανακοινώθηκε 2η season για το BAKI

baki.jpeg

Το ειχα ξεκινησει στο Netflix και ειδα καποια επεισοδια αλλα δε μου αρεσε καθολου, φτιαχνει καθολου η συνεχιζει στο ιδιο μοτιβο?

Δημοσ.
On 25/03/2019 at 17:01, najinblue3 said:

Το ειχα ξεκινησει στο Netflix και ειδα καποια επεισοδια αλλα δε μου αρεσε καθολου, φτιαχνει καθολου η συνεχιζει στο ιδιο μοτιβο?

Το σχεδιο δεν βελτιωνεται, δυστυχως. Περιμενω μηπως αλλαξει στο bluray, πως συνηθιζεται πλεον.

Αν και φιλος της σειρας εδω και πολλα χρονια, οπτικα με απογοητευσε. Ειπαμε ναι, να επενδυουν οι εταιρειες πανω στη τελικη μορφη οπως κανουν εδω και χρονια, οχι ομως και με αυτο το πραγμα.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Στις 27/3/2019 στις 3:43 ΜΜ, KilliK είπε

Νωρίς το θυμήθηκαν εκεί στο Netflix....(είχα δει και εγώ στο internet την σχετική ανακοίνωση). Το ωραίο είναι πως στην 1η κιόλας σελίδα εδώ αυτού του νήματος απ' το 2004, το προτείνει κόσμος..(εφόσον είναι σειρά του 1995-1996). Άντε Netflix, δώσε και battleship Yamato του 77'....(btw είναι πάρα πολύ καλά και τα δύο).

Δημοσ.

Το Baki στην αρχή της season μου άρεσε αρκετά, αλλά από ένα σημείο και μετά άρχισα να κουράζομαι περιμένοντας τον Baki να κάνει κάτι άλλο από το να ερωτοτροπεί, ενώ όλο το focus ήταν πάνω στους δευτερεύοντες χαρακτήρες. Τώρα σε όσους δεν άρεσε εξαρχής, δεν νομίζω να εντυπωσιαστούν στη συνέχεια.

Για την ανοιξιάτικη season, βάσει ψηφοφορίας σε anime trending

D25pmKfUYAA6VwQ.jpg

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...