Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Όταν στο 3ο επεισόδιο του Kaguya-Sama: Love is War, δεν μας κάνει εντύπωση η (πάλι) ποιοτική anime έκδοση των chapters, αλλά το ending του επεισοδίου. edit: Fansubbed lyrics. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2019 από GhostRiderLSOV 1
spiritclay Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 για κάποιον που δεν έχει δει ποτέ anime series τί προτείνετε να ξεκινήσει?
Edel Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Death note. Από τα πιο πιασάρικα. Και θα σου έλεγα και κάποιο sport anime, όπως Hajime no Ippo. Και κάτι ποιοτικά σοβαρό, cowboy bebop ή trigun. Και μετά ξαναρώτα μας
W0zzAp Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 3 ώρες πριν, spiritclay είπε για κάποιον που δεν έχει δει ποτέ anime series τί προτείνετε να ξεκινήσει? Το κλασικο anime για να ξεκινησει καποιος ειναι το death note οπως ειπε ο edel.Μετα απο εκει Attack on Titan - Full Metal Alchemist ειναι σιγουρακια.Δες αυτα για αρχη και μετα τσεκαρεις και ο ιδιος τι μπορει να σου αρεσει.
Fulgore Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 3 ώρες πριν, spiritclay είπε για κάποιον που δεν έχει δει ποτέ anime series τί προτείνετε να ξεκινήσει? Βασικα τιποτα απο αυτα. Πιανεις εδω απο την αρχη και οτι σου κανει κεφι/σε τραβαει απο περιγραφη ή αν δεις κανα trailer,το ξεκινας https://myanimelist.net/topanime.php
Edel Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, Fulgore είπε Βασικα τιποτα απο αυτα. Πιανεις εδω απο την αρχη και οτι σου κανει κεφι/σε τραβαει απο περιγραφη ή αν δεις κανα trailer,το ξεκινας https://myanimelist.net/topanime.php Όχι, όχι, όχι!! Ο συλλογισμός σου είναι λάθος! Η πρώτη 20αδα έχει όλα τα Gintama πχ. Δε μπορεί κάποιος να ξεκινήσει με αυτό. Δε θα καταλάβει τίποτα με τόσες παρωδίες και αναφορές που έχει. Νομίζω κάποιες συγκεκριμένες σειρές είναι πολύ καλές για εισαγωγικές, σαν αυτές που είπα ή που πρότεινε ο w0zzap
Fulgore Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Edel είπε Όχι, όχι, όχι!! Ο συλλογισμός σου είναι λάθος! Η πρώτη 20αδα έχει όλα τα Gintama πχ. Δε μπορεί κάποιος να ξεκινήσει με αυτό. Δε θα καταλάβει τίποτα με τόσες παρωδίες και αναφορές που έχει. Νομίζω κάποιες συγκεκριμένες σειρές είναι πολύ καλές για εισαγωγικές, σαν αυτές που είπα ή που πρότεινε ο w0zzap Οταν καποιος σου λεει οτι δεν εχει δει ΟΥΤΕ ΕΝΑ anime,ακομα και το Death Note ή το Full metal που τα θεωρουμε εμεις πολυ καλα,σε καποιους αλλους δεν αρεσουν. Εχω φιλο ο οποιος ειδε και τα δυο συγκεκριμενα και τα βαρεθηκε και βλεπει τελικα μονο One Piece. Γιαυτο και του ειπα οτι του κανει κλικ απο την περιγραφη ή καποιο trailer να ξεκινησει. Και το Gintama πχ αν ξεκινησει αν δεν του αρεσει σε 1-2 επεισοδια θα το αφησει. Επισης ειχα και ενα αλλο λογο που ανεφερα το παραπανω. Οσοι εχουν μπει στο θεμα και εχουν γραψει αναλογο σχολιο μετα ολως τυχαιως δεν εχουν ξανασχολιασει. Γιαυτο και του εδωσα το εν λογω link γιατι δεν το κοβω να ξαναδουμε σχολιο του στο θεμα
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Κάνα ήρεμο ξεκίνημα με slice of life anime δεν παίζει; 1
Nighthunter Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 6 ώρες πριν, spiritclay είπε για κάποιον που δεν έχει δει ποτέ anime series τί προτείνετε να ξεκινήσει? Berserk... 😋 Τώρα πέρα από την πλάκα, αν εξαιρέσεις κάτι anime που είχα δει πολύ μικρός τύπου "Plawres Sanshiro" που δεν ήξερα καν τι ήταν εκείνη την εποχή (και κανα δυο ταινίες μεταξύ των οποίων το Windaria το οποίο με είχε "σημαδέψει" για κάποιο λόγο κι έφαγα τον κόσμο να βρω πως λέγεται πριν από μερικά χρόνια) εγώ με το berserk ξεκίνησα να βλέπω anime (την παλιά σειρά εννοείται). Και μετά έπιασα και το manga, το μοναδικό manga/comic/"ό,τι άλλο είδος τέτοιο υπάρχει", που έχω διαβάσει μέχρι σήμερα (και μάλιστα μετα μανίας). Από εκεί και πέρα εκτός από τις σειρές που σου πρότειναν θα μπορούσες να ρίξεις μια ματιά και σε ταινίες και ειδικά miyazaki... 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Nighthunter είπε (και κανα δυο ταινίες μεταξύ των οποίων το Windaria το οποίο με είχε "σημαδέψει" για κάποιο λόγο κι έφαγα τον κόσμο να βρω πως λέγεται πριν από μερικά χρόνια Παρομοίως, είχα δει τόσες φορές που το είχε στο Junior's (αν θυμάμαι καλά) και μου έκανε εντύπωση το στόρυ του, γιατί και ο πρωταγωνιστής προδίδει τους δικούς του (αν και μετά συνέρχεται) και χάνει την κοπέλα. Επίσης το "άλλο ζεύγος" από την άλλη με την σκηνή στην γέφυρα... Μαυρίλα. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2019 από GhostRiderLSOV
Torasu Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 hours ago, spiritclay said: για κάποιον που δεν έχει δει ποτέ anime series τί προτείνετε να ξεκινήσει? Για να αποφεύγονται σχόλια και μπερδέματα όπως στα προηγούμενα post καλά θα ήταν να μας έλεγες τι στυλ anime πιστεύεις θα σου άρεσε να δεις. Πχ. Αστυνομικά, φαντασίας, κτλπ. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2019 από Torasu
W0zzAp Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Καλως ή κακως τα anime εκτος Ιαπωνιας εγιναν γνωστα απο σειρες τυπου DBZ-One Piece-Naruto-Bleach κτλ γιαυτο και εγω αναφερω καποιες απο αυτες τις σειρες anime και επειδη τα συγκεκριμενα εχουν 400+ επεισοδια το καθενα προτεινα τα 3 που εγραψα παραπανω.Τωρα νομιζω πως ο φιλος που εγραψε ηθελε να δει κανα ρομαντικο ή κοινωνικο ή δραματικο θα μας το ελεγε. 6 ώρες πριν, Fulgore είπε Οταν καποιος σου λεει οτι δεν εχει δει ΟΥΤΕ ΕΝΑ anime,ακομα και το Death Note ή το Full metal που τα θεωρουμε εμεις πολυ καλα,σε καποιους αλλους δεν αρεσουν. Εχω φιλο ο οποιος ειδε και τα δυο συγκεκριμενα και τα βαρεθηκε και βλεπει τελικα μονο One Piece. Γιαυτο και του ειπα οτι του κανει κλικ απο την περιγραφη ή καποιο trailer να ξεκινησει. Και το Gintama πχ αν ξεκινησει αν δεν του αρεσει σε 1-2 επεισοδια θα το αφησει. Επισης ειχα και ενα αλλο λογο που ανεφερα το παραπανω. Οσοι εχουν μπει στο θεμα και εχουν γραψει αναλογο σχολιο μετα ολως τυχαιως δεν εχουν ξανασχολιασει. Γιαυτο και του εδωσα το εν λογω link γιατι δεν το κοβω να ξαναδουμε σχολιο του στο θεμα Προφανως ο φιλος σου δεν βλεπει anime αλλα μονο το One Piece γιατι στην Ελλαδα ζουμε που ατομα κατω των 35 βλεπουν ή ξερουν το συγκεκριμενο anime λογω alter
Fulgore Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 40 λεπτά πριν, W0zzAp είπε Προφανως ο φιλος σου δεν βλεπει anime αλλα μονο το One Piece γιατι στην Ελλαδα ζουμε που ατομα κατω των 35 βλεπουν ή ξερουν το συγκεκριμενο anime λογω alter Και ομως δεν το ειχε πετυχει στο alter
Edel Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Να μιλήσουμε λίγο για jojo??? Θα παραθέσω μια άποψη με τα μέχρι στιγμής επεισόδια, χωρίς να έχω διαβάσει ποτέ manga jojo άρα δε ξέρω τι γίνεται παρακάτω, ούτε οι ερχόμενες ιστορίες τι δείχνουν. Η σεζόν μου αρέσει ως τώρα πάρα πολύ, είναι απολαυστική από άποψη δράσης αλλά και ιστορίας, καθώς ίσως είναι η πρώτη φορά στα μέχρι τώρα Jojo που υπάρχει κάποια πλοκή, πέραν του κυνηγάμε το Dio. Αλλά.... Μου λείπει το randomness και bizarness προηγούμενων σεζόν (τα της Αιγύπτου θα ναι άφταστα μάλλον) και εκεί που έλεγα ότι δε μπορεί να υπάρξει πιο αδιάφορος jojo από το josuke του Diamond σκάει μύτη ο εδώ Giogio... Ακόμα περισσότερο αδιάφορος και για πρώτη φορά φαίνεται κεντρικός χαρακτήρας αδύνατος. Πάλι καλά σώζεται από το υπόλοιπο καστ, λέγε με Μπουκιαράτι. Είμαστε περίπου στη μέση, η σεζόν έχει ενδιαφέρον, αλλά jojo σαν τον jotaro μάλλον δε θα ξαναδούμε. Εδώ έχει εμφανιστεί μόνο 2 φορές στο τηλέφωνο
Torasu Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Edel said: Να μιλήσουμε λίγο για jojo??? Θα παραθέσω μια άποψη με τα μέχρι στιγμής επεισόδια, χωρίς να έχω διαβάσει ποτέ manga jojo άρα δε ξέρω τι γίνεται παρακάτω, ούτε οι ερχόμενες ιστορίες τι δείχνουν. Η σεζόν μου αρέσει ως τώρα πάρα πολύ, είναι απολαυστική από άποψη δράσης αλλά και ιστορίας, καθώς ίσως είναι η πρώτη φορά στα μέχρι τώρα Jojo που υπάρχει κάποια πλοκή, πέραν του κυνηγάμε το Dio. Αλλά.... Μου λείπει το randomness και bizarness προηγούμενων σεζόν (τα της Αιγύπτου θα ναι άφταστα μάλλον) και εκεί που έλεγα ότι δε μπορεί να υπάρξει πιο αδιάφορος jojo από το josuke του Diamond σκάει μύτη ο εδώ Giogio... Ακόμα περισσότερο αδιάφορος και για πρώτη φορά φαίνεται κεντρικός χαρακτήρας αδύνατος. Πάλι καλά σώζεται από το υπόλοιπο καστ, λέγε με Μπουκιαράτι. Είμαστε περίπου στη μέση, η σεζόν έχει ενδιαφέρον, αλλά jojo σαν τον jotaro μάλλον δε θα ξαναδούμε. Εδώ έχει εμφανιστεί μόνο 2 φορές στο τηλέφωνο Το Part 5 είναι από τα πιο "αδύναμα" parts του JoJo. Και εγώ δεν το απολαμβάνω τόσο όσο τα parts 3/4. Αυτό που απολάμβανα στα προηγούμενα parts εκτός από τα στοιχεία που είπες ότι λείπουν είναι και η πολιτισμική αναφορά που έκανε ο αφηγητής (ΛΕΙΠΕΙ, BTW, ΣΟΒΑΡΟ ΣΦΑΛΜΑ) σε κάθε νέα χώρα/περιοχή που επισκέπτονταν, όπως πχ. τα donner kebab στο Πακιστάν. Περίμενα να δω αναφορές σε διάφορα πολιτισμικά στοιχεία της Ιταλίας (φαγητό, αξιοθέτα, κτλπ.), αλλά απολύτως τίποτα. Μέχρι και το επεισόδιο του Tonio Trussardi στο part 4 είχε περισσότερες πολιτισμικές αναφορές για Ιταλία... Άλλο ένα θέμα που έχω είναι οι χαρακτήρες. Είναι "too bizzare" για μένα και δεν μπορώ να "δεθώ" μαζί τους όπως με το cast των προηγούμενων parts. Mάλλον είναι νωρίς ακόμη για να κρίνουμε χαρακτήρες. Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2019 από Torasu 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα