DimitRi_Del Δημοσ. 4 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2005 gia mena pantos oi top movies einai (xwris seira protereothtas): Ninja Scroll,Urotsukidoji (k ta 4),Ghost in the shell,Guyver,Metropolis,Street Fighter(nomizw to alpha,den eimai sigouros.exw dei 2-3 alla itan psilomoufes,mono ena aksize) k Macross plus(Robotech series) ksexasa to Cowboy Bebop,alla auto ennoeite Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tromeros dennis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 CAPTAIN TSUBASA!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnnaXatheis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Μια φιλη μου που ασχολειται, ειναι πορωμενη με ενα που λεγεται Berserk. Δεν ξέρω τιποτα σχετικό αλλά σκέφτηκα να δώσω τον τιτλο μιας και δεν το είδα σε άλλο post για όσους ενδιαφερονται να το ψαξουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkkin Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 re paidia' date=' Capamaru kai Jumaru pou tha ta vrw na ta dw??exei kaneis se cd, divx, xvid, dvd, videokassetes, h opoiodipote allo optikoakoustiko meso -dekto- ?? [/quote'] Μπορεί να άργησα κανα χρόνο, αλλά έπεσε στα χέρια μου ένα dvd με όλα τα επεισόδια Kabamaru (1-24). Αν ενδιαφέρεσαι, let me know... Α, ψάχνω και εγώ για Captain Harlock. Έχω γυρίσει αρκετά videoclub αλλά τίποτα... Καμιά ιδέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Ετυχε και ειδα προσφατα το Ghost in the shell 2 : Inoccence (και πραγματικα ετυχε μιας και περνουσα τυχαια εξω απο το bios οπου γινοτανε η προβολη της και μπηκα μεσα χωρις δευτερη σκεψη) Ενα εχω να σας πω, η ταινια ειναι αριστουργημα και επαναπροσδιοριζει εκ νεου το χωρο των ανιμέ οπως εγινε και με το GITS. Θα περιμενω και μεχρι την επισημη προβολη της ωστε να εχω και ελληνικους υποτιτλους μιας και με τους αγγλικους υπηρχε ομολογουμενως καποιο προβλημα. Οσοι την εχουν δει ή θα τη δουν τους αφιερωνω το θεϊκό ιντερμεντζο με τη πτηση του ελικοπτερου του Μπατού πανω απο τη πλωτη πολη και το καταπληκτικο μουσικο του θεμα. Αυτα και ραντεβου σε αλλα δεκα χρονια για το επομενο αριστουργημα του Oshii ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Ποτέ έγινε πάλι BIOS φεστιβάλ? Εχμ, περιμένεις εσύ να φέρουν ΑΥΤΟ το anime στις ελληνικές αίθουσες?! Στις Cannes που το είδαν δεν κατάλαβαν ΝΤΙΠ και αυτό λόγο της κακού υποτιτλισμού [φαντάζομαι]. Material Defender 1032 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Εχμ' date=' περιμένεις εσύ να φέρουν ΑΥΤΟ το anime στις ελληνικές αίθουσες?! [/quote'] Ονειρα θερινης νυκτος ε; Κατι διαβασα οτι θα μεταγλωτιστει στα αγγλικα. Ελπιζω να κυκλοφορησει σε DVD ωστε να μπορεσω να το παρω. Εχω χασει αρκετα λογω των υποτιτλων αν και ειναι ταινια που θελει πανω απο μια φορα παρακολουθηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Υπάρχει σε R1 DVD. Το κακό του είναι ότι έχω διαβάσει πολλά αρνητικά για τον υποτιτλισμό του. Σε R2 [uK] λένε για Σεπτέμβριο. Επίσης κυκλοφορεί στο net μια dvdrip έκδοση του με fansubbs που οι άνθρωποι επεξηγούν τα ΠΑΝΤΑ στην ταινία και έτσι την κάνουν πολύ πιο εύκολη στην κατανόηση. Πάντως το επόμενο anime που θα διανεμηθεί παγκοσμίως είναι το Howl's Moving Castle του Miyazaki. Material Defender 1032 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Φυσικα και ειναι χαλια οι υποτιτλοι....μαλλον αυτο θα προβαλλαν στο bios. Kι εγω διαβασα για την R2, και μαλλιστα οτι θα εχει και αγγλικη γλωσσα οποτε ελπιζω εκει να γεμισω τα κενα που εχω απο τους υποτιτλους. btw τι λεει αυτο το anime που αναφερεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mert Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Eιδε κανεις το steambοy η το howl's moving castle και αν ναι λενε τπτ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hexenlord Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 iha di to steamboy prin apo kana 4mino apo divx,poli kali tenia an ke ehi telios giino thema.To animation itan iperoho. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 Το howl's moving castle πιστεύω ότι θα το δω την Παρασκευή. Πάντως τα Spirited Away & My Neighbor Totoro είναι εκπληκτικά... Material Defender 1032 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AzmoDeus Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 κυκλοφορησε μια καινουρια σειρα Karras ειδα το πρωτο επεισοδιο και πραγματικα εχει απιστευτα γραφικα και σκιτσα αλλα ειναι τοσο μπερδεμενο που ενα συνεφακι με την λεξη ΟΥΓΚ σχηματιστικε πανω απο το κεφαλι μου περιμενο το επομενο επεισοδιο, μπας και καταλαβω τι παιζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nomedor Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Den brika pouthena gia auto rotao!! Mipos exei kanenas tous ipotitlous tou Ghost in the shell 2 sta ellinika! Sta agglika xano se merika simia kai bariemai na anikso to leksiko gia kathe mia leksi!!!! Tromero anime pantos!!!!!!!!!!!!!!!!! Distixos den exo dei akoma to ena!!! einai kalitero?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paliouras Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 το πρωτο και αν ειναι κορυφαιο.Παντως προτεινο full metal panic για γελιο και neon genesis evagalion και vision of escaflowne για περιπετεια και story Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα