Edel Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 15 ώρες πριν, Fulgore είπε Ωραιο το πρωτο επεισοδιο του Mob. Ήταν απίστευτα γεμάτο, ποιοτικά γεμάτο. Χωρίς να έχω διαβάσει το manga, αν πάει έτσι και η υπόλοιπη σεζόν θα μιλάμε για ακόμα ένα αριστούργημα!
najinblue3 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Στις 14/1/2019 στις 6:13 ΜΜ, Fulgore είπε Ωραιο το πρωτο επεισοδιο του Mob. Το 2ο επεισοδιο οτι καλυτερο ειδα φετος
Aruil Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 54 minutes ago, najinblue3 said: Το 2ο επεισοδιο οτι καλυτερο ειδα φετος Δεν λέει και πολλά αυτό στις 19 Ιανουαρίου , αλλά πέρα από την πλάκα και εμένα μου άρεσε πολύ. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2019 από Aruil
najinblue3 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 19 λεπτά πριν, Aruil είπε Δεν λέει και πολλά αυτό στις 19 Ιανουαρίου , αλλά πέρα από την πλάκα και εμένα μου άρεσε πολύ. haha ναι ακουστηκε καπως
Torasu Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δυνατή σειρά και το Yakusoku no Neverland. Πρωτότυπο setting με μη-μονοδιάστατους χαρακτήρες, σασπένς και σωστό pacing. Αρκετά υποσχόμενο. 1
maarinos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 @Torasu Μετά από το Made in Abyss θα περάσουμε καλά και με αυτήν Made in Abyss Author liked the first episode of Neverland 1
W0zzAp Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Το promised neverland ήταν ήδη πολύ γνωστό από τις αρχές που βγήκε το manga(shounen jump είναι άλλωστε),εγώ ήμουν ένα βήμα να το ξεκινήσω αλλά λίγο αργότερα βγήκε είδηση ότι θα βγει σε anime οπότε περίμενα. Ωραίο και πρωτότυπο πιθανώς αν συνεχίσει έτσι να μπαίνει για aots. Εκτός από αυτό έχουμε εννοείται mob psycho 2, dororo και kaguya sama που έχουν αναφερθεί και θα προσθέσω εγώ το tate no yuusha no nariagari το οποίο έχει αρκετά υψηλές βαθμολογίες αν και δεν θεωρώ ότι το αξίζει μέχρι στιγμής αλλά φαίνεται υποσχόμενο. Το πρώτο επεισόδιο είναι 45-50 λεπτά περίπου. Πιστεύω θα είναι ένα ευχάριστο anime αλλά φοβάμαι ότι δεν θα αποφύγει διάφορα κλισέ. 2
Fulgore Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Tate no Yuusha και Dororo θα ξεκινησω και εγω απο βδομαδα. Και αν οντως γραφονται καλα λογια θα ξεκινησω και το Neverland. Απλα επειδη εχω ψιλοκουραστει απο πιο παλια που ξεκιναγα πολλα anime με 12-13επεισοδια που ειτε δεν ειχαν κανενα τελος,ειτε τελειωναν με cliffhanger χωρις συνεχεια/επομενη season,στα περισσοτερα τετοιου ειδους τους ριχνω ακυρο εκτος αν ειναι τιποτα ξεχωριστες περιπτωσεις που και παλι να αξιζουν.
Torasu Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 3 hours ago, Fulgore said: Tate no Yuusha και Dororo θα ξεκινησω και εγω απο βδομαδα. Και αν οντως γραφονται καλα λογια θα ξεκινησω και το Neverland. Απλα επειδη εχω ψιλοκουραστει απο πιο παλια που ξεκιναγα πολλα anime με 12-13επεισοδια που ειτε δεν ειχαν κανενα τελος,ειτε τελειωναν με cliffhanger χωρις συνεχεια/επομενη season,στα περισσοτερα τετοιου ειδους τους ριχνω ακυρο εκτος αν ειναι τιποτα ξεχωριστες περιπτωσεις που και παλι να αξιζουν. Αν και δεν είμαι φαν των isekai anime είπα να δώσω στο Tate no Yuusha μια ευκαιρία. Μπορώ να πω πως έμεινα ικανοποιημένος από την τροπή των γεγονότων και την αντίδραση του MC σε αυτά. Άλλο ένα πολύ καλό anime.
najinblue3 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Οποιος εχει γατο/α να δει my roommate is a cat, hidden gem slice of life ❤️ Dororo μου θυμιζει NIOH/Sekiro και εχει ξεχωρισει κ αυτο για μενα 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Τέλειωσα το Yuru Camp (Laid-Back Camp). Αν έχετε πάει πρόσκοποι ή έχετε κάνει camping γενικά, θα σας φέρει κάποιες αναμνήσεις ή μπορεί να σας βάλει ιδέες. -- Βέβαια λέει κιόλας πόσο ακριβά είναι όλα. Πολύ ευχάριστο και χαλαρωτικό και με αρκετή πλάκα, αλλά ήταν δίκοπο μαχαίρι που το έβλεπα βράδυ: Από την μία, κλασσικά εκτιμάς το ζεστό κρεβάτι σου μετά, από την άλλη, ό,τι τρώνε, το κάνουν να φαίνεται τόο γευστικό και ήμουν φαγωμένος εκείνη την ώρα... Επίσης είναι από αυτά τα anime που δεν ήθελα να κάνω skip το opening, γιατί είναι πολύ feel-good κι αυτό. Γενικά, πολυ relaaaaaaxing. Και θα έχει 2η season και movie. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2019 από GhostRiderLSOV
nickarmy Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) χαχ δεν ηξερα οτι ήταν του γούστου σου..., εγώ το έβλεπα με ποπ κορν ζεστο ή τσαι με μπισκοτα κτλ ... όσο για το intro εχω ενα 2ωρο κομμάτι με όλα τα κομμάτια που παίζουν και είναι φουλ χαλαρωτικό και το έχω δοκιμάσει και σε camping που εκανα χαχ το encouragement of climbing το έχεις δει? edit ειδες και το ova με το νησί ? Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2019 από nickarmy
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 10 ώρες πριν, nickarmy είπε edit ειδες και το ova με το νησί ? Ήταν λίγο..."out" αυτό το OVA.
najinblue3 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 24/1/2019 στις 12:32 ΠΜ, GhostRiderLSOV είπε Τέλειωσα το Yuru Camp (Laid-Back Camp). Αν έχετε πάει πρόσκοποι ή έχετε κάνει camping γενικά, θα σας φέρει κάποιες αναμνήσεις ή μπορεί να σας βάλει ιδέες. Θα το τσεκαρω, thanks για την προταση 😛 To promised neverland κ αυτο μου αρεσε παρα πολυ. Φετος εχει πολυ πραμα και καλο Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2019 από najinblue3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα