Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγώ το θεωρώ ένα απλά οκ anime το goblin slayer. Η brutal δράση χωρίς πολύ censorship, τα soundtrack και το animation ήταν τα δυνατά του στοιχεία,αλλά στα υπόλοιπα εμπαζε άγρια.

Οι χαρακτήρες εν μέρη αδιάφοροι χωρίς καμία ανάπτυξη (όπως ακριβώς είναι ο πρωταγωνιστής), είναι πολύ στάσιμο αφού το μόνο πράγμα που κάνουν είναι να σφαγιάζουν γκομπλιν που για μια σεζόν είναι κομπλέ αλλά για την συνέχεια δεν ξέρω πως θα φανεί. Όταν δεν υπήρχε δράση δεν μπόρεσε να δείξει κάτι ενδιαφέρον άρα βαρετά αυτά τα κομμάτια. Σεναριακά είναι αυτό που είναι δεν περιμένω κάτι καλύτερο αλλά όπως είπα για επόμενη σεζόν αν δείξει πάλι γκομπλιν και ξύλο χωρίς κάτι το ιδιαίτερο θα είναι μια απτα ίδια.

Εν ολίγοις καλό αλλά μέχρι ένα σημείο.

Επεξ/σία από W0zzAp
  • Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παίδες καλησπέρα ψάχνω καμία νέα σειρά, έχω δει γενικά αρκετά ανιμε κυρίως τα πιο mainstream και κάποια πιο ψαγμένα, και σε διαφορετικές κατηγορίες . Αφήστε μου ένα σχόλιο για τα εξής, έκανα κάποιες αναζητήσεις σε γνωστά σαιτ και τα ξεχώρισα δεν ξέρω αν θεωρούνται όλα πιο hidden gems η απλά μου ξέφυγαν. 

1)shouwa genroku rakugo shinjuu (πολύ υψηλή βαθμολογία στο animelist) 

2)hoseki no kuni (no 22!!!! στο mangalist του ίδιου σαιτ /wtf τόσο καλή ιστορία έχει?) 

3)rainbow: nisha rokubou no shichinin rainbow(επίσης ψηλά) 

4)baccano (ότι review υπάρχει στο YouTube το εκθειάζει, είναι και λίγο παλαιότερο βέβαια δεν ξέρω στα σημερινά δεδομένα πως στέκει) 

5)haikyu (και αυτό ψηλά αλλά με χαλάει λίγο το βόλεϊ από σπορτ ανιμε είδα μόνο το hajime no ippo που λάτρεψα κυρίως τη πρώτη σεζόν) 

Αυτα ξεχώρισα πως καμία άποψη η αν μοιάζουν με κάποιο άλλο να ξέρω πάνω κάτω τι να περιμενω

Δημοσ.

To Goblin slayer θα το θυμάμαι μόνο για το πρώτο του επεισόδιο που φάνηκε πολύ promising. Τα υπόλοιπα ήταν απλά αδιάφορα. Καμιά πλοκή, κανένας χαρακτήρας, κανένα γενικά νόημα :P

Στα του αποπάνω ερωτήσχεις έχουμε και λέμε.

1. Σειρά που έχει να κάνει με μια τέχνη στην ιαπωνία το το rakugo, όπου ένας sory teller διηγείται ιστορίες μπροστά στο κοινό. Είναι σειρά με αργό ρυθμό, πολύ και heavy context κείμενο και διαλόγους. Εμένα με κοίμιζε, δε το μπορώ τόσο slow paced σε ανιμε.

2. Δε το χω δει

3. Είναι σειρά που είναι χωρισμένη σε 2 αρκ. Το πρώτο μισό στη φυλακή είναι εξαιρετικό. Θα το βλέπεις το ένα μετά το άλλο. Στο άλλο μισό χάνει όλο αυτό το feeling και γίνεται λίγο slice of life, στη μετά φυλακή ζωή. Είναι καλή σειρά αλλά όχι τέλεια.

4. Αν σ αρέσει σα κόνσεπτ, ότι έχει 10-15 πρωταγωνιστές, σε διαφορετικές ιστορίες και μέρη ο καθένας που μπλέκουν στο τέλος και μεταξύ τους  δες το. Για κάποιον μπορεί να ναι κουραστικό ν αλλάζει κάθε τρεις και λίγο. Και όλο αυτό σε 13 επεισόδια. Είναι ένας αχταρμάς κατ εμέ, αλλά ευχάριστο και με ωραίο σάουντρακ. 

5. Το μαστ σι της πεντάδας που έγραψες. Απλά ξεκίνα το χτες. Η πρώτη σεζόν είναι οκ, μετά όμως απογειώνεται. Τα χει όλα. Από τα καλύτερα sport anime ever.

Δημοσ.
Στις 1/1/2019 στις 2:16 ΠΜ, di maria kun είπε

Παίδες καλησπέρα ψάχνω καμία νέα σειρά, έχω δει γενικά αρκετά ανιμε κυρίως τα πιο mainstream και κάποια πιο ψαγμένα, και σε διαφορετικές κατηγορίες . Αφήστε μου ένα σχόλιο για τα εξής, έκανα κάποιες αναζητήσεις σε γνωστά σαιτ και τα ξεχώρισα δεν ξέρω αν θεωρούνται όλα πιο hidden gems η απλά μου ξέφυγαν. 

1)shouwa genroku rakugo shinjuu (πολύ υψηλή βαθμολογία στο animelist) 

2)hoseki no kuni (no 22!!!! στο mangalist του ίδιου σαιτ /wtf τόσο καλή ιστορία έχει?) 

3)rainbow: nisha rokubou no shichinin rainbow(επίσης ψηλά) 

4)baccano (ότι review υπάρχει στο YouTube το εκθειάζει, είναι και λίγο παλαιότερο βέβαια δεν ξέρω στα σημερινά δεδομένα πως στέκει) 

5)haikyu (και αυτό ψηλά αλλά με χαλάει λίγο το βόλεϊ από σπορτ ανιμε είδα μόνο το hajime no ippo που λάτρεψα κυρίως τη πρώτη σεζόν) 

Αυτα ξεχώρισα πως καμία άποψη η αν μοιάζουν με κάποιο άλλο να ξέρω πάνω κάτω τι να περιμενω

Γενικά με κάλυψε στα περισσότερα ο edel.

Το hoseki no kuni είναι ένα περίεργο και ταυτόχρονα διαφορετικό anime,δεν μπορώ να σου εγγυηθώ αν σου αρέσει αλλά στους περισσότερους άφησε καλή εντύπωση όπως και σε εμένα,τσεκαρε το δεν νομίζω να χάνεις κάτι άλλωστε 12 επεισόδια έχει μόνο.

Όσο για το haikyuu μην κολλάς τι άθλημα σου αρέσει στην πραγματικότητα,όταν ένα anime είναι καλό δεν έχει σχέση με το άθλημα ασχολείται ας είναι κέρλινγκ ή λακρος. Το haikyuu είναι απτά καλύτερα sport anime που έχουν βγει, προφανώς και για μένα όλα είναι κάτω απτό hajime no ippo αλλά υπάρχουν και άλλα εξίσου ενδιαφέρον anime της κατηγορίας.

Το rainbow μου άρεσε και στα δύο κομμάτια και στην φυλακή και μετά το μόνο που με χάλασε είναι κάποιες υπερβολικές σκηνές που είχε μέσα,κατά τ'αλλα πολύ καλό anime και το θεωρώ υποτιμημένο από πλευράς δημοτικότητας.

Τα υπόλοιπα 2 δεν τα έχω δει αν και έχω την εντύπωση ότι θα μου αρέσει το shouwa genroku χωρίς όμως να ξέρω τι παίζει.

Δημοσ.
Στις 16/6/2004 στις 2:25 ΠΜ, Bourdoulas είπε

Capamaru?Einai mipos ayto me ena agoraki poy eixe ena robot kai edine diafores maxe s me allous tipoys poy eixan robot?

H mipos einai ayto me enan tipo poy etroge polla makaronia.....xaxaxa ti 8imi8ika tora......ali8eia mporo na to bro poy8ena ayta?se dvd ......se kana video club.... :D :)

Τζουμαρου λέγεται αυτο με το ρομπατακι που λες φιλε μου. 

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Rustymind23 είπε

Τζουμαρου λέγεται αυτο με το ρομπατακι που λες φιλε μου. 

Μόλις απάντησες σε σχόλιο που γράφτηκε την χρονιά που πήρε η Ελλάδα το euro :P

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, W0zzAp είπε

Πηραμε το Γιούρο.... Πότε εεεεεεε;;; 

😎

• Super Moderators
Δημοσ.
6 minutes ago, W0zzAp said:

Και την Eurovision και τους Ολυμπιακούς. 😛

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Και την Eurovision και τους Ολυμπιακούς. 😛

Σε παρακαλώ την Eurovision την πήραμε ένα χρόνο μετά :D

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το όνειρο της εφηβείας θα πραγματοποιηθεί.  22 Απριλίου με το κολλητό μου κλείσαμε για Ιαπωνία, Τόκυο. Μέχρι τις 2 ΜΑίου. ΘΑ κλάψω.

Και βγήκε σήμερα ολόκληρο το νέο op του Mob Psycho. Είναι total killer

Επεξ/σία από Edel
  • Like 2
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάθομαι και βλέπω το Cells at Work. Bλέπω το anime, αν και έχει και manga.

Αν θυμάστε το "Μια φορα κι έναν καιρό ήταν η ζωή" γαλλικό καρτούν (μεταξύ άλλων διαφόρων "μια φορά κι έναν καιρό ήταν ____" με τους ίδιους χαρακτήρες), ε, παρόμοιο πράγμα αλλά anime-like. :P
Δεν λέω, τίγκα στις κλισεδιές, αλλά βλέπεται πολύ ευχάριστα.

Επίσης αφού τελευταία έχω αρχίσει να ακολουθώ τα /r/manga (το τι άκυρο manga έχω βρει να διαβάσω από εκεί, δεν λέγεται :P) και /r/anime, είπα επιτέλους να διαβάσω και το
Kaguya-sama: Love is War, μιας και έρχεται anime και αν δω romcom που μου κινεί το ενδιαφέρον (έστω και 3 χρόνια μετά απ' όταν πρωτοβγήκε, δεν ξέρω γιατί δεν το είχα κοιτάξει καν μέχρι τώρα), γουστάρω. :P
Έχει πλάκα που συνέχεια προσπαθούν οι 2 πρωταγωνιστές να κάνουν ο ένας τον άλλον να υποκύψει με τα περίεργα σχέδιά τους ή τις σκέψεις τους και φυσικά, stuff happens.

Edit 3: Ελπίζω τώρα να είναι ΟΚ, μιας και δεν έβαλα spoiler tags.

Επεξ/σία από GhostRiderLSOV
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...