W0zzAp Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, nickarmy είπε έχει φοβερό ending γιατι κάποιος να κανει skip ντροπή χαχ, λογικά η σκηνή που δείχνει στο τέλος είναι μετά απο μια μεγάλη μαχη που έχει προηγηθεί (έχω διαβάσιε μανγκα αλλα όχι ως αυτήν που έδειξε ...) Εγώ γνωρίζω προφανώς αφού έχω διαβάσει μέχρι το τελευταίο chapter και είναι πολύ σημαντικά τα γεγονότα που γίνονται σε εκείνο το σημείο και γενικότερα η επόμενη σεζόν θα είναι πολύ ωραία από πλευράς δράσης και από πλευράς στορυ αφού θα εξηγηθούν πάρα πολλά πράγματα. Τα επόμενα chapter που θα κάνουν μεταφορά είναι απτά σημαντικότερα στο manga οπότε περιμένω την επόμενη σεζόν αλλά αργεί δυστυχώς.
Comic maniak Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Στις 15/10/2018 στις 7:23 ΜΜ, W0zzAp είπε Εγώ γνωρίζω προφανώς αφού έχω διαβάσει μέχρι το τελευταίο chapter και είναι πολύ σημαντικά τα γεγονότα που γίνονται σε εκείνο το σημείο και γενικότερα η επόμενη σεζόν θα είναι πολύ ωραία από πλευράς δράσης και από πλευράς στορυ αφού θα εξηγηθούν πάρα πολλά πράγματα. Τα επόμενα chapter που θα κάνουν μεταφορά είναι απτά σημαντικότερα στο manga οπότε περιμένω την επόμενη σεζόν αλλά αργεί δυστυχώς. Εχω διαβασει και εγω ολο το Manga. Για τον φιλο που το εγραφε πριν, ναι, εκεινη η σκηνη στο τελος ειναι υπερβολικα σημαντικη για την ιστορια. Παντως το AOT ειναι ενα αριστουργημα, ετσι; 😁 1
Comic maniak Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, nickarmy είπε Dark ειπε; Χεχε παω να το δω.
Fulgore Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Εγω παντως το εφαγα το spoiler ακι μου για την επομενη season που επιτελους θα δουμε περισσοτερο πιο εντονα οπως φαινεται τον ψιλο ξεχασμενο Armin(δεν λεω κατι παραπανω λογω spoiler). Για να δουμε σε 12 επεισοδια τι θα πρωτο δουμε.
Torasu Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 7 minutes ago, nickarmy said: Γελάνε και τα κοπλιν
Comic maniak Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Fulgore είπε Εγω παντως το εφαγα το spoiler ακι μου για την επομενη season που επιτελους θα δουμε περισσοτερο πιο εντονα οπως φαινεται τον ψιλο ξεχασμενο Armin(δεν λεω κατι παραπανω λογω spoiler). Για να δουμε σε 12 επεισοδια τι θα πρωτο δουμε. Κανε το ψιλο ψηλό😉.
jerry banana Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Στις 16/10/2018 στις 9:14 ΜΜ, nickarmy είπε Aυτο λενε οσοι δεν εχουν δει το αριστουργημα και τον θεο των manga που ονομαζεται "Berserk".
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Ή διάφορα άλλα anime που δεν είναι τόσο mainstream με gore/rape/fucked up situations.
di maria kun Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 to βερσερκ ειναι οτι καλυτερο εχω διαβασει εβερ/το ανιμε βεβαια ηταν της κακιας στιγμης/ps2 cgi και plotholes φουλ,και καμια σχεση αποδοσης ο gantz του μανγκα
Tenshi Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 20/10/2018 στις 7:33 ΜΜ, di maria kun είπε to βερσερκ ειναι οτι καλυτερο εχω διαβασει εβερ/το ανιμε βεβαια ηταν της κακιας στιγμης/ps2 cgi και plotholes φουλ,και καμια σχεση αποδοσης ο gantz του μανγκα Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2018 από Tenshi
di maria kun Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 guts->γκατς->γκαντσ->gantz χαμενοι στην μεταφραση 🤪🙁
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα