najinblue3 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 12 λεπτά πριν, Fulgore είπε Αν ισχύει αυτό τότε όντως καλά κάνουν . Καλα κανουν και εχει γινει τοσο αργο, καθε επεισοδιο 10 λεπτα ειναι recap, και προχωραει με ρυθμους χελωνας. Πλεον δε καταλαβαινω και το hype που υπαρχει. Ξεκινησε τελεια και εγινε μια μετριοτητα Ας βγαζουν 10 επεισοδια, οχι 20+ και να μην προχωραει καθολου το θεμα
Fulgore Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Μετά τα bleach και naruto (το fairy tail ειναι στο τελευταίο arc)ψάχνουν το επόμενο shonen mainstream ψευτο ongoing anime στην Ιαπωνία. Προσωπικά και εγώ έχω χάσει το μεγαλυτερο ενδιαφέρον μου μετά τις πρώτες 2 season. Θα συνεχίσω να το βλέπω,απλά όχι με μεγάλο ενδιαφέρον. Αναμονή για την συνέχεια του mob την μεθεπόμενη season. 1
najinblue3 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 7 ώρες πριν, Fulgore είπε Μετά τα bleach και naruto (το fairy tail ειναι στο τελευταίο arc)ψάχνουν το επόμενο shonen mainstream ψευτο ongoing anime στην Ιαπωνία. Προσωπικά και εγώ έχω χάσει το μεγαλυτερο ενδιαφέρον μου μετά τις πρώτες 2 season. Θα συνεχίσω να το βλέπω,απλά όχι με μεγάλο ενδιαφέρον. Αναμονή για την συνέχεια του mob την μεθεπόμενη season. Μακαρι να πλησιαζε εστω και λιγο τo ξεκινημα του Ihcigo η του Naruto. Περα απο το πολυ καλο animation, δε βρισκω τπτ αλλο αξιολογο πλεον και η κοιλια ξεκινησε απο τη 2η σεζον ηδη. Σε καθε season υπαρχει μια μαχη που ειναι επικη, και μετα το χαος. Μακαρι να παρει τα πανω της στην επομενη
W0zzAp Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ την τρίτη σεζόν του academia την βρήκα ελαφρώς καλύτερη απτην προηγούμενη. Είχε βέβαια one for all το πολύ ωραίο επεισόδιο deku bakugo που έκαναν την καλύτερη δυνατή μεταφορά απτό manga και το αρκετά ενδιαφέρον licence exams που υπήρχαν και κάποιες εκπλήξεις από μερικά άτομα που δεν τα κατάφεραν. Ο ρυθμός πάλι είναι λίγο αργός αλλά σε επίπεδα που δεν με ενοχλεί τόσο πολύ(οποίος έχει δει το anime του one piece καταλαβαίνει τι θα πει αργός ρυθμός). Πολύ σωστή η επιλογή από το studio bones να βγάζει μια 25ρια επεισόδια την σεζόν και να κάνει παύσεις παρά να το κάνει ongoing που εκεί θα εμφανίζονται μεγαλύτερα προβλήματα όπως πολύ αργός ρυθμός σίγουρα filler και κατώτερο animation όπως γίνεται στα περισσότερα long running ongoing. Πάντως από αυτή την σεζόν ξεχώρισα μερικά anime που ήταν αρκετά καλύτερα απ'οτι περίμενα. Το hataraku saibou ήταν τεράστια έκπληξη και μου άρεσε πάρα πολύ από την θεματολογία έως τους χαρακτήρες και βέβαια το διδακτικό περιεχόμενο άνετα το θεωρώ και anime της σεζον. Το grand blue κωμωδία της σεζόν σε κάθε επεισόδιο έριχνα πολύ γέλιο και δεύτερο το asobi asobase που θεωρώ λίγο υπερβολικές της βαθμολογίες αλλά γι'αυτό που έκανε το έκανε σωστά. Επίσης σε πολύ υψηλό επίπεδο οι voice actress,δεν αναφέρω γενικά την δουλειά που κάνουν οι άνθρωποι αλλά εδώ χρειάζεται μια αναφορά γιατί δίνουν ρεσιτάλ. Από απογοητεύσεις σίγουρα μπαίνει το persona 5 που δεν έχω παίξει το παιχνίδι αλλά περίμενα κάτι πιο ενδιαφέρον(θα υπάρξει πάντως και συνέχεια απ'οτι διάβασα). Σίγουρα φταίνε τα λιγοστά επεισόδια σε σχέση με τις 90+ ώρες που είναι το game,αλλά νομίζω ότι το ίδιο το game δεν είναι εύκολο για να γίνει μεταφορά σε anime ίσως λόγω της θεματολογίας που είναι,κάτι παρόμοιο θεωρω που έγινε με το gyakuten saiban το οποίο έρχεται δεύτερη σεζόν. Έχω ακόμα λίγα anime να δω για να τελειώσει και αυτή η σεζόν. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2018 από W0zzAp
Fulgore Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 To Persona 5 ειναι και για μενα απογοητευση που εχω παιξει το παιχνιδι σε ενα μονο πραγμα.Αν και σαν anime ηταν spot on σε οτι εδειξε απο πλευρας ιστοριας και με βαση και τα λιγα επεισοδια. Εκοψαν την σειρα χωρις να δειξουν το τελευταιο Παλατι/κακο και μετα απο αυτο το τελευταιο κομματι που αφορα στο τελευταια υπερφυσικο κομματι του πως πηραν τις δυναμεις τους και το τελος. Δηλαδη αφησαν απεξω ενα 15-20% ξερω γω. Δεν ξερω τι θα κανουν αργοτερα και αν θα βγαλουν ova,αλλα οπως και να χει ειναι πολυ κακη επιλογη ετσι οπως το καναν.
W0zzAp Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Εφόσον έχουν ανακοινώσει συνέχεια δεν έχω θέμα που το έκοψαν εκεί,απλά γενικά κάτι δεν με τράβαγε απτην αρχή σε αυτό το anime.
najinblue3 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Fulgore είπε Σημερα τελευταιο επεισοδιο Overlord. εχει γινει μακραν απο τα αγαπημενα μου, ενα ανιμε που δεν περιμενα ποτε Ainz ❤️ Σε 4 μερες ξεκιναει το radiant στο crunchyroll, βασισμενο σε Γαλλικο Manga, το περιμενω πως και πως Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2018 από najinblue3
Torasu Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Μου διέφυγε το Golden Kamuy από ανοιξιάτικη season· φαίνεται ενδιαφέρον με πρωτότυπο setting που δεν έχει εξερευνηθεί πολύ. Έχει και Man with a Mission OP To Radiant μοιάζει αρκετά υποσχόμενο. Και φυσικά Part 5 JoJo, 'nough said.
W0zzAp Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 18 λεπτά πριν, Torasu είπε Μου διέφυγε το Golden Kamuy από ανοιξιάτικη season· φαίνεται ενδιαφέρον με πρωτότυπο setting που δεν έχει εξερευνηθεί πολύ. Έχει και Man with a Mission OP To Radiant μοιάζει αρκετά υποσχόμενο. Και φυσικά Part 5 JoJo, 'nough said. Πολύ ενδιαφέρον και πρωτότυπο το golden kamuy. Σοβαρό και αστείο ταυτόχρονα το μόνο που θα ήθελα να είχε λίγο καλύτερο animation. Περιμένω σε λίγες μερες την 2η σεζόν. Απτην καινούργια σεζόν πάντως με εξερεση τα γνωστά sequel sao fairy tail και tokyo ghoul,ίσως να ξεχωρίσει το Goblin Slayer και το That Time I Got Reincarnated as a Slime που έχει πρεμιέρα σήμερα και απ'οτι λένε οι αναγνώστες του manga είναι ενδιαφέρον. Όσο για το radiant θα περιμένω για σχόλια. Πάντως πολύ ενδιαφέρον που οι Ιάπωνες κάνουν μεταφορά γαλλικού manga. 1
Edel Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 N' αναφέρουμε πως το Σάββατο έχουμε και το νέο Jojo. Ότι πιο αναμενόμενο για μένα μέσα στο 2018. 1
Sasuke_Uchiha Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ πάντως νομίζω πως αρρώστησα. Είδα μέσα σε 1.5 μήνα όλα τα επεισόδια Naruto μαζί με το Shippuden και 60 επεισόδια Boruto. (Μαζί και λίγα filler που είχαν πλάκα) οπότε μιλάμε για 700 επεισόδια σίγουρα. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2018 από Sasuke_Uchiha 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Μετά το Kancolle (Kantai Collection), τώρα το Azur Lane (το άλλο παιχνίδι με WW2 ship-girls) βγάζει anime. 2
nickarmy Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 ooo την τελευταία εβδ+ έχει πέσει πολύ κάψιμο (αφού δνε βγαζουν κανα ευρωπαικό server οι Japanese )
Edel Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Προπαρασκευή σήμερα και ο Oda Sensei απαιτεί να σέβεστε και να μη λέτε κακά λόγια για το ρυθμό του One Piece 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα