najinblue3 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, Edel είπε Όταν σκας στη δουλειά στο γραφείο με μπλούζα Hunter x Hunter και 3 γκομενάκια σου λένε "τι ωραία μπλούζα" απο που το πηρες? Επικ και εγω θελωω τα κομενακια ητανε καλα ? Γνωμουλα? Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2018 από najinblue3
lak10 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 απο τα anime του netflix αξιζει κανενα. παλαιοτερα που ειχα αμερικανικο ειχα λιαωσει το Nana με ειχε ξετρελανει . Τωρα αρxισα το guslinger girl ειδα το πρωτο επεισοδιο και μου φανηκε καλο
najinblue3 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, lak10 είπε απο τα anime του netflix αξιζει κανενα. παλαιοτερα που ειχα αμερικανικο ειχα λιαωσει το Nana με ειχε ξετρελανει . Τωρα αρxισα το guslinger girl ειδα το πρωτο επεισοδιο και μου φανηκε καλο ναι αξιζουν, αλλα αν δεν γραψεις ονοματα δε μπορω να σου πω αναλυτικα In other news ,Ainz has transcended beyond Kings, LMAO Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2018 από najinblue3
Comic maniak Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Τελειωσα αλλα δυο anime. Τo magi και το Adventures of Sinbad που ειναι το support story του. Τα προτεινω😁.
Edel Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Θεέ μου! Επιτέλους! Sport Shounen της υπερβολής να πορωνόμαστε!!! Σκάλωμα μεγάλο μέχρις στιγμής, ost ξεσηκωτικό, αγώνες υπερφυσικοί, ρεαλισμός 0, αγνό καθαρό παρθένο sport Shounen
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Θα έχουμε λίγο Gintama ακόμα. Gintama continues in Jump GIGA Sorachi's explanation for shift to Giga and Gintama's ending Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2018 από GhostRiderLSOV 1
*nenya* Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 On 04/09/2018 at 16:18, Edel said: Όταν σκας στη δουλειά στο γραφείο με μπλούζα Hunter x Hunter και 3 γκομενάκια σου λένε "τι ωραία μπλούζα" Kurapikaaaaaaaa ❤️ ο αγαπημενος μου στο HxH.
najinblue3 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Βγηκε το Bleach στο Netflix, και διαβαζω καλες κριτικες, καποιος φουρνος θα γκρεμιστικε xD 1
Edel Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Απλά μυθικό το τελευταίο τσάπτερ του Gintama. Όπως έπρεπε να είναι σε αυτή την επική σειρά. Με αυτοτρολλάρισμα και αυτοξεφτίλισμα που τα σκάτωσε ο γορίλλας με τις ημερομηνίες και θα έχει συνέχεια στο Jump Giga που θα βγει το Δεκέμβρη. Εκεί λογικά θα έχει όσες σελίδες θέλει ο Sorachi να κλείσει μια και καλή την ιστορία. Αποτίμηση της σειράς δε θα κάνω. Θα περιμένω το οριστικό τέλος αλλά ότι και να ναι η γνώμη για το Gintama είναι πλέον δεδομένη εδώ και χρόνια. ότι καλύτερο έχει βγάλει ο πλανήτης γη
StringKIller-gr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 15/9/2018 στις 8:41 ΜΜ, najinblue3 είπε Βγηκε το Bleach στο Netflix, και διαβαζω καλες κριτικες, καποιος φουρνος θα γκρεμιστικε xD Εχθές ειδα την ταινία, ξενέρωσα πααααρα πολύ, τα εφε τουλάχιστον μέτρια, ηθοποιία πουθενά. Κακός το είδα, μου χαλασε πολύ την γεύση. Μην το δείτε. Να δειτε castlevania. Ακομα και η ταινια του death note καλύτερη ήταν.
najinblue3 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 20 λεπτά πριν, StringKIller-gr είπε Εχθές ειδα την ταινία, ξενέρωσα πααααρα πολύ, τα εφε τουλάχιστον μέτρια, ηθοποιία πουθενά. Κακός το είδα, μου χαλασε πολύ την γεύση. Μην το δείτε. Να δειτε castlevania. Ακομα και η ταινια του death note καλύτερη ήταν. Κριμα που δε σ αρεσε, θα κατσω να την δω οταν βρω λιγο χρονο, εδω ειδα το full metal alchemist...
Edel Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν ήθελα να το παραδεχτώ αλλά πλέον δε μπορώ να κρυφτώ παραπάνω. Δε καταλαβαίνω μία απ όσα διαβάζω στο Hunter x Hunter. Αυτή η δουλειά με τα hiatuses δε βοηθάει καθόλου την ήδη δύσκολη κατάσταση στο τρέχον arc. Νέο τσάπτερ και λίγα πράγματα θυμάμαι ή έχω συγκρατήσει. Μακάρι να γίνει μια μέρα animated να το δούμε μαζεμένο
Sanjuro Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Έχω κόψει τα anime εδώ και 4-5 χρόνια, το τελευταίο anime που έχω δει ήταν το Attack on Titan (1η σεζόν) και αυτό μόνο επειδή έχω έναν φίλο μποντιμπιλνταρα που γουστάρει να βλέπει δυνατά τέρατα κλπ και είπα να του το δείξω μπας και γουστάρει. Πριν απ'αυτό ήμουν έως και φανατικός των anime... είχα δει άπειρες σειρές, πήγα στην Ιαπωνία ταξίδι σε κάποια φάση κλπ κλπ. Όπως και να'χει, ψάχνω να αρχίσω να βλέπω και λίγα anime ξανά. Έχουν περάσει αρκετά χρόνια κάτι καλό θα έχει βγει θέλω να πιστεύω. Τυπικά Shounen δεν το βλέπω να την παλεύω να δω. Θέλω να δω κάτι πραγματικά καλό που βγήκε τα τελευταία χρόνια. Μερικά πράγματα που μου άρεσαν: Nichijou, lucky star, Azumanga Daioh, Mawaru Penguindrum, Kaiba, Hajime no Ippo, mononoke, monster, Legend of galactic heroes, Paranoia Agent, Papurika, Usagi Drop, Karafuru, Eve no Jikan, Yamishibai, Ojii-san no lamp, Seirei no moribito, Ping-pong, Grave of the fireflies, Mononoke Hime. Έχει κάποιος καμιά πρόταση;;
nickarmy Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 αφού σου άρεσε το nichijou τσέκαρε το Asobi Asobase διαμαντάκι 1
nickarmy Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Hataraku Saibou, εντάξει στο σημερινό ανέβασα παλμούς ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα