Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να προσθέσω και εγω μερικά

1) Death Frenzy (πολύ αργή εξελυξη πλοκής traditional samurai)

2) 5 centimeters per second. (3 ιστορίες πολύ ομορφο).

3) Witchblade

4) Great Teacher Onizuka

5) Spice and Wolf

6) Eden of the East

Δημοσ.

Ποιος βλέπει αγγλικά dubs?

Και ναι , σκότωσε όλες τις ψυχές εκτός από μια, αλλά δεν είναι αδύναμος. Είναι ένα πανίσχυρο βαμπίρ , απλά δεν είναι το κινούμενο κάστρο που ήταν πριν. Και έχει να κάνει με τον γατάνθρωπο (shroedinger cat) . Ο οποίος βρίσκεται παντού και πουθενά. Και τρέχα γύρευε εδώ που τα λέμε.

Λοιπον να πω και εγω τι καταλαβα και τι δεν καταλαβα.

Ο Alucard ειναι το ιδιο σχεδον δυνατος με πριν αλλα δεν εχει τον στρατο των familiars μαζι του πλεον επειδη σκοτωσε μια μια τις ψυχες.Επισης πλεον εχει την δυναμη του Schroedinger οποτε παλι δεν τον αγγιζει κανεις.Αυτο που δεν καταλαβα ειναι γιατι κανει τον κοπο να σκοτωσει ολες τις ψυχες που εχει εκτος απο μια.

Δημοσ.

στο εκτελεστικό τώρα...

Χαχαχα ξερω τι εννοεις. Σπανια και που αναλογα το anime μπορει να θελησω και εγω να δω το dub και ας ειναι cheesy και κακο. Παραδειγμα τοσο το hellsing οσο και το monster και το Berserk ειναι ιστοριες που συμβαινουν στην Ευρωπη. Προτιμω λοιπον να ακουω αγγλικα απο το να ακουω japanεζικα. Καθαρα και μονο για λογους "αυθεντικοτητας" στο σκηνικο.

Δημοσ.

το μόνο που είναι meant to be in english είναι τό black lagoon αν κ πάλι δεν μπόρεσα να το δω στην αγγλική,ξενέρωνα στο κάθε λεπτό!

btw δείτε το,διαβάστε το είναι must!

Δημοσ.

Λοιπον ηθελα να μαθω τι συμβαινει στον Alucard οταν εξαφανιζεται

Δηλαδη λεει οτι σκοτωσε ολες τις ψυχες εκτος απο μια.Αυτο σημαινει πλεον οτι ειναι αδυναμος?Και για ποιο λογο ακριβως το εκανε αυτο??

Κ τελος αν ξερουμε τι θα γινει με τα αγγλικα dubs των 5,6,7,8 OVA

εγω δεν βρησκω τα subs σε 720p

τα κανανε licencend κετσι?

Δημοσ.

blood-c

ωραια το λεπον

ετσι και ειχαν βγαλει το censoring και το κανανε λιγακι μικροτερο

θα μπορουσα να πω οτι

"δεν υπαρχει"

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω φτάσει στο 95 επεισόδιο του D.gray-man και δύο έχω να πω. ΤΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ anime είναι αυτό και δεύτερον τι να κάνω τώρα που θα φάω την πίκρα στο 103 :cry: . (lavi rocks)

Θα ήθελα να δω τι animes προτείνονται σε αυτό το thread μιας και έχω γίνει ψιλολάτρης του είδους αλλά μου είναι αδύνατον να κάτσω να δω 100 σελίδες εκτός αν επενδύσω τις διακοπές μου σε αυτό :fear: . Ψάχνω πάντως κάτι καινούριο.

Έχω δει one piece, code geass, death note. Άπειρα ενθουσιασμένος απο όλα. Πείτε κάνα anime μόνο απο αυτά που σας άρεσαν υπερβολικά (θα προτιμούσα όχι τεράστιες σειρές όπως one piece)

Επεξ/σία από D4rkst3EL
  • Super Moderators
Δημοσ.

το anime του D. Gray-man τελειώνει και το manga από εβδομαδιαίο που κάποτε ήταν βγαίνει κάθε 1-2 μήνες...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

το anime του D. Gray-man τελειώνει και το manga από εβδομαδιαίο που κάποτε ήταν βγαίνει κάθε 1-2 μήνες...

Το anime του D. Gray-man εχει τελειωσει εδω και κατι χρονια!!!!

• Super Moderators
Δημοσ.

Το anime του D. Gray-man εχει τελειωσει εδω και κατι χρονια!!!!

δεν εννοούσα ότι τελειώνει τώρα, αλλά το ότι δεν συνεχίζεται όπως το manga...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...