Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειδα AOT, ωραιο ιντρο αλλα τα προσωπα και το animation μου φανηκαν λιγο περιεργα να πω την αληθεια. Προσεξα οτι αλλαξανε σε καποιους και τον ηθοποιο/φωνη

μακαρι να βγαζανε ολα τα επς μαζεμενα δεν μπορω να περιμενω για το επομενο

ειναι και πολλα φετο 😛

Επεξ/σία από najinblue3
  • Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, DJTaurus είπε

Ποιο καλό παιδί θα μας δώσει ένα stream link του AOT?

guest pass για crunchyroll 48 ωρες 

GCRR5RJUTRZ

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, najinblue3 said:

guest pass για crunchyroll 48 ωρες 

GCRR5RJUTRZ

Ευχαριστώ για το pass. Ρε συ εκεί που συνωμοτούσε η γερουσία έδειξε έναν τύπο με λευκή ένδυση που δεν μίλησε..... σε χαρακτηριστικά προσώπου μου θυμισε τον ape titan. Δεν έχω διαβάσει το manga απλά υποθέτω ότι μπορεί κ να είναι το ίδιο άτομο. 

Επεξ/σία από DJTaurus
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, DJTaurus είπε

Ευχαριστώ για το pass. Ρε συ εκεί που συνωμοτούσε η γερουσία έδειξε έναν τύπο με λευκή ένδυση που δεν μίλησε..... σε χαρακτηριστικά προσώπου μου θυμισε τον ape titan. 

δουλεψε? επισης, το crunchy εχει free pass 1 μηνα, μολις το ανακοινωσε

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 minutes ago, najinblue3 said:

δουλεψε? επισης, το crunchy εχει free pass 1 μηνα, μολις το ανακοινωσε

Δεν χρειάστηκε το είδα με το free όπως είπες.  Ευχαριστώ πάντως. :)

https://www.masterani.me/

Επεξ/σία από DJTaurus
Δημοσ.

Καλη αρχη το Attack αλλα το Intro ειναι out of place και δεν ταιριαζει καθολου στην σειρα.

Το animation οντως δειχνει να ειναι του υψους και του βαθους αναλογα τις σκηνες.

Δημοσ.

Dark warrior momon, momonga sama, ainz sama εχουμε μπερδεψει τα μπουτια μας

το ανιμε αυτο ειναι λατρεια 😍κλαιω με εκφρασεις momonga sama, πολυ καλο και το 3ο

Δημοσ.

Εξακολουθει παντως να εχει παρα πολυ αργο ρυθμο το anime  οπως επιβεβαιωνουν και οσοι εχουν διαβασει το Light Novel.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Fulgore είπε

Εξακολουθει παντως να εχει παρα πολυ αργο ρυθμο το anime  οπως επιβεβαιωνουν και οσοι εχουν διαβασει το Light Novel.

στεγνα σκεφτομαι να τα παραγγειλω απο το αμαζον, εχει γινει πλεον απο τα αγαπημενα μου ανιμε, οτι παει αργα δεν με ενοχλει, απλα καποια πραγματα απο τη 1η σεζον δε τα θυμαμαι, σε σχεση με το 3ο επεισοδιο ας πουμε

Δημοσ.

Εμενα με ενοχλει γιατι ειναι 13 επεισοδια μονο η season σε αντιθεση πχ με το Academia που και να χαμηλωσει στροφες δεν τους πειραζει γιατι εχουν καθε season 24 επεισοδια.

Και βεβαια εκατσε τωρα καλα με το Overlord που η 2ρη και η 3η season κυκλοφορησαν κοντα μεταξυ τους.

Για σκεψου ομως την 1η season που ειναι του 2015 που επρεπε να περιμενουμε κοντα 3 χρονια για να δουμε την 2ρη.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Fulgore είπε

Εμενα με ενοχλει γιατι ειναι 13 επεισοδια μονο η season σε αντιθεση πχ με το Academia που και να χαμηλωσει στροφες δεν τους πειραζει γιατι εχουν καθε season 24 επεισοδια.

Και βεβαια εκατσε τωρα καλα με το Overlord που η 2ρη και η 3η season κυκλοφορησαν κοντα μεταξυ τους.

Για σκεψου ομως την 1η season που ειναι του 2015 που επρεπε να περιμενουμε κοντα 3 χρονια για να δουμε την 2ρη.

To deku τον βλεπω με το ζορι, και αυτο γτ επενδυσα αρκετα χρονο να δω 50+ επς. Πραγματικα γινεται μια μαχη, μετα 20 επεισοδια τουρνουα μαθηματα και ιστοριες, εδω μας εδειχνε τα δωματια στο προηγομουμενο, ελεος... πολυ βαρετο ειναι πλεον και δε το ευχαριστιεμαι

το overlord δεν τον βαριεμαι στιγμη, γτ μου αρεσει και το genre παρα μα παρα πολυ, και βλεπουμε τον κακο στην ουσια να μην εχει ιδεα τι θελει να κανει, και αποφασιζουν οι guardians oπως ο demiurge xD

Μιας και ανεφερες τα light novels, τα εχει και στο comixology αρκετα φτηνα, παιζει να αρχισω να τα διαβαζω asap 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειδα και εγω το πρωτο επεισοδιο της 3ης σεζον του AoT.Ωραιο ξεκινημα,δεν βρηκα κατι αρνητικο ως προς το animation που αναφερατε,αν μου πειτε καποια σκηνη που ειδατε και πιθανως μου ξεφυγε.Το opening εκτος τοπου και χρονου οχι οτι ειναι κακο μια χαρα ειναι αλλα για το συγκεκριμενο anime δεν ταιριαζει,καλυτερη επιλογη θα ηταν να εμπαινε για ending.

Για το overlord ναι ο ρυθμος ειναι σχετικα αργος και με βαση τα ατομα που διαβαζουν το light novel υπαρχουν πολλα κομματια ανα volume που δεν δειχνουν στο anime.Γενικα υπαρχουν αρκετα αρνητικα σχολια ως προς την μεταφορα του απο light novel σε anime.Δυστυχως αισθανομαι οτι και αυτη η σεζον θα κινηθει στα επιπεδα της 2ης που την βρηκα αρκετα μετρια.

Ωραια τα πρωτα 2 επεισοδια του Grand Blue,αρκετο γελιο και εχω περιεργεια πως θα εξελιχθουν τα πραγματα στα επομενα επεισοδια.

Φοβερο και το ξεκινημα στην καινουργια σεζον του Gintama,αν και το κοβω παλι για 12 επεισοδια να βγαζουν και μετα επομενη σεζον μετα απο 6 μηνες.....

Επεξ/σία από W0zzAp
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, najinblue3 είπε

βλεπουμε τον κακο στην ουσια να μην εχει ιδεα τι θελει να κανει, και αποφασιζουν οι guardians oπως ο demiurge xD

Γιατι ο Ainz ειναι ο κεντρικος κακος?

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Γιατι ο Ainz ειναι ο κεντρικος κακος?

Βασικα αυτη ειναι ολοι η ιδεα ο Ainz και ολο το guild που δουλευει για αυτον λειτουργουν σαν "κακοι",μιας και στο τελος θελουν να κανουν παγκοσμια αυτοκρατορια.Απλα ο Ainz ειναι ο καλοκαρδος της υποθεσης αλλα δεν θελει να το πολυδειχνει.

Αυτο παρουσιαστηκε πολυ ωραια στην 2η σεζον με τους lizardman που ηταν οι καλοι της υποθεσεις και ηρθαν ας που με οι κακοι να τους κατακτησουν και βασικα αυτο ηταν αυτο το κομματι που μου αρεσε περισσοτερο απο ολη την 2η σεζον.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...