Fulgore Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, Comic maniak είπε Μερικα amime/manga απο εμενα Twin Star Exorcists Το ξεκινησα αρκετα ζεστα το συγκεκριμενο αλλα καπου στην μεση(επειδη εχει και μπολικα επεισοδια)αρχισε να με κουραζει και δυστηχως το παρατησα περιπου στα μισα γιατι δεν αντεξα αλλο. Τεραστια ανακυκλωση του ιδιου και του ιδιου περιεχομενου,πολυ αργη εξελιξη των πραγματων,ψιλο αδιαφοροι δευτερευοντες χαρακτηρες,επαναλαμβανομενα αστεια(κυριως γυρω απο τους 2 που εμεναν στο ιδιο σπιτι). Συμπαθητικο anime αλλα θα μπορουσε και πολυ καλυτερα να αξιοποιησει τα 60επεισοδια του.Ισως το manga να ειναι καλυτερο απο την αντιστοιχη μεταφορα του anime δεν ξερω. Μου φανηκε σαν ενα κατωτερο Ao no Exorcist.
W0zzAp Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 24 λεπτά πριν, Fulgore είπε Το ξεκινησα αρκετα ζεστα το συγκεκριμενο αλλα καπου στην μεση(επειδη εχει και μπολικα επεισοδια)αρχισε να με κουραζει και δυστηχως το παρατησα περιπου στα μισα γιατι δεν αντεξα αλλο. Τεραστια ανακυκλωση του ιδιου και του ιδιου περιεχομενου,πολυ αργη εξελιξη των πραγματων,ψιλο αδιαφοροι δευτερευοντες χαρακτηρες,επαναλαμβανομενα αστεια(κυριως γυρω απο τους 2 που εμεναν στο ιδιο σπιτι). Συμπαθητικο anime αλλα θα μπορουσε και πολυ καλυτερα να αξιοποιησει τα 60επεισοδια του.Ισως το manga να ειναι καλυτερο απο την αντιστοιχη μεταφορα του anime δεν ξερω. Μου φανηκε σαν ενα κατωτερο Ao no Exorcist. Θυμαμαι το ειχες παρατησει λιγο πριν μπει στο ανωτερο κομματι που εφτασε το συγκεκριμενο anime.Οχι οτι εχασες κατι το τρομερο :P αλλα ειχες που ειχες δει την αρχη που ηταν σαπιλα θα μπορουσες να δεις και το υπολοιπο.Στην ουσια το 2ο μισο ηταν το αξιολογο μερος του sousei no onmyouji.Καλα το manga δεν προκειται να το αγγιξω ναι μεν μπορει να ειναι καλυτερο απτο anime αλλα απτην αλλη δεν προκειται να δω και κατι διαφορετικο απτα γνωστα shounenιστικα κολπα. Και μιας και ανεφερες το blue exorcist στο σημειο που ειναι τωρα το manga(οποιος το διαβαζει εκτος απο μενα :P ) ειναι πιθανως το καλυτερο σημειο που εχει βρεθει ή εχει να βρεθει καιρο,στο οποιο αχνοφαινεται και το φιναλε,αλλα δεν νομιζω να τελιωσει στο προσφατο μελλον.
Fulgore Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, W0zzAp είπε Θυμαμαι το ειχες παρατησει λιγο πριν μπει στο ανωτερο κομματι που εφτασε το συγκεκριμενο anime.Οχι οτι εχασες κατι το τρομερο αλλα ειχες που ειχες δει την αρχη που ηταν σαπιλα θα μπορουσες να δεις και το υπολοιπο.Στην ουσια το 2ο μισο ηταν το αξιολογο μερος του sousei no onmyouji.Καλα το manga δεν προκειται να το αγγιξω ναι μεν μπορει να ειναι καλυτερο απτο anime αλλα απτην αλλη δεν προκειται να δω και κατι διαφορετικο απτα γνωστα shounenιστικα κολπα. Και μιας και ανεφερες το blue exorcist στο σημειο που ειναι τωρα το manga(οποιος το διαβαζει εκτος απο μενα ) ειναι πιθανως το καλυτερο σημειο που εχει βρεθει ή εχει να βρεθει καιρο,στο οποιο αχνοφαινεται και το φιναλε,αλλα δεν νομιζω να τελιωσει στο προσφατο μελλον. Μα γιαυτο ακριβως τον λογο το παρατησα.Οταν ειναι και εχω φτασει σε σημειο να χασω το ενδιαφερον μου για μια σειρα και να βαριεμαι την ζωη μου,εκει η σειρα εχει χασει τον σκοπο της να μου προσφερει ψυχαγωγια και αρα ειτε θα την εβλεπα μεχρι το τελος απλα απο πεισμα να την ολοκληρωσω ή θα την ντροπαρα οπως ειναι και το σωστο και λογικο,μιας και ειμαι κατα του να βλεπεις κατι με το ζορι. Και αυτο παει και για πολλα αλλα anime οπως και το Beelzebub που και αυτο το εκανα drop μετα την μεση,γιατι απο ενα σημειο και μετα δεν μου τραβαγε το ενδιαφερον οπως στην αρχη. Αυτη ειναι κιολας η εννοια του drop. 1
Fulgore Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Απο αυτο το Σ/Κ ξεκινανε και τα νεα ανιμε της καλοκαιρινης season https://myanimelist.net/anime/season 1
Edel Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 23 λεπτά πριν, Fulgore είπε Απο αυτο το Σ/Κ ξεκινανε και τα νεα ανιμε της καλοκαιρινης season https://myanimelist.net/anime/season https://myanimelist.net/anime/37338/Chuukan_Kanriroku_Tonegawa Μόνο και μόνο για τις μύτες και τη φωνή του narrator, αν υπάρχει, θα το ξεκινήσω κατά τ άλλα κλασικά θα πάω στα safe, Gintama και Titan, μέχρι να βγουν πρώτες βαθμολογίες για τις νέες σειρές!
Fulgore Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγω Attack και Overlord+οτι εμεινε απο προηγουμενη season δηλαδη persona,academia,steins και ισως δω για το γαμωτο το DxD που τελειωσε. Πλεον εχω κοψει τα πολλα anime(πιο παλια για οσους συμμετειχαν θα με ειχαν πετυχει που εβλεπα και 10-11 anime καθε season περιπου βεβαια με αρκετες μετριες σειρες) γιατι εχω ψιλο βαρεθει που ειναι τα περισσοτερα μια απο τα ιδια απο πλευρας περιεχομενου+του οτι αν βλεπω πολλα anime(+αν διαβαζω και manga)μετα χρονος για gaming δεν υπαρχει. Αρα παω με την νοοτροπια να βλεπω συνηθως οτι εχει γυρω στο 7.90 με 8 και πανω στο mal εκτος αν ειναι κατι που μου τραβαει το ενδιαφερον ή θα το δω ουτως ή αλλως οπως πχ το Persona 5(το οποιο εχει φαει χωρις λογο χαντακωμα). Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2018 από Fulgore
Nidonas Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 40 minutes ago, Fulgore said: Απο αυτο το Σ/Κ ξεκινανε και τα νεα ανιμε της καλοκαιρινης season https://myanimelist.net/anime/season Το Grand Blue είναι φοβερό. Από τα πιο ωραία κωμικά manga. Βλέπω πως ο σκηνοθέτης είναι ο αρχικός σκηνοθέτης του Gintama. Ο τύπος ξέρει τί πρέπει να κάνει για να βγει καλή μεταφορά. Ελπίζω για κάτι καλό.
Fulgore Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 6 λεπτά πριν, Nidonas είπε Το Grand Blue είναι φοβερό. Από τα πιο ωραία κωμικά manga. Βλέπω πως ο σκηνοθέτης είναι ο αρχικός σκηνοθέτης του Gintama. Ο τύπος ξέρει τί πρέπει να κάνει για να βγει καλή μεταφορά. Ελπίζω για κάτι καλό. Δεν μπορω να πω οτι με τραβηξε το trailer αλλα και η συνοψη του συγκεκριμενου. Αν δω και αρεσει σε αρκετο κοσμο ισως το τσεκαρω αλλα ως τωρα με αυτα που ειδα,το προσπερναω.
W0zzAp Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Η σεζον εχει ηδη ξεκινησει με καποια anime.Αυτα που θα δω σιγουρα ειναι τα γνωστα sequel AoT-Gintama-Overlord και απτα καινουργια σιγουρα grand blue(ειμαι σιγουρος οτι υπαρχει καποιος λογος που ειναι τοσο γνωστο με πολυ καλες βαθμολογιες),banana fish το οποιο βασιζεται σε αρκετα παλιο manga το οποιο εχει τελιωσει αρα υποθετω οτι θα δουμε πληρη μεταφορα κατι που εχει ξανακανει το studio mappa με το inuyahiski αλλα και το ushio to tora(μην πειτε τιποτα για το ονομα του στουντιο :P) πιθανολογω οτι θα δω το hanebado που ειναι sport anime με μπαντμιντον.....εχω δει αρκετα αθλητικα anime οποτε why not και το hataraku saibu που ειναι κωμικο και εχω ακουσει καποια καλα λογια.Απο κει και περα οτι βρεξει ας κατεβασει,αν υπαρξει καποιο anime που ξεχωρισει θα του ριξω μια ματια. Η αληθεια ειναι οτι δεν εχει τρανταχτα ονοματα η σεζον με εξερεση 2-3 sequel αλλα θετικο ειναι οτι υπαρχουν καινουργια anime ασχετα αν θα βγουν καλα ή κακα.Για αρχη θελω να τελιωσω τα anime της προηγουμενης σεζον για να αρχισω της επομενης.
najinblue3 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Σε 3 μερες τελειωνει το Darling, το αγαπημενο μου φετινο μακραν, με ωραια τα τελευταια επεισοδια(που δεν το περιμενα), μακαρι να βγει κατι παρομοιο το καλοκαιρι. Σημερα τελευταιο επεισοδιο Megalobox που ηταν και αυτο παρα πολυ καλο Αυριο ξεκιναει το how not to summon a Demon lord που ειναι απo αυτα που περιμενω μαζι με Overlord. Eυτυχως το crunchyroll εχει τα περισσοτερα απο αυτα που θα δω
W0zzAp Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 4 ώρες πριν, najinblue3 είπε Σε 3 μερες τελειωνει το Darling, το αγαπημενο μου φετινο μακραν, με ωραια τα τελευταια επεισοδια(που δεν το περιμενα), μακαρι να βγει κατι παρομοιο το καλοκαιρι. Σημερα τελευταιο επεισοδιο Megalobox που ηταν και αυτο παρα πολυ καλο Αυριο ξεκιναει το how not to summon a Demon lord που ειναι απo αυτα που περιμενω μαζι με Overlord. Eυτυχως το crunchyroll εχει τα περισσοτερα απο αυτα που θα δω Τωρα να σου πω την αληθεια οτι απο τοτε που μαθαμε τα μυστικα(τα οποια ηταν αρκετα προβλεψιμα)νομιζω επεσε αρκετα το anime.Θα πω δυο πραγματα οταν ολοκληρωθει για πληρη αποψη,συνολικα ομως μου αρεσε και σαν ιδεα αν και θα ηθελε να υπηρχε καλυτερη εκτελεση. Το megalobox μονο το τελευταιο επεισοδιο εχω αφησει και θα το δω σημερα λογικα.
najinblue3 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 5 λεπτά πριν, W0zzAp είπε Τωρα να σου πω την αληθεια οτι απο τοτε που μαθαμε τα μυστικα(τα οποια ηταν αρκετα προβλεψιμα)νομιζω επεσε αρκετα το anime.Θα πω δυο πραγματα οταν ολοκληρωθει για πληρη αποψη,συνολικα ομως μου αρεσε και σαν ιδεα αν και θα ηθελε να υπηρχε καλυτερη εκτελεση. Το megalobox μονο το τελευταιο επεισοδιο εχω αφησει και θα το δω σημερα λογικα. ηταν προβλεψιμα indeed αλλα μου αρεσε η ιστορια του dr franxx. H μαλλον το παρουσιασανε οπως μου αρεσει
W0zzAp Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 12 λεπτά πριν, najinblue3 είπε ηταν προβλεψιμα indeed αλλα μου αρεσε η ιστορια του dr franxx. H μαλλον το παρουσιασανε οπως μου αρεσει Θεωρω οτι αν οι σεναριογραφοι το ρισκαραν λιγακι να δειξουν κατι πιο πρωτοτυπο που θα μπορουσε να γινει ανετα με βαση τον κοσμο που εχουν φτιαξει θα πηγαινε πιο ψηλα,αλλα το επαιξαν πιο safe και εκει ηταν που με χαλασε κατι που εχουν αναφερει και πολλα αλλα ατομα.Δεν κρυβω ομως οτι το ευχαριστηθηκα ασχετα αν ειχε τα θεματακια του. 1
najinblue3 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 5 λεπτά πριν, W0zzAp είπε Θεωρω οτι αν οι σεναριογραφοι το ρισκαραν λιγακι να δειξουν κατι πιο πρωτοτυπο που θα μπορουσε να γινει ανετα με βαση τον κοσμο που εχουν φτιαξει θα πηγαινε πιο ψηλα,αλλα το επαιξαν πιο safe και εκει ηταν που με χαλασε κατι που εχουν αναφερει και πολλα αλλα ατομα.Δεν κρυβω ομως οτι το ευχαριστηθηκα ασχετα αν ειχε τα θεματακια του. παντως η επιτυχια του ανιμε ειναι δεδομενη, στο reddit και γενικοτερα εχουν τρελαθει με το darling και νομιζω δικαιολογημενα. Δεν υπηρξε ουτε ενα επ που να βαρεθω. Αυτο που μου αρεσε κυριως ηταν η εναλλαγη, σε χαβαλε και δραμα σε καποια επεισοδια, με αποκορυφωμα το επεισοδιο που τους εδειξε μικρους και στο σκηνικο στην Strelizia. Θα περιμενω να δω και το τελευταιο το Σαββατο, αλλα για μενα το darling ειναι ενα τεραστιο 9αρι, και η μουσικη του 10αρι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα