Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παλι καλα που θα εχει και συνεχεια το tokyo ghoul γιατι η season αυτη ηταν παρα πολυ μετρια.

https://myanimelist.net/anime/season/2018/fall

Βεβαια ξεχωριζει με διαφορα το Fairy Tail απο Φθινοπωρο.

Ενα 6/10 με μεγαλη επιεικεια μιας και ειμαι μεταξυ 5.5 και 6 οχι μονο λογω των οσων εγιναν στην σειρα,αλλα κυριως λογω των δευτερων χαρακτηρων μαζι με τον Kaneki που ηταν η εννοια του κομπαρσου.

Το Seven Deadly Sins ηταν ο ορισμος του σωστου,καλου και βελτιωμενου sequel.Μπολικη δραση,ελαχιστα εως καθολου filler,ολα on point με κεντρικους κακους και οχι κομπαρσους(αν και οι μαχες σε αρκετα επεισοδια εχασαν λιγο απο animation και συνοχη).Το τελευταιο επεισοδι το τρεξανε καπως και δυστηχως απο την σειρα δεν απουσιαζει(ευτυχως το περιορισανε καπως)το ρομαντζο Elizabeth/Meliodas.

Αλλα εμεινα απιστευτα ευχαριστημενος και απο την καλη μεταφορα,και απο αυτο που εδειξαν(για το ειδος αυτο παντα)και φυσικα για το συνολικο αποτελεσμα και  ειμαι μεταξυ του 8.5 και 9/10

Περιμενω αυτη την εβδομαδα να τελειωσω και το megalo box  και την επομενη το Shokugeki.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ισχύει καλύτερο απτην πρώτη σεζόν το nanatsu αρκετή δράση,καλός ρυθμος και στην ουσία έχουν κάνει τέλεια μεταφορά του manga. Οι κεντρικοί κακοί είναι μόνιμοι και όχι περάστε σκουπίστε τελειώσατε όπως γίνεται σε κάτι fairy tail. Για το ρομάντζο που λες μεταξύ meliodas-elizabeth είναι στην ουσία όλη η κεντρική πλοκή γι'αυτό υπάρχει άσχετα αν δεν αρέσει σε κάποιους ή όχι (λίγο σποιλ αλλά δε μαμιεται :P). Ελπίζω σε επόμενη σεζόν γιατί και με βάση το manga που διαβάζω υπάρχει ακόμα αρκετό πράγμα να δείξει.

Βέβαια για 9ρι ούτε καν λόγω των πολλών κλισέ και γενικά καμία πρωτότυπη ιδέα. Κρίμα θα είναι να πάρει βαθμολογία παρόμοια(εννοείται για την κατηγορία των battle shounen) με hunter x hunter ή fmab που θεωρούνται για 9ρια και πάνω, θα το έβαζα κοντά με το academia αν και αυτό το θεωρώ κάτι τις καλύτερο απτό seven deadly sins. 

Γενικά το nanatsu το θεωρώ ένα καλύτερο fairy tail σε όλα τα επίπεδα δράση-χαρακτηρες-κακοι-ακομα και το ρομάντζο είναι καλύτερο, αντε το fairy tail εχει καλύτερο fanservice :P.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ας μην το πιασουμε αυτο περι βαθμολογιας για τον καθενα γιατι δεν θα βγαλουμε ακρη

Οντως σε σχεση με τα 2 αυτα ειναι για πιο κατω ,αλλα απο την αλλη απο την στιγμη που δεν ειμαι κανονικος κριτικος γιατι να με πειραζει αυτο?

Ουτως ή αλλως η βαθμολογια μου(οπως και των περισσοτερων αλλων)παει καθαρα με βαση το enjoyment περισσοτερο σε τετοιες περιπτωσεις παρα σε σχεση με κατι αλλο,οπως κανουν καλη ωρα και οι περισσοτεροι απο αυτους που βαθμολογουν πχ στο Mal.

Αν υπαρχει προβλημα με τις βαθμολογιες να μην ξανααναφερω καθολου,πιο πολυ το ανεφερα απλα για να δειξω ποσο μου αρεσε αυτη η season,παρα αν ειναι στα ιδια επιπεδα με το full metal alchemist.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Sad 1
Δημοσ.

Μερικα amime/manga απο εμενα

Anime:

Attack On Titan

One Punch Man

Shaman King (και στα ελληνικα,επαιζε στο Star για οσους το θυμουνται)

Shokugeki No Soma (Food Wars)

Twin Star Exorcists

Ολα αυτα ειναι τα αγαπημενα μου που δεν μπορω να τα ξεχωρισω και ειναι και εθιστικα😂😂

Manga:

Attack On Titan 

One Punch Man

Grashros (καινουργιο,τσρκαρετε το)

Attack On Titan Before the Fall (αν βλεπετε AOT θα μαθετε πολλα πραγματα για την σειρα)

• Like 1
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Comic maniak είπε

Μερικα amime/manga απο εμενα

Anime:

Attack On Titan

One Punch Man

Shaman King (και στα ελληνικα,επαιζε στο Star για οσους το θυμουνται)

Shokugeki No Soma (Food Wars)

Twin Star Exorcists

Ολα αυτα ειναι τα αγαπημενα μου που δεν μπορω να τα ξεχωρισω και ειναι και εθιστικα😂😂

Manga:

Attack On Titan 

One Punch Man

Grashros (καινουργιο,τσρκαρετε το)

Attack On Titan Before the Fall (αν βλεπετε AOT θα μαθετε πολλα πραγματα για την σειρα)

παρε ενα μεγαλο like γτ ανεφερες το twin star exorcists. Κακα τα ψεματα ξεκινησε πολυ ασχημα, θα του εδινα 2/10 αλλα μετα ψιλοεστρωσε και το γουσταρα στο τελος παρα τα λαθη του. Ενα 7αρακι το αξιζει σιγουρα μπορει και παραπανω, αλλα απο τη μεση και μετα 

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

παρε ενα μεγαλο like γτ ανεφερες το twin star exorcists. Κακα τα ψεματα ξεκινησε πολυ ασχημα, θα του εδινα 2/10 αλλα μετα ψιλοεστρωσε και το γουσταρα στο τελος παρα τα λαθη του. Ενα 7αρακι το αξιζει σιγουρα μπορει και παραπανω, αλλα απο τη μεση και μετα 

Εσύ θες dislike με τις επιλογές σου. Είσαι τυχερός που δεν έχει το φόρουμ :D :D

• Sad 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Edel είπε

Εσύ θες dislike με τις επιλογές σου. Είσαι τυχερός που δεν έχει το φόρουμ :D :D

για πες εσυ τι βλεπεις? βασικα δε βλεπεις, εχεις λιωσει στο power of love οποτε δε μπορεις να με κρινεις XDD

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

για πες εσυ τι βλεπεις? βασικα δε βλεπεις, εχεις λιωσει στο power of love οποτε δε μπορεις να με κρινεις XDD

πρώτον, αστοιχείωτε, το PoL τελείωσε. Έχεις μείνει πίσω.

Δεύτερον, τη Δευτέρα ξεκίνησα επιτέλους το Made in Abyss. Μόλις τελειώσω θα γράψω αναλυτικά. Από τα πρώτα επεισόδια που είδα μου άφησε μια Hunter x Hunter αίσθηση στο arc που είναι τώρα με την εξερεύνηση της Αβύσου.

Επίσης δίνει αγώνα μεγάλο να τελειώσω το beelzebub. Τόσο βαρετό, τόσο μονότονο, τόσο ΚΑΘΟΛΟΥ αστείο, τόσο μια απ τα ίδια ενώ φάνηκε να έχει κάποιο potential. Μου θυμίζει τον αγώνα που έδωσα πέρυσι να δω το Kenichi. Αυτά παθαίνεις όταν έχεις δει σχεδόν όλα τα διαμάντια που κυκλοφορούν :D

Kαι λέγοντας διαμάντια θα σταθώ στο Furi Kuri που είδα μέσα στο Μάιο, κάτι που είχα αμελήσει μια δεκαετία τουλάχιστον. έχουν γραφτεί αράδες πολλές για δαύτο, για το τι αριστούργημα είναι κλπ κλπ. Εμένα με άφησε παγερά αδιάφορο. Απλά γινόντουσαν πράγματα χωρίς ΚΑΜΙΑ συνοχή ή λογική. Ειλικρινά μετά από ένα σημείο απλά χάζευα την οθόνη χωρίς να έχω καμία διάθεση να ακολουθήσω αυτό τον αχταρμά που γινόταν. Λίγες φορές θυμάμαι να μου έχει συμβεί αυτό, και εδώ ήταν μια από τις περιπτώσεις. Σίγουρα δε θα δω το "πολυαναμενόμενο" sequel, καθώς δε με νοιάζει τι γίνεται. Ανουσιούργημα εντελώς. Μόνο η μουσική άξιζε. Εξαιρετική.

τέλος, σύντομο σχόλιο για τη δεύτερη σεζόν του Saiki. Με έφτασε σε τέτοιο σημείο απογείωσης γέλιου που με έκανε να σκεφτώ μήπως καταφέρνει να περάσει το Gintama στη κωμωδία. Βέβαια στο επόμενο λεπτό πήγα βούτηξα το κεφάλι μου σε πάγο, αυτομαστιγώθηκα, εξορκίστηκα και μου πέρασε αυτή η σκέψη. Αλλά και μόνο που έφτασα σε αυτό το σημείο, αντιλαμβάνεσαι ότι μιλάμε για σειρά διαμαντάρα. Δε μπορώ να της βρω ούτε μισό ψεγάδι. Ακόμα και τα "μη αστεία¨" επεισόδια ήταν αστεία! Μακάρι να χα ταλέντο να γράφω τόσο διασκεδαστικά πράγματα!!! Saiki με χίλια

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Fulgore είπε

Ας μην το πιασουμε αυτο περι βαθμολογιας για τον καθενα γιατι δεν θα βγαλουμε ακρη

Οντως σε σχεση με τα 2 αυτα ειναι για πιο κατω ,αλλα απο την αλλη απο την στιγμη που δεν ειμαι κανονικος κριτικος γιατι να με πειραζει αυτο?

Ουτως ή αλλως η βαθμολογια μου(οπως και των περισσοτερων αλλων)παει καθαρα με βαση το enjoyment περισσοτερο σε τετοιες περιπτωσεις παρα σε σχεση με κατι αλλο,οπως κανουν καλη ωρα και οι περισσοτεροι απο αυτους που βαθμολογουν πχ στο Mal.

Αν υπαρχει προβλημα με τις βαθμολογιες να μην ξανααναφερω καθολου,πιο πολυ το ανεφερα απλα για να δειξω ποσο μου αρεσε αυτη η season,παρα αν ειναι στα ιδια επιπεδα με το full metal alchemist.

Για μένα μιλάω πάντα ο καθένας βάζει ότι βαθμολογία θέλει,απλά επειδή ανέφερες βαθμολογία είπα την γνώμη μου.

6 λεπτά πριν, Edel είπε

πρώτον, αστοιχείωτε, το PoL τελείωσε. Έχεις μείνει πίσω.

Δεύτερον, τη Δευτέρα ξεκίνησα επιτέλους το Made in Abyss. Μόλις τελειώσω θα γράψω αναλυτικά. Από τα πρώτα επεισόδια που είδα μου άφησε μια Hunter x Hunter αίσθηση στο arc που είναι τώρα με την εξερεύνηση της Αβύσου.

Επίσης δίνει αγώνα μεγάλο να τελειώσω το beelzebub. Τόσο βαρετό, τόσο μονότονο, τόσο ΚΑΘΟΛΟΥ αστείο, τόσο μια απ τα ίδια ενώ φάνηκε να έχει κάποιο potential. Μου θυμίζει τον αγώνα που έδωσα πέρυσι να δω το Kenichi. Αυτά παθαίνεις όταν έχεις δει σχεδόν όλα τα διαμάντια που κυκλοφορούν :D

Kαι λέγοντας διαμάντια θα σταθώ στο Furi Kuri που είδα μέσα στο Μάιο, κάτι που είχα αμελήσει μια δεκαετία τουλάχιστον. έχουν γραφτεί αράδες πολλές για δαύτο, για το τι αριστούργημα είναι κλπ κλπ. Εμένα με άφησε παγερά αδιάφορο. Απλά γινόντουσαν πράγματα χωρίς ΚΑΜΙΑ συνοχή ή λογική. Ειλικρινά μετά από ένα σημείο απλά χάζευα την οθόνη χωρίς να έχω καμία διάθεση να ακολουθήσω αυτό τον αχταρμά που γινόταν. Λίγες φορές θυμάμαι να μου έχει συμβεί αυτό, και εδώ ήταν μια από τις περιπτώσεις. Σίγουρα δε θα δω το "πολυαναμενόμενο" sequel, καθώς δε με νοιάζει τι γίνεται. Ανουσιούργημα εντελώς. Μόνο η μουσική άξιζε. Εξαιρετική.

τέλος, σύντομο σχόλιο για τη δεύτερη σεζόν του Saiki. Με έφτασε σε τέτοιο σημείο απογείωσης γέλιου που με έκανε να σκεφτώ μήπως καταφέρνει να περάσει το Gintama στη κωμωδία. Βέβαια στο επόμενο λεπτό πήγα βούτηξα το κεφάλι μου σε πάγο, αυτομαστιγώθηκα, εξορκίστηκα και μου πέρασε αυτή η σκέψη. Αλλά και μόνο που έφτασα σε αυτό το σημείο, αντιλαμβάνεσαι ότι μιλάμε για σειρά διαμαντάρα. Δε μπορώ να της βρω ούτε μισό ψεγάδι. Ακόμα και τα "μη αστεία¨" επεισόδια ήταν αστεία! Μακάρι να χα ταλέντο να γράφω τόσο διασκεδαστικά πράγματα!!! Saiki με χίλια

Απτά καλύτερα anime των τελευταίων χρόνων το abyss,ευτυχώς έχει ανακοινωθεί 2η σεζόν.

Το beelzebub έχω διαβάσει το manga και ισχύει ενώ είχε προοπτικές για κάτι καλύτερο έμεινε πολύ στάσιμο και προς το τέλος πήρε την κάθοδο.

Όσο για το saiki δεν έχω δει τα 2 τελευταία επεισόδια,αλλά συνολικά είναι κατώτερη απτην 1η σεζόν. Τα αστεία σε καμία περίπτωση δεν φτάνουν τα επίπεδα της προηγούμενης σεζόν,αλλά και πάλι είναι πολύ καλό και γενικά θέλω να βλέπω παρόμοιου επιπέδου κωμικά anime.

Αυτές τις μέρες θα τελειώσω και τα anime αυτής της σεζόν γιατί τα παράτησα τις τελευταίες βδομάδες και έχω ξεχωρίσει 2-3 καλα anime όπως το hinamatsuri megalobox και golden kamuy που ανακοινώθηκε 2η σεζόν.

Δημοσ.

Βγήκε και το τελευταίο chapter του Tokyo Ghoul:re. Με τόσους πουθενάδες που είχε έπρεπε να γκουγκλάρω για να θυμηθώ ποιος είναι ποιος.

Γενικά το :re σαν συνέχεια ήταν απογοητευτικό. Παλαιοί αλλά και νέοι χαρακτήρες ξεχάστηκαν ενώ  κλασικά διάφορα ερωτήματα στην πλοκή μείναν αναπάντητα. Καλή φάση. Όπως φάνηκε, το τελευταίο γέλιο δεν ανήκε στους κλόουν, αλλά στον mangaka που γλέντησε τους fans. 

Για το Nanatsu που λέτε πιο πάνω, θεωρώ ότι είναι μια τίμια σειρά. Μπορεί να μη διεκδικεί βραβείο πρωτοτυπίας, αλλά αυτό που κάνει, το κάνει πολύ καλά. Ειδικά τα πρόσφατα chapters στο manga είναι για πολύ hype.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Nidonas είπε

Βγήκε και το τελευταίο chapter του Tokyo Ghoul:re. Με τόσους πουθενάδες που είχε έπρεπε να γκουγκλάρω για να θυμηθώ ποιος είναι ποιος.

Γενικά το :re σαν συνέχεια ήταν απογοητευτικό. Παλαιοί αλλά και νέοι χαρακτήρες ξεχάστηκαν ενώ  κλασικά διάφορα ερωτήματα στην πλοκή μείναν αναπάντητα. Καλή φάση. Όπως φάνηκε, το τελευταίο γέλιο δεν ανήκε στους κλόουν, αλλά στον mangaka που γλέντησε τους fans. 

Για το Nanatsu που λέτε πιο πάνω, θεωρώ ότι είναι μια τίμια σειρά. Μπορεί να μη διεκδικεί βραβείο πρωτοτυπίας, αλλά αυτό που κάνει, το κάνει πολύ καλά. Ειδικά τα πρόσφατα chapters στο manga είναι για πολύ hype.

Με επιείκεια το manga του tokyo ghoul re του βάζω 6/10 πραγματικά απογοήτευση σε σχέση με τον πολύ καλό προκάτοχό του. Τους πουθεναδες χαρακτήρες που λες ούτε καν του έψαξα οποίους θυμόμουν έχει καλώς για τους υπόλοιπους χέστηκε η φοράδα στο αλώνι.

Ναι τα τελευταία chapter του nanatsu πολύ καλά μιας και υπάρχουν plot twist που δεν περίμενα να υπάρχουν σε καμία περίπτωση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, W0zzAp είπε

Για μένα μιλάω πάντα ο καθένας βάζει ότι βαθμολογία θέλει,απλά επειδή ανέφερες βαθμολογία είπα την γνώμη μου.

Βρε δεν αντιλεγω αλλα εχουν αναφερει και αλλοι βαθμολογιες(γενικα σε διαφορα anime) δεν ειναι οτι μονο εγω ειπα τωρα για το nanatsu.

32 λεπτά πριν, Edel είπε

Καλα που μου το θυμησες μιας και ειδα χτες το τελευταιο.Η πρωτη season του Saiki μαρεσε παρα μα παρα πολυ(παρολο που δεν βλεπω Gintama)και οντως ηταν απο τις ελαχιστες σειρες που γελαγα σε πολλα επεισοδια.

Στην δευτερη season ομως την βρηκα ψιλο μια απο τα ιδια και τα περισσοτερα επεισοδια δεν μου εκαναν καθολου κλικ/τα βρηκα αδιαφορα.

Ουτε δηλαδη ο Nendou ή το Kaidou ειχαν τοσες στιγμες και ελεγαν τοσες ατακες οσες στην πρωτη season.

Εβλεπες πχ τον Kaidou στην πρωτη season να σου αναφερει σχεδον σε καθε επεισοδιο για Dark Reunion και συνομωσιες,αλλα σε αυτη την season σε ελαχιστα επεισοδια το ανεφερε.

Ο Reita(το medium)και o Κuboyashu(ο τσαντιλας) σε παρα πολυ λιγα επεισοδια.

Φαγαμε στην μαπα πολυ την Teruhashi+τις φιλες της,ειδικα στα τελευταια επεισοδια που απλα δεν....

Την πρωτη season πχ την ειχα βαθμολογησει αν θυμαμαι καλα γυρω στο 8.5-9/10 για το ειδος της.

Η δευτερη μου εβγαλε περισσοτερο για ενα 6.5-7/10.

Δεν ηταν λιγες οι φορες που πιο πολυ γελαγα με το γουρουνι Hawk του nanatsu παρα με αρκετα απο τα επεισοδια του Saiki.

3 λεπτά πριν, Edel είπε

To nanatsu που λέτε, seinen-ιάζει καθόλου η καθαρότατο παρθένο αγνό shounen ?

Ειναι μια ας το πουμε καλυτερη εκδοχη του Fairy Tail. Το καλο που εχει σαν σειρα ειναι οτι απο τα πρωτα 2 επεισοδια ειναι που σου δειχνει πανω κατω τι περιεχομενο πανω κατω θα εχει το anime.Δεν σου ταζει αλλα πραγματα στην αρχη και αλλα δειχνει,γιαυτο και γενικα ειναι απο τις αγαπημενες μου σειρες.

Οχι γιατι εχει το φοβερο περιεχομενο/χαρακτηρες αναλογους πχ του Fullmetal ή του hunter x hunter που αναφερθηκαν,αλλα γιατι οτι κανει το κανει καλα(περαν του fanservice με την Elizabeth που ειναι λιγο ενοχλητικο).

Βεβαια σε οποιον αρεσει αυτο το στυλακι παντα.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
4 minutes ago, Edel said:

To nanatsu που λέτε, seinen-ιάζει καθόλου η καθαρότατο παρθένο αγνό shounen ?

To δεύτερο. Εγχειρίδιο παραδοσιακής σονενιάς.

Το fairy tail θα έλεγα πως είναι το αντίθετο, δηλαδή τί να αποφύγετε σε μια σονενιά.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, najinblue3 είπε

Thank you😁

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...