Fulgore Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 To ''gamer in a different world''τροπαρι που βλεπουμε τα τελευταια χρονια δεν ειναι κατι το τραγικο. Τραγικο ειναι να εχουν παει σε ψηφιακο κοσμο και να μην ψαχνουν τροπο να φυγουν. Και στο Overlord και στο Log Horizon και στο Grimgar θυμαμαι οτι αυτο μου εκανε τεραστια εντυπωση. Τουλαχιστον ο γνωστος Azuma στην σειρα του ειχε ρε παιδι μου το στοχο οτι πρεπει να φαει τον demon king για να ξεφυγει(+του οτι ουτως ή αλλως ειχε πεθανει στην κανονικη ζωη ). 1
najinblue3 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 3 λεπτά πριν, Fulgore είπε To ''gamer in a different world''τροπαρι που βλεπουμε τα τελευταια χρονια δεν ειναι κατι το τραγικο. Τραγικο ειναι να εχουν παει σε ψηφιακο κοσμο και να μην ψαχνουν τροπο να φυγουν. Και στο Overlord και στο Log Horizon και στο Grimgar θυμαμαι οτι αυτο μου εκανε τεραστια εντυπωση. Τουλαχιστον ο γνωστος Azuma στην σειρα του ειχε ρε παιδι μου το στοχο οτι πρεπει να φαει τον demon king για να ξεφυγει(+του οτι ουτως ή αλλως ειχε πεθανει στην κανονικη ζωη ). Ο momonga sama δικαιολογειται, για την albedo θα καθομουν και εγω 1
Fulgore Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, najinblue3 είπε Ο momonga sama δικαιολογειται, για την albedo θα καθομουν και εγω Μωρε θα συμφωνουσα αλλα το παιζει δυσκολος,γιαυτο ειναι που καπως με ξενερωνει. Το να μου πει δηλαδη οτι αρχισε να συμπαθει και του αρεσουν ολοι αυτοι οι ψηφιακοι χαρακτηρες(και αρα εν μερη σιγα σιγα δεν θελει να φυγει απο το παιχνιδι)να το καταλαβαινα,αλλα βλεπεις οτι ανα καιρους σου αναφερει και καλα πως ηταν η ζωη εκτος παιχνιδιου. Δεν ξερω αν στις επομενες season αυτο αλλαξει ή μπας και δουμε και κανενα αλλο απο τους προηγουμενους φιλους του μηπως ξαναγυρισει οπως ακουγεται. Οταν εχεις 12 επεισοδια σε σχεση με τα 24 του Academia,ετσι ειναι δυστηχως. Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2018 από Fulgore 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 9 λεπτά πριν, Fulgore είπε Τουλαχιστον ο γνωστος Azuma στην σειρα του ειχε ρε παιδι μου το στοχο οτι πρεπει να φαει τον demon king για να ξεφυγει(+του οτι ουτως ή αλλως ειχε πεθανει στην κανονικη ζωη ). Ο Kazuma είναι ο μόνος που θέλει να φύγει αλλά δεν τον αφήνουν.
najinblue3 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 @Fulgore μαλλον το γουσταρει, και θελει να το εξερευνησει το θεμα, πως γιναν ολοι "ζωντανοι" ας πουμε με το που κλεισαν οι server, γενικα αν το χειριστουν καλα εχει ψωμι
Fulgore Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 3 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Ο Kazuma είναι ο μόνος που θέλει να φύγει αλλά δεν τον αφήνουν. Ε καλα θελει ναι μεν να φυγει αλλα ειναι στην κανονικη ζωη νεκρος,αρα δεν ειναι οτι και καλα θελει να φυγει να γυρισει στην κανονικη του ζωη 2 λεπτά πριν, najinblue3 είπε @Fulgore μαλλον το γουσταρει, και θελει να το εξερευνησει το θεμα, πως γιναν ολοι "ζωντανοι" ας πουμε με το που κλεισαν οι server, γενικα αν το χειριστουν καλα εχει ψωμι Ψωμι εχει αλλα ειναι παρα πολυ αργο απο πλευρας εξελιξεων και με μολις 12 επεισοδια δεν βλεπουμε να προχωραει και πολυ το πραγμα.
Getta Robo Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Κυκλοφορησε το πρωτο επισοδειο απο τον τριτο κυκλο του Baki. Τους πηρε 17 χρονια να τον βγαλουν, καλιο αργα παρα ποτε φανταζομαι. Δεν εχει μεταφραστει δυστυχως ακομα στα αγγλικα.
Torasu Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 On 28/06/2018 at 20:40, Fulgore said: Πολυ αργος ρυθμος εξελιξεων και ο κεντρικος χαρακτηρας δεν φαινεται να τον ενδιαφερει πως θα ξεφυγει απο τον εικονικο κοσμο που ειναι κλεισμενος. Επισης ο συγκεκριμενος ειναι υποψηφιος ως ενας απο τους πιο over powered χαρακτηρες που εχουμε δει στα anime.Τοσα buffs ουτε στο Lineage 2 δεν γινονται Απ'το preview που είχα διαβάσει στο MAL μου θύμισε anime τύπου SAO, αλλά απ'τα videos βλέπω θα με ικανοποιήσει
Fulgore Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, Torasu είπε Απ'το preview που είχα διαβάσει στο MAL μου θύμισε anime τύπου SAO, αλλά απ'τα videos βλέπω θα με ικανοποιήσει Οχι δεν εχει καμια απολυτως σχεση με το SAO.Ουτε ρομαντζο τυπου Kirito υπαρχει,ουτε απο τον εικονικο κοσμο μπαινοβγαινει,ουτε guild δικη του εχει,ουτε exp παιρνει ουτε τιποτα. Ειναι λιγο περιεργη φαση ο συγκεκριμενος μιας και στην ουσια τον βλεπουμε να παιζει κυριως μονο με npc τερατα και συμμαχους,κατι που υποθετω το κανει μοναδικο σαν σειρα. Δεν ειναι κακη σειρα,απλα προχωραει παρα μα παρα πολυ αργα απο πλευρας κεντρικης πλοκης/ιστοριας . Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2018 από Fulgore
W0zzAp Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Τα έχουμε πει για το overlord σε προηγούμενες σελίδες. Καλό χρυσό το προτιμώ από το sao αλλά έχει και αυτό θέματα. Η πρώτη σεζόν αρκετά αξιόλογη η 2η κατώτερη. Λίγα επεισόδια ανά σεζόν και υπάρχει μεγάλο θέμα με τον χρόνο που παίρνουν δευτεροτριτοι χαρακτήρες σε σχέση με τον πρωταγωνιστή. Ειδικά στην δεύτερη σεζόν ο κεντρικός χαρακτήρας ήταν ανύπαρκτος αφού μας "ανέπτυξε" άλλους χαρακτήρες. Γενικά είναι ένα anime που θέλει πολλά επεισόδια αφού φαίνεται να έχει ζουμί,αλλά επειδή δεν το βλέπω να έχει πολλές σεζόν (τώρα θα παιχτεί η 3η) αρα ούτε φινάλε θα δούμε (πάντα υποθετικά μιλάω)καλύτερα όποιος ενδιαφέρεται και του αρέσει να διαβάζει βιβλία να στραφεί στο light novel.
Fulgore Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, W0zzAp είπε Τα έχουμε πει για το overlord σε προηγούμενες σελίδες. Το ξερω αλλα ποιος καθεται να ψαχνει σε 666 σελιδες για το Overlord? 1
najinblue3 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, W0zzAp είπε Τα έχουμε πει για το overlord σε προηγούμενες σελίδες. Καλό χρυσό το προτιμώ από το sao αλλά έχει και αυτό θέματα. Η πρώτη σεζόν αρκετά αξιόλογη η 2η κατώτερη. Λίγα επεισόδια ανά σεζόν και υπάρχει μεγάλο θέμα με τον χρόνο που παίρνουν δευτεροτριτοι χαρακτήρες σε σχέση με τον πρωταγωνιστή. Ειδικά στην δεύτερη σεζόν ο κεντρικός χαρακτήρας ήταν ανύπαρκτος αφού μας "ανέπτυξε" άλλους χαρακτήρες. Γενικά είναι ένα anime που θέλει πολλά επεισόδια αφού φαίνεται να έχει ζουμί,αλλά επειδή δεν το βλέπω να έχει πολλές σεζόν (τώρα θα παιχτεί η 3η) αρα ούτε φινάλε θα δούμε (πάντα υποθετικά μιλάω)καλύτερα όποιος ενδιαφέρεται και του αρέσει να διαβάζει βιβλία να στραφεί στο light novel. θελω παραπανω χρονο για albedo xD Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2018 από najinblue3
W0zzAp Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 19 λεπτά πριν, Fulgore είπε Το ξερω αλλα ποιος καθεται να ψαχνει σε 666 σελιδες για το Overlord? Δεν είναι τυχαίο το συγκεκριμένο νούμερο 18 λεπτά πριν, najinblue3 είπε θελω παραπανω χρονο για albedo xD Με τόσους χαρακτήρες που έχει λογικό να μείνουν κάποιοι στην απέξω.
najinblue3 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 9 λεπτά πριν, W0zzAp είπε Με τόσους χαρακτήρες που έχει λογικό να μείνουν κάποιοι στην απέξω. ναι αλλα η albedo ειναι και η μασκοτ, και δε ξερω γτ της το παιζει δυσκολος ο momonga sama 😂 παντως το ανιμε ειναι απο τα αγαπημενα μου, ειδικα το genre μου αρεσει αρκετα. Εχει γινει σουπα αλλα εχει πολλες ιδεες, με overlord konosuba να ξεχωριζουν απο τα υπολοιπα. Το recovery of an mmo junkie ειναι επισης κ αυτο τελειο κ αν δεν το εχεις τσεκαρει να το κανεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα