W0zzAp Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 16 ώρες πριν, rudigarcia222 είπε τελειωσα την πρωτη σεζον του hajime ni ippo,γενικα μου αρεσει το μποξ/μμα και αυτος ηταν ο λογος που την επελεξα,βεβαια μπηκα με χαμηλες προσδοκιες λογω ηλικιας και σχεδιου,πιστευα οτι οι υψηλες βαθμολογιες ηταν νοσταλγια οπως και καποια αλλα,λοιπον τι να πω γιαυτο το αριστουργημα,πραγματικα αξιζει και με το παραπανω τα 10αρια,χαρακτηρες μουσικη ιστορια ολα ειναι υψηλου επιπεδου,αυτο ομως που μου εκανε κλικ που δεν χορταινα και που αγαπησα ηταν το bromance αναμεσα στα παλικαρακια στο γυμναστηριο(επισης δεν θυμαμαι να εχω γελασει τοσο πολυ σε ανιμε η γενικα σειρα) προτεινετε μου καποια αλλη σειρα με αυτο το στοιχειο,το bromance την σχεση αναμεσα στους ηρωες Ενα σημαντικό κομμάτι στην επιτυχία του anime είναι το παρεάκι ippo-takamura-aoki-kimura. Είναι ότι πιο ρεαλιστικό και κοντινό έχω δει προσωπικά σαν να βλέπω μια κανονική παρέα στο δρόμο ας πούμε,που κάνουν πλάκες ο ένας στον άλλον πλακωνονται ρίχνουν μπινελικια και γενικά όλη αυτή η φάση συνοδεύεται με πολύ κωμωδία που πραγματικά είναι μέχρι δακρύων μερικές φορές. Και όσων αφορά τις βαθμολογίες ειδικά στο mal έχω προσέξει ότι σε παλαιότερα anime περίπου απτό 2005 και πίσω είναι πιο αντικειμενικά τα πράγματα(τουλάχιστον σε ένα μεγάλο ποσοστό) στα επόμενα χρόνια που έγιναν πιο γνωστά όμως βλέπουμε παρα μα πάρα πολλά υπερτιμημένα anime. 13 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε Είδα το The Girl Who Leapt Through Time (την animated ταινία του 2006). Μου άρεσε. Δεν ήταν Kimi No Na Wa, αλλά είχε φάση. "Time waits for no one." Πρέπει να την είδα πριν 2-3 χρόνια περίπου. Είναι πολυ καλή και ευχάριστη ταινία αλλά δεν είναι τόσο καλό όσο το kimi no na wa. Θεωρώ πως πήραν ιδέες απο το the girl who leapt through time για να το φτιάξουν το kimi μιας και μοιάζουν αρκετά μπορώ να πω δηλαδή ρομαντικό με υπερφυσικά στοιχεία που αφορούν τον χρόνο, μόνο τυχαίο δεν το βρίσκω. 1
nickarmy Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 εγω το έχω stand by πολύ καιρο χαχ και ετσι το βλεπω να μένει ακόμα
nickarmy Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 https://www.facebook.com/MakeWeeabooGreatAgain/videos/2012238859024031/
najinblue3 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 To Darling συνεχιζει με αμειωτο ενδιαφερον οσο παμε προς το τελος, πολλα πραματα στο χθεσινο το gungale με εβαλε re-cap μετα απο 5 επεισοδια, ακατονοητο και με νευριασε γτ το περιμενα πως και πως 1
W0zzAp Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 20 ώρες πριν, najinblue3 είπε To Darling συνεχιζει με αμειωτο ενδιαφερον οσο παμε προς το τελος, πολλα πραματα στο χθεσινο Το ενδιαφερον κρατιεται μιας και εχει αρκετα ερωτηματα να απαντηθουν.Δεν ξερω ομως πως θα τα καταφερει απο πλευρας χρονου γιατι τα επεισοδια τελιωνουν και φοβαμαι μην το τρεξουν.Παντως ετσι οπως φαινεται το πραγμα η πλευρα των franxx λογικα θα ειναι η "κακη" και των klaxosaurs θα ειναι η "καλη" Επισης περιμενω μια αναπτυξη στους υπολοιπους χαρακτηρες Miku-Zorome και Ikuno-Futoshi που τους εχουν βαλει πολυ στην ακρη και δεν μου αρεσει καθολου αυτο. 1
najinblue3 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 7 επεισοδια ακομα, μακαρι να μην βαλουν κανα recap και τρελαθω παλι @W0zzAp συμφωνω με το spoiler 100% Spoiler o dr franxx σιγουρα ειναι weird evil, μου αρεσε και το θεμα που πιασανε με το να κανουν παιδια
W0zzAp Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Recap δεν υπαρχει περιπτωση να δουμε.Συνηθως στα anime υπαρχει στην μεση ενα (αναλογα με τα επεισοδια),αλλα στο darling εβαλαν απλα ενα special επεισοδιο που ειχαμε προαναφερει το οποιο το προτιμησα πολυ περισσοτερο απο τα σαπιοrecap.Τωρα αν υπαρξει αλλα ενα special επεισοδιο δεν ξερω και δεν νομιζω κιολας. 1
najinblue3 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 13 λεπτά πριν, W0zzAp είπε Recap δεν υπαρχει περιπτωση να δουμε.Συνηθως στα anime υπαρχει στην μεση ενα (αναλογα με τα επεισοδια),αλλα στο darling εβαλαν απλα ενα special επεισοδιο που ειχαμε προαναφερει το οποιο το προτιμησα πολυ περισσοτερο απο τα σαπιοrecap.Τωρα αν υπαρξει αλλα ενα special επεισοδιο δεν ξερω και δεν νομιζω κιολας. βρε εγω το ξερω, αλλα με το gungale τα ειδα ολα αυτο το σ/κ
nickarmy Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 ερώτηση πως στο τοκυο γκουλ , τωρα γίνεται να τρώνε κανονικό φαγητό ( ο κανεκι και οι άλλοι)??
W0zzAp Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 13 ώρες πριν, nickarmy είπε ερώτηση πως στο τοκυο γκουλ , τωρα γίνεται να τρώνε κανονικό φαγητό ( ο κανεκι και οι άλλοι)?? Οι αλλοι δεν ειναι ghoul ειναι quinx που τρωνε(πηραν τις δυναμεις των ghoul απο κατι σαν εγχειρηση κανονικη ανθρωποι ειναι),ο kaneki δεν εφαγε αποτι ειδα μονο μαγειρεψε.Να σου πω οτι δεν παρακολουθω το anime απλα ειδα την σκηνη που ανεφερες απο περιεργεια. 1
rudigarcia222 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 μαγκες τι λεει το megalo box ξεζωριζει η ειναι λιγο φλατ κλασσικο
Fulgore Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 2 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε μαγκες τι λεει το megalo box ξεζωριζει η ειναι λιγο φλατ κλασσικο Τιμιο anime για αυτα που θελει να δειξει(και για 13 επεισοδια)αλλα μεχρι εκει.Αν δεν εχεις μεγαλες απαιτησεις ειναι καλο ανιμε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα