Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Τα "αδέρφια" anime είναι το Death note και το Code Geass. Αν έχεις δει ένα από τα δυο τότε επιβάλλεται να δεις και το άλλο. Το Death note είναι το πιο σκοτεινό και ανατριχιαστικό από τα δυο αλλά το άλλο είναι πιο grande και ταυτόχρονα προσφέρει και ένα πολύ καλύτερο και ικανοποιητικό τέλος. 

Ξεκίνησα το Psycho Pass. Αυτό λοιπόν θα είναι το επόμενο!

• Like 1
  • Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ηρθε χθες και ηδη διαβαστηκε.Πολυ ωραιο το πρωτο volume(πρακτικα 2 volume γιατι ειναι 2 σε 1).Φοβερο σχεδιο και καταπληκτικοι οι χαρακτηρες.Μεχρι στιγμης εχει μεινει στο κομματι του slice of life και δεν εχει μπει τοσο πολυ στο ψυχολογικο-δραματικο.Αναμενω τωρα για τα υπολοιπα volume οταν ερθουν.

IMG_20180505_195106_HDR.jpg

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολυ καλο το darling, και μαλλον με ενα φοβερο hint για καινουργιο χαρακτηρα 

Spoiler

01

edit: προτεινω το gungale online 100%, το βλεπω πολυ χαλαρα αλλα αξιζει σιγουρα

Επεξ/σία από najinblue3
Δημοσ.

Ειναι στα ιδια και καλυτερα επιπεδα γιατι βλεπουμε και τον 7ο της παρεας και ο κακος της ειναι απο τους κεντρικους της ιστοριας.Καμια σχεση με τον κομπαρσο της πρωτης  possessed hendriksen(ή οπως γραφεται).

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, di maria kun είπε

γεια χαρα μαγκες,πως βασταει η δευτερη σεζον του 7 deadly sins συγκριτικα με την πρωτη???βελτιωνεται καθολου???

Ναι η σεζον ειναι καλυτερη της πρωτης σιγουρα αφου εμφανιζονται οι κεντρικοι κακοι της σειρας,οποτε υπαρχει πραμα να δει ο θεατης και οπως ειπωθηκε απο πανω ερχεται και το 7ο μελος των seven deadly sins(τον οποιο τον θεωρω τον καλυτερο χαρακτηρα στο anime)

Επεξ/σία από W0zzAp
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To crunchyroll ανεβασε το καινουργιο ιντρο, το οποιο βρισκω επικο, πλεον μεσα στο τοπ5 μου, το ποσταρω και εδω :P

Επεξ/σία από najinblue3
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

To crunchyroll ανεβασε το καινουργιο ιντρο, το οποιο βρισκω επικο, πλεον μεσα στο τοπ5 μου, το ποσταρω και εδω :P

Στην ουσια ειναι το ιδιο τραγουδι λιgo ρεμιξαρισμενο,εκτος αν εννοεις σου αρεσει το καινουργιο animation στο opening.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, W0zzAp είπε

Στην ουσια ειναι το ιδιο τραγουδι λιgo ρεμιξαρισμενο,εκτος αν εννοεις σου αρεσει το καινουργιο animation στο opening.

ναι απλα βαλανε πιανο και ειναι λιγο πιο αργο νομιζω, μου αρεσε και αυτο καi το animation

Δημοσ.

το steins πολύ καλόο , πολύ εύκολα αναμενόμενο βέβαια ήδη απο το επεισόδιο που είπε οτι κάποια είχε χαθεί ...δεν ξέρω αλλα σαν να ηξερα την έκβαση και το ποια ειναι ... 

Δημοσ.
13 ώρες πριν, nickarmy είπε

το steins πολύ καλόο , πολύ εύκολα αναμενόμενο βέβαια ήδη απο το επεισόδιο που είπε οτι κάποια είχε χαθεί ...δεν ξέρω αλλα σαν να ηξερα την έκβαση και το ποια ειναι ... 

Καλα ναι δεν ηταν και κανα plot twist,ερχοταν απο χιλιομετρα.Κατα τ'αλλα συνεχιζει να ειναι καλο.Αν μου λειπει κατι ειναι τα χαλαρα και πιο κωμικα σημεια που ειχε η πρωτη σεζον(τουλαχιστον μεχρι την μεση),η δευτερη ειναι πιο δραματικη λογικο βεβαια με τα γεγονοτα που εχουν συμβει.

Δημοσ.

τελειωσα την πρωτη σεζον του hajime ni ippo,γενικα μου αρεσει το μποξ/μμα και αυτος ηταν ο λογος που την επελεξα,βεβαια μπηκα με χαμηλες προσδοκιες λογω ηλικιας και σχεδιου,πιστευα οτι οι υψηλες βαθμολογιες ηταν νοσταλγια οπως και  καποια αλλα,λοιπον τι να πω γιαυτο το αριστουργημα,πραγματικα αξιζει και με το παραπανω τα 10αρια,χαρακτηρες μουσικη ιστορια ολα ειναι υψηλου επιπεδου,αυτο ομως που μου εκανε κλικ που δεν χορταινα και που αγαπησα ηταν το bromance αναμεσα στα παλικαρακια στο γυμναστηριο(επισης δεν θυμαμαι να εχω γελασει τοσο πολυ σε ανιμε η γενικα σειρα)

προτεινετε μου καποια αλλη σειρα με αυτο το στοιχειο,το bromance την σχεση αναμεσα στους ηρωες

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε

Είδα το The Girl Who Leapt Through Time (την animated ταινία του 2006). Μου άρεσε. Δεν ήταν Kimi No Na Wa, αλλά είχε φάση.

"Time waits for no one."

το ειχα δει περσι, πολυ ωραιο  

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...