broxopios Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Καλησπέρα. Εχοντας ελάχιστη εμπειρία σε anime, θέλω να μου προτείνετε μια σειρά σε στυλ death note που ειδα και μου αρεσε πολύ. Αν υπάρχουν και Ελληνικοί υπότιτλοι ακομη καλυτερα.
najinblue3 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 6 λεπτά πριν, broxopios είπε Καλησπέρα. Εχοντας ελάχιστη εμπειρία σε anime, θέλω να μου προτείνετε μια σειρά σε στυλ death note που ειδα και μου αρεσε πολύ. Αν υπάρχουν και Ελληνικοί υπότιτλοι ακομη καλυτερα. Monster, Code Geass, Mirai Nikki ειναι απο τα πιο γνωστα που προτεινουν γενικα Εγω θα σου προτεινω και το Physcho Pass mal recommendations page εδω δες τι προτεινει ο κοσμος πανω κατω 1 1
W0zzAp Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Ειδα και εγω το επεισοδιο του academia.Ωραιο ηταν απο πλευρας δρασης animation και μουσικης. Το ολο στυλακι ομως που παλι ο deku σπαει τα χερια του ενω του εχουν πει να μην το κανει γιατι θα υπαρξει κινδυνος δεν μου αρεσε.Παλι τα ιδια,αντι να δειξει κατι ενδιαφερον με μια μιξη με κινησεις του gran torino και την δυναμη που μπορει εως το 5% παλι full power και ενα εκατομμυριο power που δεν βγαζει λογικη,επρεπε να ειχε θρυμματιστει το(ηδη σπασμενο) χερι του.Θυμαμαι οταν το ειχα διαβασει αυτο το chapter στο manga και σε πολλα ατομα δεν αρεσε επειδη θυμισε τις κλισεδιες που εχουμε δει σε αλλα shounen,ο πρωταγωνιστης τρωει τι ξυλο της αρκουδας και με ενα μαγικο τροπο(plot armor) καταφερνει να νικαει το δυνατοτερο αντιπαλο απο αυτον(αχ ρε hajime no ippo κανεις δεν εχει παρει το παραδειγμα σου ).Σιγουρα το θεωρω το πιο κακογραμμενο σημειο σε ολο το manga,μιας και αυτη η σειρα μπορει να ξεφυγει απτα τυπικα που εχουμε δει απειρες φορες. Για την φαση με το 1 μυριο εχει απαντησει βεβαια ο δημιουργος http://manga.fascans.com/manga/my-hero-academia/80.5/13 Επεξ/σία 4 Μαΐου 2018 από W0zzAp
najinblue3 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 @W0zzAp δηλαδη τι περιμενες, shounen βλεπεις δε μου προκαλει καμια εκπληξη. Και μενα δε μου αρεσε, αλλα η ποιοτητα του ειναι σε τοσο υψηλα στανταρ που απλα τα παραβλεπω ολα αυτα
W0zzAp Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 36 λεπτά πριν, najinblue3 είπε @W0zzAp δηλαδη τι περιμενες, shounen βλεπεις δε μου προκαλει καμια εκπληξη. Και μενα δε μου αρεσε, αλλα η ποιοτητα του ειναι σε τοσο υψηλα στανταρ που απλα τα παραβλεπω ολα αυτα Δεν είναι πολύ σωστή αυτή η λογική εκτός αν θέλουμε να βλέπουμε τα ίδια πράγματα για πολλά χρόνια ακόμα. Ωραίο σαν σύνολο δεν έχω κανένα παράπονο ωραίο animation και φοβερά soundtrack. Ειναι ενα manga που είχε τύχει και το έπιασα απτό πρώτο chapter που είχε βγει το 14 και μου άρεσε πολύ η ιδέα των υπερηρώων σε anime edition. Σε κάποια πράγματα που μου αρέσουν ομως είμαι πιο αυστηρός γιατί έχω και κάποιες προσδοκίες και όταν βλέπω πολλά κλισέ βγαίνει ο καθηγητής από μέσα μου
najinblue3 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, W0zzAp είπε Δεν είναι πολύ σωστή αυτή η λογική εκτός αν θέλουμε να βλέπουμε τα ίδια πράγματα για πολλά χρόνια ακόμα. Ωραίο σαν σύνολο δεν έχω κανένα παράπονο ωραίο animation και φοβερά soundtrack. Ειναι ενα manga που είχε τύχει και το έπιασα απτό πρώτο chapter που είχε βγει το 14 και μου άρεσε πολύ η ιδέα των υπερηρώων σε anime edition. Σε κάποια πράγματα που μου αρέσουν ομως είμαι πιο αυστηρός γιατί έχω και κάποιες προσδοκίες και όταν βλέπω πολλά κλισέ βγαίνει ο καθηγητής από μέσα μου Μanga δε παρακολουθω δυστηχως, διαβαζω μονο comic, αν διαβαζα και manga δε θα υπηρχε χρονος ουτε για ζητω XD για Σαββατο πρωι που το βλεπω με τον καφε μου το βρισκω πολυ καλο, τωρα αν περιμενα ποιοτητα απο shounen θα εβλεπα κατι αλλο. Το ολο σκηνικο με τον Κοτα δε μου αρεσε καθολου, η ιστορια προχωραει παρα πολυ αργα, οπως ξαναεγραψα, και η τελευταια μαχη με το 1.000.000% power ηταν οτι να ναι Το darling tbh το βλεπω με μεγαλυτερη ευχαριστηση, οπως και το megalobox, αν θες να σου συγκρινω με αυτη τη σεζον. Για μενα mecha > οτιδηποτε αλλο, γι αυτο εχω τεραστια αδυναμια στο darling, οχι οτι ειναι το καλυτερο ανιμε της σεζον, για να μην παρεξηγηθω
W0zzAp Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Για αυτή την σεζόν μεγάλη έκπληξη είναι το megalobox λίγο βιαστικό βέβαια λόγω των 13 επεισοδίων που θα έχει,αλλά δείχνει ωραία πράγματα μέχρι στιγμής. Το darling είχε κάτι σαν special επεισόδιο με τους voice actors του anime,δεν το έχω δει αλλά μπορεί να του ρίξω μια γρήγορη ματιά.
najinblue3 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 16 λεπτά πριν, W0zzAp είπε Για αυτή την σεζόν μεγάλη έκπληξη είναι το megalobox λίγο βιαστικό βέβαια λόγω των 13 επεισοδίων που θα έχει,αλλά δείχνει ωραία πράγματα μέχρι στιγμής. Το darling είχε κάτι σαν special επεισόδιο με τους voice actors του anime,δεν το έχω δει αλλά μπορεί να του ρίξω μια γρήγορη ματιά. Δες το, εχει πλάκα
najinblue3 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, Grim Ripper είπε Τι comic διαβάζεις; Αν εννοεις εμενα, αυτο τον καιρο Star Wars(2015), Walking Dead, και κυριως παρα πολλα απο Marvel. Ξεκινησα προσφατα Ms Marvel, Shehulk, k λιγο Apocalypse. Διαβασα τις προαλες τη μινι-σειρα Apocalypse vs Dracula και πορωθηκα XD Πολυ προσφατες σειρες δε ξεκινησα, εχω πολυ μεγαλο backlog Κ εχει ξεσκιστει το Comixology σε εκπτωσεις αυτο το μηνα και ολο και μεγαλωνει.
Grim Ripper Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Ωραίος, μια χαρά. Το έχω κοιτάξει το comixology κι θα έπαιρνα τίποτα αλλά από τα graphic novels που θα έπαιρνα κυρίως, δεν τα θέλω σε ψηφιακά. Εγώ είμαι προς DC μεριά, πρόσφατα πήρα τα Earth One volumes του Superman (τα δύο από τα τρία ήταν δώρο), το 80 Years of Superman, το Action Comics #1000 και το Green Lantern Earth one. Έχω άλλα κάμποσα που θέλω να πάρω. 1
najinblue3 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, Grim Ripper είπε Ωραίος, μια χαρά. Το έχω κοιτάξει το comixology κι θα έπαιρνα τίποτα αλλά από τα graphic novels που θα έπαιρνα κυρίως, δεν τα θέλω σε ψηφιακά. Εγώ είμαι προς DC μεριά, πρόσφατα πήρα τα Earth One volumes του Superman (τα δύο από τα τρία ήταν δώρο), το 80 Years of Superman, το Action Comics #1000 και το Green Lantern Earth one. Έχω άλλα κάμποσα που θέλω να πάρω. DC διαβαζω το batwoman(2017), ξεχασα να το αναφερω, πολυ καλο και το προτεινω Το πρωτο κομικ που διαβασα απο DC ηταν το crisis on infinite earths. Επικο απλα, και απο τοτε αρχισα να μαζευω κομικ. Δυστηχως με τις τιμες εδω στη Σουηδια ειναι αδυνατο να μαζεψω. Ειναι πανακριβα, αλλα οσο και αν τα προτειμω, το comixology κανει τρομερες προσφορες. Πηρα ολη τη σειρα Darth Vader(2015) στα 5 ευρω, Boba Fett το ιδιο. Οταν σε retail βγαινουν στα 40 και 50. Το καλο ειναι οτι τα παιρνεις σε οποιαδηποτε συσκευη, αν εχεις και kindle ακομα καλυτερα. Θα σταματησω με το offtopic εδω, αν παντως ενδιαφερεσαι για τυχον προσφορες στο Comixology, πες μου και θα σε ενημερωσω !
Grim Ripper Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Από διμηνιαία/μηνιαία διαβάζω αρκετά.... Το crisis on infinite earths δυστυχώς δεν το έχω διαβάσει. :/ Σου προτείνω το Kingdom Come (δεν το έχω διαβάσει) και γενικά την σειρά Earth One όπου ουσιαστικά δείχνει κάποιους χαρακτήρες με λίγο διαφορετικές ιστορίες απ' ότι ξέρουμε / διαφορετική ματιά. Αυτά από εμένα.
najinblue3 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Ωραιος ο deku σημερα, αλλα δε δειχνει παρα πολλα, προχωραει με ρυθμους χελωνας..
ikaruga24 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Στις 5/3/2018 στις 11:32 ΜΜ, broxopios είπε Καλησπέρα. Εχοντας ελάχιστη εμπειρία σε anime, θέλω να μου προτείνετε μια σειρά σε στυλ death note που ειδα και μου αρεσε πολύ. Αν υπάρχουν και Ελληνικοί υπότιτλοι ακομη καλυτερα. Τα "αδέρφια" anime είναι το Death note και το Code Geass. Αν έχεις δει ένα από τα δυο τότε επιβάλλεται να δεις και το άλλο. Το Death note είναι το πιο σκοτεινό και ανατριχιαστικό από τα δυο αλλά το άλλο είναι πιο grande και ταυτόχρονα προσφέρει και ένα πολύ καλύτερο και ικανοποιητικό τέλος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα