najinblue3 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 8 ώρες πριν, Prospector8 είπε Μετα το σημερινο Boku... Τι λεγατε γατακια? Ερε τι εχουν να δουν τα ματακια μας αμα βλεπουμε αυτα απο τωρα..! πολυ καλο επιτελους μετα απο 2 επεισοδια ξηρασιας, αναμενεται δυνατη συνεχεια
Moderators Malthador Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω αν υπάρχει νήμα με manga recommendations, αν υπάρχει ας μεταφερθεί. Ψάχνω σαν μανιασμένος manga (οχι anime, game ή νουβέλες) που να μοιάζει έστω και λίγο στο Sundome. Εχω διαβάσει Nana to Kaoru, Itoshi no Lana και Velvet Kiss μεταξύ άλλων, αλλά κανένα δεν φτάνει ούτε την ατμόσφαιρα, ούτε το φιλοσοφικό υπόβαθρο του Sundome. Ξέρω ότι το Sundome αγγίζει την τελειότητα, αλλά έχει καμια ιδέα κανείς για κάτι σχετικό; Τι διαβάζει κανείς αν θέλει νταρκίλα, κατάθλιψη και σεξ; Επεξ/σία 30 Απριλίου 2018 από Malthador
Nidonas Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 34 minutes ago, Malthador said: Τι διαβάζει κανείς αν θέλει νταρκίλα, κατάθλιψη και σεξ; Τσέκαρε τα manga του Asano Inio. Το Goodnight Punpun είναι μια καλή αρχή. Επίσης στο mangaupdates μπορείς να δεις recommendations ή να ξεκινήσεις ένα search με βάση τις κατηγορίες και τα tags που επιθυμείς. Το ψαχτήρι του δεν είναι και το πιο εύχρηστο αλλά έχει πολύ υλικό. Επεξ/σία 30 Απριλίου 2018 από Nidonas 1 1
Edel Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 4 ώρες πριν, Malthador είπε Δεν ξέρω αν υπάρχει νήμα με manga recommendations, αν υπάρχει ας μεταφερθεί. Ψάχνω σαν μανιασμένος manga (οχι anime, game ή νουβέλες) που να μοιάζει έστω και λίγο στο Sundome. Εχω διαβάσει Nana to Kaoru, Itoshi no Lana και Velvet Kiss μεταξύ άλλων, αλλά κανένα δεν φτάνει ούτε την ατμόσφαιρα, ούτε το φιλοσοφικό υπόβαθρο του Sundome. Ξέρω ότι το Sundome αγγίζει την τελειότητα, αλλά έχει καμια ιδέα κανείς για κάτι σχετικό; Τι διαβάζει κανείς αν θέλει νταρκίλα, κατάθλιψη και σεξ; Δίχως να έχω διαβάσει το μανγκα που αναφέρεις, βάσει αυτών που ψάχνεις προτείνω και γω goodnignt punpun. Νταρκιλα, κατάθλιψη, σεξ, ενηλικίωση άσχημη 1 1
W0zzAp Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Έχω ρίξει παραγγελία το πρώτο volume του goodnight punpun(πιθανότατα μέσα στην βδομάδα να το έχω). 7 είναι συνολικά στα αγγλικά που τα έχουν βάλει 3 σε 1 οπότε μιλάμε για γομαρι Επειδή θεωρείται αριστούργημα και πάνω κάτω ξέρω περί τίνος πρόκειται θέλω να το αγοράσω ολόκληρο. 1
Nidonas Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Πάρε και το Yotsuba to! Είναι απαραίτητο για να σου φτιάξει την ψυχολογία 2
Edel Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 38 λεπτά πριν, W0zzAp είπε Έχω ρίξει παραγγελία το πρώτο volume του goodnight punpun(πιθανότατα μέσα στην βδομάδα να το έχω). 7 είναι συνολικά στα αγγλικά που τα έχουν βάλει 3 σε 1 οπότε μιλάμε για γομαρι Επειδή θεωρείται αριστούργημα και πάνω κάτω ξέρω περί τίνος πρόκειται θέλω να το αγοράσω ολόκληρο. Μόλις πάω σπίτι θα στα ανεβάσω να ζηλέψεις Κοσμούν τη βιβλιοθήκη μου 1
W0zzAp Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 53 λεπτά πριν, Nidonas είπε Πάρε και το Yotsuba to! Είναι απαραίτητο για να σου φτιάξει την ψυχολογία Θα μπορούσα να το κάνω και αυτό μιας και είναι ένα απτά καλύτερα slice of life,αλλά θέλω να κάνω συλλογές με ολοκληρωμένα manga. Όταν τελειώσει κάποτε μπορεί να το τιμήσω.
Moderators Malthador Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Τελείωσα το πρώτο volume του Goddnight Punpun και δυστυχώς δεν θέλησα να σκίσω τις φλέβες μου. Θα το συνεχίσω γιατί οι συμβολισμοί που κάνει ο μανγκάκα είναι γαμάτοι, όμως. Πανέξυπνες ιδέες, που δεν τις έχω δει να υλοποιούνται ξανά σε manga.
Fulgore Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Στις 4/29/2018 στις 4:29 ΠΜ, Prospector8 είπε Μετα το σημερινο Boku... Τι λεγατε γατακια? Ερε τι εχουν να δουν τα ματακια μας αμα βλεπουμε αυτα απο τωρα..! Οτι η σειρα δεν προσφερει κατι το ιδιαιτερο.Ο Deku για αλλη μια φορα κανει το κλασσικο που βλεπουμε στα περισσοτερα γνωστα shounen anime/manga,δηλαδη υπερβαση του εαυτου του απλα γιατι μπορει(και επειδη ειναι ο κεντρικος χαρακτηρας).Αυτο το χερι καθε φορα ολο μαυρο γινεται σαν καμμενο δεντρο. Βασικα απορεις μετα γιατι του λεει η γιατρος να μην το παρακανει(και ας ειχε σε αυτο το επεισοδιο αφορμη,αν και ψιλο κλισε ο κακος που του ετυχε λογω του Kota). Ναι μεν τ ο καλυτερο επεισοδιο ως τωρα της season αλλα τιποτα που δεν εχουμε δει ηδη σε αυτη την σειρα.
Nidonas Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 5 hours ago, Malthador said: Τελείωσα το πρώτο volume του Goddnight Punpun και δυστυχώς δεν θέλησα να σκίσω τις φλέβες μου. Θα το συνεχίσω γιατί οι συμβολισμοί που κάνει ο μανγκάκα είναι γαμάτοι, όμως. Πανέξυπνες ιδέες, που δεν τις έχω δει να υλοποιούνται ξανά σε manga. Μην ανησυχείς. Στην αρχή είναι αθώα τα πράγματα και πας σαν πρόβατο στη σφαγή. 2
Edel Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) To Boku no Hero εμένα πάλι από τη πώρωση μου φέρνει δάκρυα στα μάτια σχεδόν. Τα περιβόητα αντρικά δάκρυα!!! Επεισοδιάρα Περί Pun Pun, έχεις πολύ ψωμί ακόμα , περίμενε! Επεξ/σία 2 Μαΐου 2018 από Edel 1
Torasu Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Καλό και το τέταρτο επεισόδιο Steins;Gate 0. Το pacing αρχίζει και γίνεται πιο γρήγορο, χωρίς να έχω διαβάσει/παίξει το VN.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα