W0zzAp Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλα το θεμα με το τελευταιο επεισοδιο στο darling δεν υπαρχει.Στελνουν μηνυματα στον δημιουργο οτι θα τον σκοτωσουν ή να αυτοκτονησει,αν ειναι δυνατον.Η καφριλα ωρες ωρες ακομα και στα πιο ασημαντα θεματα με ξεπερναει.... https://www.animenewsnetwork.com/interest/2018-04-17/anime-producer-yuichi-fukushima-endures-harassment-over-darling-in-the-frankxx-episode/.130524 Επεξ/σία 19 Απριλίου 2018 από W0zzAp 1
najinblue3 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 29 λεπτά πριν, W0zzAp είπε Καλα το θεμα με το τελευταιο επεισοδιο στο darling δεν υπαρχει.Στελνουν μηνυματα στον δημιουργο οτι θα τον σκοτωσουν ή να αυτοκτονησει,αν ειναι δυνατον.Η κααφριλα ωρες ωρες ακομα και στα πιο ασημαντα θεματα με ξεπερναει.... https://www.animenewsnetwork.com/interest/2018-04-17/anime-producer-yuichi-fukushima-endures-harassment-over-darling-in-the-frankxx-episode/.130524 Ελεος απλά, πόσο χαζοί άνθρωποι υπάρχουν τελικα, να φτάσουν σε σημείο να απειλουν...
W0zzAp Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Φανταζομαι τι θα ειχε ακουσει ο Hideaki Anno οταν εφτιαξε το φιναλε της original σειρας του Evangelion Επεξ/σία 19 Απριλίου 2018 από W0zzAp 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 8 ώρες πριν, najinblue3 είπε Ελεος απλά, πόσο χαζοί άνθρωποι υπάρχουν τελικα, να φτάσουν σε σημείο να απειλουν... Δεν είναι καν η πρώτη και σίγουρα όχι η τελευταία φορά με (japanese only?) fandom.
Torasu Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 On 13/04/2018 at 10:08 ΜΜ, W0zzAp said: Ωραιο ξεκινημα.Θεωρω οτι θα κανουν μια σωστη μεταφορα του game (το οποιο δεν εχω παιξει ),τωρα αν θεωρηθει κατωτερη της πρωτης σεζον λογικα θα ευθυνεται ο original πηγη. Απτην νεα σεζον μεχρι στιγμης εχω δει το Steins Gate 0-Academia 3-High School DxD(Ποιοτητα )-Golden Kamuy-Piano no Mori-Megalobox Απο αυτα που ξεκινησα κυριως ξεχωριζω το Megalobox που φαινεται μια μεγαλη εκπληξη και αν συνεχισει ετσι μπορει να παει και για anime της σεζον,το οποιο εχει ξεχωρησει και βαθμολογικα μεχρι στιγμης https://myanimelist.net/anime/36563/Megalo_Box Πρακτικα ειναι στο ιδιο συμπαν με το παλιο Ashita no Joe αλλα στο μελλον χωρις αποτι φαινεται να ενωνεται με το τοτε στορυ,αλλα βεβαια ασχολειται με το μποξ.Φοβερα ost που θυμιζουν μουσικη απο Samurai Champloo,oldschool animation που ταιριαζει απολυτα με το anime και αγωνες μποξ με την βοηθεια της τεχνολογιας,το οποιο δεν ξερω κατα ποσο θα παιξει καποιο σημαντικο ρολο,μαλλον για να κανουν για να κανουν τους αγωνες πιο flashy.Το σχεδιο στους περισσοτερους χαρακτηρες εννοειται φερνει στο Ashita no Joe και ειδικα η αντιπαλοτητα των δυο πρωταγωνιστων θυμιζει τον προκατοχο του.Η κινησιολογια και η σκηνοθεσια μεσα στο ρινγκ ειναι εμφανως επηρεασμενη απο το Hajime no Ippo οποτε δεν με χαλαει προσωπικα καθολου .Γενικα για τους Oldschoolαδες το συνιστω και βεβαια για ατομα που εχουν δει sport anime και ειδικα το ippo. Το Megalo Box φαίνεται αρκετά καλό. Γνώμες; Hajime no Ippo vibes δίνει.
Edel Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Καλά με αυτά που γράφετε για το darling με κάνατε να το ξεκινήσω ήδη σήμερα... Έχω μεγάλη περιέργεια γιατί αυτός ο τόσο μεγάλος χαμός 1
Nidonas Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Μπριτσς! Τί first world problems είναι αυτά με το darling? Θα το δω αφού τελειώσει η σεζόν, αλλά έχω και εγώ την απορία προς τί όλο αυτό το σούσουρο.
W0zzAp Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 8 ώρες πριν, Torasu είπε Το Megalo Box φαίνεται αρκετά καλό. Γνώμες; Hajime no Ippo vibes δίνει. Ναι στα πρώτα δύο επεισόδια θα δεις 2-3 κινήσεις από ippo αλλά και παρόμοια σκηνοθεσία στο ριγνκ,τα είχα γράψει και σε προηγούμενη σελίδα. Το megalobox ειναι κάτι σαν spiritual successor του ashita no joe που επηρέασε ώστε να βγει το hajime no ippo οπότε θα έχει και vibes απτό δεύτερο. Ωραίο πολυ καλό για την ακρίβεια μέχρι στιγμής,αλλά δυστυχώς μόνο 13 επεισόδια οπότε θα το τρέξουν το πράγμα και αυτό φάνηκε στο χθεσινό τρίτο επεισόδιο.
Fulgore Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 8 ώρες πριν, Torasu είπε Το Megalo Box φαίνεται αρκετά καλό. Γνώμες; Hajime no Ippo vibes δίνει. Ειναι καλο αλλα αντικειμενικα για τις βαθμολογιες με βαση τι εχουμε δει στα πρωτα επεισοδια ειναι ψιλο overrated.Ουτε το character development του ippo εχει(αφου ο κεντρικος της εικονας,ειναι με το καλημερα πολυ δυνατος),ουτε φυσικα και τιποτα ιδιαιτερο απο πλευρας ιστοριας. Φυσικα και αξιζει να το δει καποιος απλα με βαση τα ως τωρα που εχουν δειξει τα περι''anime της season''ειναι παρα πολυ μεγαλη κουβεντα.
W0zzAp Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε Για να πω την αληθεια το cgi φαινεται αξιολογο,καμια σχεση με κατι αλλες live action μεταφορες. Αλλα ευχαριστω δεν θα παρω
najinblue3 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, Torasu είπε Το Megalo Box φαίνεται αρκετά καλό. Γνώμες; Hajime no Ippo vibes δίνει. Εμενα cowboy bebop μου θυμιζει περισσοτερο. Tο soundtrack ειναι κορυφη Γενικα πολυ καλο το βρηκα, και παρα πολυ ενδιαφερον, η φαση με το gear μου αρεσει Αυτη η σεζον εχει πολυ καλο πραμα edit: @Edel ακομα καθεσαι? Να το ξεκινησεις, εχει τρομερο intro, outro, γενικα η μουσικη τα σπαει, και το επεισοδιο 13 μπορει να σε κανει να κλαψεις λιγο Εγω παντως το θεωρω παρα πολυ καλο 02 Επεξ/σία 20 Απριλίου 2018 από najinblue3 1
Grim Ripper Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Ωραία μέρα η σημερινή. (μην βαράτε για τα 2 off-topic) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα