W0zzAp Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 23 λεπτά πριν, pitogiro είπε Θα συμφωνήσω με wazuup. Και μένα δεν μ άρεσε καθόλου το OP. Γουστάρω Bakugo που λέει συνέχεια τους άλλους "extras". In other news, ξεκινάει η 4η season του καλύτερου άνιμε όλων των εποχώνε σε λίγες ώρες (HighSchool DxD). Το like μου το παίρνεις για την αναφορά σου στο καλύτερο anime του σύμπαντος
Edel Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Να πάρω και γω ως θέση ως φανατικός του BNHA, το νέο op είναι κακό. Δε ταιριάζει καθόλου με τη δυναμική των visuals, τα οποία παραανοίγουν την όρεξη!
najinblue3 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Edel είπε Να πάρω και γω ως θέση ως φανατικός του BNHA, το νέο op είναι κακό. Δε ταιριάζει καθόλου με τη δυναμική των visuals, τα οποία παραανοίγουν την όρεξη! Αι ρε Επεξ/σία 10 Απριλίου 2018 από najinblue3
Fulgore Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Στις 4/9/2018 στις 6:54 ΜΜ, W0zzAp είπε Όσο για το opening που γράφεις δεν μου αρέσει καθόλου,ανώτερα τα προηγούμενα. Τελικα δεν ησουν ο μονος
najinblue3 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 My Hero Academia Characters Show Off Their Avengers Fandom in Crossover Videos εχει παρα πολλα
W0zzAp Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 21 ώρες πριν, Torasu είπε Steins;Gate 0 \hype/ Ωραιο ξεκινημα.Θεωρω οτι θα κανουν μια σωστη μεταφορα του game (το οποιο δεν εχω παιξει ),τωρα αν θεωρηθει κατωτερη της πρωτης σεζον λογικα θα ευθυνεται ο original πηγη. Απτην νεα σεζον μεχρι στιγμης εχω δει το Steins Gate 0-Academia 3-High School DxD(Ποιοτητα )-Golden Kamuy-Piano no Mori-Megalobox Απο αυτα που ξεκινησα κυριως ξεχωριζω το Megalobox που φαινεται μια μεγαλη εκπληξη και αν συνεχισει ετσι μπορει να παει και για anime της σεζον,το οποιο εχει ξεχωρησει και βαθμολογικα μεχρι στιγμης https://myanimelist.net/anime/36563/Megalo_Box Πρακτικα ειναι στο ιδιο συμπαν με το παλιο Ashita no Joe αλλα στο μελλον χωρις αποτι φαινεται να ενωνεται με το τοτε στορυ,αλλα βεβαια ασχολειται με το μποξ.Φοβερα ost που θυμιζουν μουσικη απο Samurai Champloo,oldschool animation που ταιριαζει απολυτα με το anime και αγωνες μποξ με την βοηθεια της τεχνολογιας,το οποιο δεν ξερω κατα ποσο θα παιξει καποιο σημαντικο ρολο,μαλλον για να κανουν για να κανουν τους αγωνες πιο flashy.Το σχεδιο στους περισσοτερους χαρακτηρες εννοειται φερνει στο Ashita no Joe και ειδικα η αντιπαλοτητα των δυο πρωταγωνιστων θυμιζει τον προκατοχο του.Η κινησιολογια και η σκηνοθεσια μεσα στο ρινγκ ειναι εμφανως επηρεασμενη απο το Hajime no Ippo οποτε δεν με χαλαει προσωπικα καθολου .Γενικα για τους Oldschoolαδες το συνιστω και βεβαια για ατομα που εχουν δει sport anime και ειδικα το ippo.
Grim Ripper Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Θα πάει κανείς στην comicdom-con την επόμενη εβδομάδα;
Tenshi Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Full metal Panic μετά απο 13 χρόνια! Πλίζ μπί γκούντ... edit: Προσπάθησαν να παντρέψουν CGI με κλασσικό animation και κάποια πράγματα δείχνουν εκτός τόπου,ειδικά τα mechs.Ελπίζω να ακολουθήσει το manga,αν και δέν περιμένω να καλύψουν πολλά πράγματα σε 12 επεισόδια. Ακόμα ελπίζω σε fumoffu 2. Επεξ/σία 15 Απριλίου 2018 από Tenshi
W0zzAp Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 18 ώρες πριν, nickarmy είπε Το μόνο σίγουρο είναι ότι μετά το τελευταίο επεισόδιο όλοι έχουν μισήσει αυτό τον χαρακτήρα. Επίσης σε πάρα πολλά άτομα δεν άρεσε η εξέλιξη (η οποία φαινόταν να έρχεται από χιλιόμετρα) συμπεριλαμβανομένου και εμένα. Πολύ fail το timing που ήθελαν να βρεθούν οι δύο πρωταγωνιστές το οποίο έφερε την παρεξήγηση ας πούμε και βέβαια forced drama που έγραψαν και αρκετοί.
nickarmy Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 https://www.facebook.com/KourouEmre/videos/1631553156959235/ "Nowadays Team Jobs in Boruto
najinblue3 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Μολις το ειδα και εγω το ep (Darling) αν και λιγο καθυστερημενα, τι να πω, ψοφος, τεινει να γινει ο πιο εκρινευριστικος χαρακτηρας σε anime (αυτα που εχω δει), ΨΟΦΟΣ Επεξ/σία 18 Απριλίου 2018 από najinblue3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα