Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μονο εγω ψηνομαι τρελα για sao gun gale? Φαινεται πολυ καλο, πρεμιερα Σαββατο οπως ο Deku, και μου θυμιζει λιγο pubg η φαση :P 

Επεξ/σία από najinblue3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, najinblue3 είπε

Μονο εγω ψηνομαι τρελα για sao gun gale? Φαινεται πολυ καλο, πρεμιερα Σαββατο οπως ο Deku, και μου θυμιζει λιγο pubg η φαση :P 

Μαλλον :P

Επισης ανκοινωθηκε απτον Mashima η τελευταια σεζον για το fairy tail το φθινοπωρο

https://www.animenewsnetwork.com/news/2018-04-05/hiro-mashima-final-season-of-fairy-tail-tv-anime-to-premiere-this-fall/.129987

Επεξ/σία από W0zzAp
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Deku is out ! 

Δυστηχως recap, μου αρεσε το καινουργιο intro

Edit: :( Hold on to me, and never let go, Darling

Τρομερο επεισοδιο 

Επεξ/σία από najinblue3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, nickarmy είπε

δεν εχω δει το αλλο αλλα πιστεύω οτι δεν θα έχω πρόβλημα ...

spin-off ειναι με 2-3 cameos που θα δειξουν μαλλον

Δημοσ.
Στις 7/4/2018 στις 1:19 ΜΜ, najinblue3 είπε

Deku is out ! 

Δυστηχως recap, μου αρεσε το καινουργιο intro

Edit: :( Hold on to me, and never let go, Darling

Τρομερο επεισοδιο 

Το να ξεκινάς μια σεζόν με filler-recap επεισόδιο δεν είναι ωραίο. Όποιος θέλει μπορεί να το skipαρει. Το επόμενο είναι κανονικό επεισόδιο με βάση το preview. 

Όσο για το opening που γράφεις δεν μου αρέσει καθόλου,ανώτερα τα προηγούμενα. Ωραία βέβαια αυτά που δείχνει με τους εχθρούς που θα δούμε στην συνέχεια.

Το darling πράγματι ωραίο επεισόδιο. Ενώ δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο σαν anime έχει κάτι που σε τραβάει να το δεις. Θεωρώ πολύ σωστό το timing που έβαλαν το backstory,περίμενα να το άφηναν για το τέλος οπότε ήταν μια καλή "έκπληξη" .

Δημοσ.
4 ώρες πριν, W0zzAp είπε

Όσο για το opening που γράφεις δεν μου αρέσει καθόλου,ανώτερα τα προηγούμενα. Ωραία βέβαια αυτά που δείχνει με τους εχθρούς που θα δούμε στην συνέχεια.

παιζει να σαι ο μονος xD, στο reddit εχει τρομερη αποδοχη, για μενα ειναι το καλυτερο op απο το συγκεκριμενο anime

για το darling συμφωνω, δεν ειναι κατι ιδιαιτερο, αλλα το 12 και κυριως το 13 με εκαναν να το λατρεψω, ειδικα το τελος και το  backstory ηταν τρομερα 

αυτη η σεζον παντως εχει πολυ καλα ανιμε, αρχισα 4 και με βλεπω αλλα 2, 3 το λιγοτερο, ευτυχως τα πηρε ολα τα crunchyroll εκτος απο το tokyo ghoul <_<

Δημοσ.
2 ώρες πριν, najinblue3 είπε

παιζει να σαι ο μονος xD, στο reddit εχει τρομερη αποδοχη, για μενα ειναι το καλυτερο op απο το συγκεκριμενο anime

https://myanimelist.net/forum/?topicid=1720071

https://myanimelist.net/forum/?topicid=1719893

Αν διαβασεις οι αποψεις διιστανται.Ειδικα οταν μιλαμε για μουσικη οι αποψεις ειναι τελειως υποκειμενικες οποτε σε καποιον θα αρεσει και σε καποιον οχι.Παντως το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν ειμαι ο μονος που δεν του αρεσει το opening.Νομιζω το πιο σωστο σχολιο που ειδα στο mal ειναι αυτο "Music doesn't really match up with visuals at all tbh" ,ασχετα με τον αν ειναι καλο η κακο το τραγουδι και εγω θεωρω οτι δεν ταιριαζει καθολου με αυτα που δειχνει.Κατα τ'αλλα οπως ειπα στο πιο πανω σχολιο μοθ ειναι ωραια αυτα που δειχνει.

Βεβαια το θεμα ειναι να κανουν σωστη την μεταφορα του manga σε αυτη την 3η σεζον και οχι αν ειναι καλο η οχι το opening theme που ποσως με ενδιαφερει.

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με wazuup. Και μένα δεν μ άρεσε καθόλου το OP.

Γουστάρω Bakugo που λέει συνέχεια τους άλλους "extras". :P

In other news, ξεκινάει η 4η season του καλύτερου άνιμε όλων των εποχώνε σε λίγες ώρες (HighSchool DxD).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...