nickarmy Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 ναι εε και δεν το ειχα και πολύ υπόψιν ( για το golden kamuy..)
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 10 ώρες πριν, najinblue3 είπε your spring 2018 anime guide Πολυ πραμα Νice, έχει και το Fist of the Blue Sky / Souten No Ken. Επίσης μου έχουν πει να δω το Legend of the Galactic Heroes, αλλά επειδή είναι 100+ eps, ίσως δω το νέο πρώτα. 1
najinblue3 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Μονο εγω ψηνομαι τρελα για sao gun gale? Φαινεται πολυ καλο, πρεμιερα Σαββατο οπως ο Deku, και μου θυμιζει λιγο pubg η φαση Επεξ/σία 5 Απριλίου 2018 από najinblue3
W0zzAp Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, najinblue3 είπε Μονο εγω ψηνομαι τρελα για sao gun gale? Φαινεται πολυ καλο, πρεμιερα Σαββατο οπως ο Deku, και μου θυμιζει λιγο pubg η φαση Μαλλον Επισης ανκοινωθηκε απτον Mashima η τελευταια σεζον για το fairy tail το φθινοπωρο https://www.animenewsnetwork.com/news/2018-04-05/hiro-mashima-final-season-of-fairy-tail-tv-anime-to-premiere-this-fall/.129987 Επεξ/σία 5 Απριλίου 2018 από W0zzAp 1
najinblue3 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Deku is out ! Δυστηχως recap, μου αρεσε το καινουργιο intro Edit: Hold on to me, and never let go, Darling Τρομερο επεισοδιο Επεξ/σία 7 Απριλίου 2018 από najinblue3
nickarmy Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 It has guns so why not... Sword Art Online Alternative: Gun Gale Online 1
najinblue3 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 19 λεπτά πριν, nickarmy είπε It has guns so why not... Sword Art Online Alternative: Gun Gale Online p-chan
nickarmy Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 δεν εχω δει το αλλο αλλα πιστεύω οτι δεν θα έχω πρόβλημα ...
najinblue3 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, nickarmy είπε δεν εχω δει το αλλο αλλα πιστεύω οτι δεν θα έχω πρόβλημα ... spin-off ειναι με 2-3 cameos που θα δειξουν μαλλον
W0zzAp Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Στις 7/4/2018 στις 1:19 ΜΜ, najinblue3 είπε Deku is out ! Δυστηχως recap, μου αρεσε το καινουργιο intro Edit: Hold on to me, and never let go, Darling Τρομερο επεισοδιο Το να ξεκινάς μια σεζόν με filler-recap επεισόδιο δεν είναι ωραίο. Όποιος θέλει μπορεί να το skipαρει. Το επόμενο είναι κανονικό επεισόδιο με βάση το preview. Όσο για το opening που γράφεις δεν μου αρέσει καθόλου,ανώτερα τα προηγούμενα. Ωραία βέβαια αυτά που δείχνει με τους εχθρούς που θα δούμε στην συνέχεια. Το darling πράγματι ωραίο επεισόδιο. Ενώ δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο σαν anime έχει κάτι που σε τραβάει να το δεις. Θεωρώ πολύ σωστό το timing που έβαλαν το backstory,περίμενα να το άφηναν για το τέλος οπότε ήταν μια καλή "έκπληξη" .
najinblue3 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 4 ώρες πριν, W0zzAp είπε Όσο για το opening που γράφεις δεν μου αρέσει καθόλου,ανώτερα τα προηγούμενα. Ωραία βέβαια αυτά που δείχνει με τους εχθρούς που θα δούμε στην συνέχεια. παιζει να σαι ο μονος xD, στο reddit εχει τρομερη αποδοχη, για μενα ειναι το καλυτερο op απο το συγκεκριμενο anime για το darling συμφωνω, δεν ειναι κατι ιδιαιτερο, αλλα το 12 και κυριως το 13 με εκαναν να το λατρεψω, ειδικα το τελος και το backstory ηταν τρομερα αυτη η σεζον παντως εχει πολυ καλα ανιμε, αρχισα 4 και με βλεπω αλλα 2, 3 το λιγοτερο, ευτυχως τα πηρε ολα τα crunchyroll εκτος απο το tokyo ghoul
najinblue3 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 @Grim Ripper πολυ ωραια και τα 2 αλλα το καινουργιο μου κανει κλικ λιγο παραπανω
W0zzAp Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, najinblue3 είπε παιζει να σαι ο μονος xD, στο reddit εχει τρομερη αποδοχη, για μενα ειναι το καλυτερο op απο το συγκεκριμενο anime https://myanimelist.net/forum/?topicid=1720071 https://myanimelist.net/forum/?topicid=1719893 Αν διαβασεις οι αποψεις διιστανται.Ειδικα οταν μιλαμε για μουσικη οι αποψεις ειναι τελειως υποκειμενικες οποτε σε καποιον θα αρεσει και σε καποιον οχι.Παντως το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν ειμαι ο μονος που δεν του αρεσει το opening.Νομιζω το πιο σωστο σχολιο που ειδα στο mal ειναι αυτο "Music doesn't really match up with visuals at all tbh" ,ασχετα με τον αν ειναι καλο η κακο το τραγουδι και εγω θεωρω οτι δεν ταιριαζει καθολου με αυτα που δειχνει.Κατα τ'αλλα οπως ειπα στο πιο πανω σχολιο μοθ ειναι ωραια αυτα που δειχνει. Βεβαια το θεμα ειναι να κανουν σωστη την μεταφορα του manga σε αυτη την 3η σεζον και οχι αν ειναι καλο η οχι το opening theme που ποσως με ενδιαφερει.
pitogiro Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Θα συμφωνήσω με wazuup. Και μένα δεν μ άρεσε καθόλου το OP. Γουστάρω Bakugo που λέει συνέχεια τους άλλους "extras". In other news, ξεκινάει η 4η season του καλύτερου άνιμε όλων των εποχώνε σε λίγες ώρες (HighSchool DxD). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα